Allah Sizin Üzerinizde Ne Sıkıntı Varsa Alır?

geçmiş olsun canım umarım ciddi bişey yoktur rabbim şifa versin
Ne oldugunu anlayamadik ki birden bire aglamaya basladi susturamadik gecen cumartesi aksam bugun yine olmus dr a da goturduk ama birsey demiyorlar

Ben bu topicten birsey anlamadim napiliyor burda burda hoca var cemaatmi olusturuluyor cozemedim

Gercekten bu konuyu anlatilanlari aklim almiyor bir omru yalniz Allah yolunda gecirenler bile cennete gideceklerinden emin degilken rabia hanim bu zikri yapanlar Adn cennetine gidecekler diyor Hz.mevlana Hz.omer Veysel karane imam i azam imam safi den boyle muhur vs duymadim aklimi oynataccagm

Ben bu topicten birsey anlamadim napiliyor burda burda hoca var cemaatmi olusturuluyor cozemedim
Simdi biz krlime i tevhidi okuyoruz ama rabia hanimin dedigi sekilde yaparsak siddiklik muhru vurulacak uveysi olacak ve Adn cennetine gidecekmisiz

Simdi biz krlime i tevhidi okuyoruz ama rabia hanimin dedigi sekilde yaparsak siddiklik muhru vurulacak uveysi olacak ve Adn cennetine gidecekmisiz
Ben rahatsiz oldum kisiden nedenide sanki karar veriyyormus gibi konusmasi Allah bilir herseyi yonlendirirsin ama sunu gorursun bunu gorursun diyemezsin

Takip edeceğim burayı zira çok enteresan şeyler oluyor.
Rabbim korusun herkesi hepimizi.

Benim anlamadigim su
omrun boyunca namaz kilma bu zikri cekerken 2 rekat sukur namazi kil cennete git. Okdr kolaysa yapalim bizde ne var bunda.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…