- 5 Ağustos 2024
- 14
- 6
- 1
- 29
- Konu Sahibi melismidedibiri
-
Büyü yok canım ben baktım,sizi sevmeyen canı istediğinde aşağılayan canı cektiğinde koynuna alan dehşet kötü bir kocanız var,yani karakteri bu.... Seviyorsanız öyle kabul edin, dert çekmek isteyen sizsiniz.Birde sahtekar üfürükçülere para kaptırıp koca dayağı yemeyin ....Allah rızası için büyü var mı yok mu bakan biri var mı ? Eşimle ayrılma düzeyine geldim yoruldum artık ilgisizliğinden yaptığı hakaretlerden. Yuvamı kurtarmak istiyorum eğer yardımcı olursanız çok dua ederim.
Ayrılmayı ben istiyorum eşim ayrılmayı asla kabul etmiyor. Sadece son 1 yıldır çok değişti hep ailesinin sözünü dinler oldu. Bir anda böyle değişmiş olması normal değil diye bir şey yaptıklarını düşünüyorum.Büyü yok canım ben baktım,sizi sevmeyen canı istediğinde aşağılayan canı cektiğinde koynuna alan dehşet kötü bir kocanız var,yani karakteri bu.... Seviyorsanız öyle kabul edin, dert çekmek isteyen sizsiniz.Birde sahtekar üfürükçülere para kaptırıp koca dayağı yemeyin ....
:)) sağ olBenim kalp gözüm çok açıktır. Şöyle bir baktım size yaşlıca bir kadın ve kızı size ayırma büyüsü yapmış
Güçlü bir büyü tek çözüm boşanmak
Gerçek yüzü ortaya çıkmışAyrılmayı ben istiyorum eşim ayrılmayı asla kabul etmiyor. Sadece son 1 yıldır çok değişti hep ailesinin sözünü dinler oldu. Bir anda böyle değişmiş olması normal değil diye bir şey yaptıklarını düşünüyorum.
Gördün mü sen bile inanmıyorsun bu saçmalığa:)) sağ ol
Sizi artık sevmiyor olabilir. Bu seçeneği neden kabul
Burada özelden mesaj atma var mı bende yeniyim pek bilmiyorumdaBakayım ben nası bakcam?
Akademisyen olan bu soruyu soramaz mi neye şaşırdınız?Cidden akademisyen misiniz?
O boşanmak istemiyor yani ne bosanma oluyor ne evlilik bu yüzden bende çözüm arıyorumGerçek yüzü ortaya çıkmış
Kabullenin
O istemiyor diye çekmek zorunda değilsiniz
Ailesine bir anda bu kadar bağlı olması mantık dışı geldiği için böyle düşünmeye başladımNeden büyü olduğunu düşünüyorsunuz
Kim yapacak büyüyü
Sevgisi ilgisi bitmiş işte
Değil hep böyleydi muhtemelen sevgisi ilgisi bitince rol yapmayı bıraktıAilesine bir anda bu kadar bağlı olması mantık dışı geldiği için böyle düşünmeye başladım
Niye kabul etsin??? Bedava sex,yemek yapılıyor,donları yıkanıyor.Boşanma nafaka derken huzuru bozulacak.Sevgiden değil yani şartları uygun değil.Ana kuzusu işte,size olan sevgisi bitince kürkçü dükkanına geri dönmüşAyrılmayı ben istiyorum eşim ayrılmayı asla kabul etmiyor. Sadece son 1 yıldır çok değişti hep ailesinin sözünü dinler oldu. Bir anda böyle değişmiş olması normal değil diye bir şey yaptıklarını düşünüyorum.
Büyüyle kurtulacaksa bırakın yıkılsın yahu bu saatte tövbe tövbe şaşırdınız iyiceAllah rızası için büyü var mı yok mu bakan biri var mı ? Eşimle ayrılma düzeyine geldim yoruldum artık ilgisizliğinden yaptığı hakaretlerden. Yuvamı kurtarmak istiyorum eğer yardımcı olursanız çok dua ederim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?