Ne oldugunu anlayamadik ki birden bire aglamaya basladi susturamadik gecen cumartesi aksam bugun yine olmus dr a da goturduk ama birsey demiyorlargeçmiş olsun canım umarım ciddi bişey yoktur rabbim şifa versin
Rabia hanimin bahsettigi kisi siz misiniz advil miOkurken heyecanlandım. Allahın izniyle 3 aydır yapıyorum. Yorumları henüz okuyamadım, takip edicem inşallah
Amingeçmiş olsun canım umarım ciddi bişey yoktur rabbim şifa versin
Canim noldu iyisin demiRabia hanimin bahsettigi kisi siz misiniz advil mi
Simdi biz krlime i tevhidi okuyoruz ama rabia hanimin dedigi sekilde yaparsak siddiklik muhru vurulacak uveysi olacak ve Adn cennetine gidecekmisizBen bu topicten birsey anlamadim napiliyor burda burda hoca var cemaatmi olusturuluyor cozemedim
Kızkardeşim rahatsızlandıCanim noldu iyisin demi
Ben rahatsiz oldum kisiden nedenide sanki karar veriyyormus gibi konusmasi Allah bilir herseyi yonlendirirsin ama sunu gorursun bunu gorursun diyemezsinSimdi biz krlime i tevhidi okuyoruz ama rabia hanimin dedigi sekilde yaparsak siddiklik muhru vurulacak uveysi olacak ve Adn cennetine gidecekmisiz
Simdi biz krlime i tevhidi okuyoruz ama rabia hanimin dedigi sekilde yaparsak siddiklik muhru vurulacak uveysi olacak ve Adn cennetine gidecekmisiz
Gecmis olsun arkadasim rabbim sifasini versin.biliyormusun cok ozledim dua etmeyi cok uzuluyorumKızkardeşim rahatsızlandı
dua etmeni ne engelliyor ki duanı et canım rabbim herkesin sıkıntılarını tez zamanda gidersin inşallahGecmis olsun arkadasim rabbim sifasini versin.biliyormusun cok ozledim dua etmeyi cok uzuluyorum
Bix duavediyoruz kuzum senin icin esmalari cek la ilahe illah de salavat getirGecmis olsun arkadasim rabbim sifasini versin.biliyormusun cok ozledim dua etmeyi cok uzuluyorum
Kizkardesim 19 yasindakaç yaşındaki
dua etmeni ne engelliyor ki duanı et canım rabbim herkesin sıkıntılarını tez zamanda gidersin inşallah
Onlari cekiyorum ama ayetel kursi cok okurdum onu okumayinca korunmuyorum saniyorumBix duavediyoruz kuzum senin icin esmalari cek la ilahe illah de salavat getir
cnm acaba ozel vi durum varda sikintidanmi agliyo hani ne blm sevglsinden fln ayrolmstr aciklayamiydr aklima bu gldi. Neuyse konuyu dagitmayalimKizkardesim 19 yasinda
Allah demek bile kafi kuzum sen gonlunu rahat tut esin annen okusun uflesin sanaOnlari cekiyorum ama ayetel kursi cok okurdum onu okumayinca korunmuyorum saniyorum
Erkek arkadsi yok galiba bilmiyorum ne oldugunucnm acaba ozel vi durum varda sikintidanmi agliyo hani ne blm sevglsinden fln ayrolmstr aciklayamiydr aklima bu gldi. Neuyse konuyu dagitmayalim
Erkek arkadsi yok galiba bilmiyorum ne oldugunu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?