Cok haklisin canim. Ama eger dedikleri gibiyse nen korkarim okumustum biyerdehatta burdada sordum ama cevapdan tatmin olmadim. Zikir cekerken deprem vs hissedyiolarmis gogleler goruyolarnis ben korkarin oyle. Ben herzmn yaptgm zikirime dvm edermZikrini yap ve oku kuzum ben buna karsi degilim ama ne olur Allah rizasi icin oku herhangi bir rutbe veya sıddiklik muhru ve cennete gidecegim diye degil bunlari nasip etmek veya etmemek yalniz Allah in elindedir Allah i anmak yalniz ya Hayy ya Hak demek bile ibadet ve teslimiyet dir bunu bilerek ve Allaha teslim olarak okuma yapin ibadet edin bazilari gibi sen su renk giyiniyorsun sen namaz kilmiyorsun vs gibi seyleri ortaya surerek yada bu zikri yapmayanlari ayristirarak muslumanlari ayristirmak isteyenlere firsat vermeyin dinimizde ayrimlar ve mezhepler vardir ama gercekten ben hic bir mezhebin eger yoldan cikmamissa bunu yapin Adn cennetine gideceksiniz Allah sizi ameliyat edecek hz.hiziri goreceksiniz vs gibi seyleri hic duymamistim
Gordunmu bak insanlari korkutan kendileri bazi insanlarin 6.hissi ve duyulari kuvvetlidir ama bunu bile duaya bu zikre baglamislar depremin ne zaman nasil olacagini kesi net birsekilde Allah c.c ve bunu bilme ilmini verdigini insanlar bilim adamlari hakiki Allah dostlari bilir ki yuzde yuz ve kesin bilen yalniz Allah c.c durCok haklisin canim. Ama eger dedikleri gibiyse nen korkarim okumustum biyerdehatta burdada sordum ama cevapdan tatmin olmadim. Zikir cekerken deprem vs hissedyiolarmis gogleler goruyolarnis ben korkarin oyle. Ben herzmn yaptgm zikirime dvm ederm
Ya kardesim diyelim ki dogru ama bunu tek bir zikre baglanmak neden ben son 6.5 yildir ro.atizma hastasiyim gun geldi banyomu bile annem yaptirdi uyuyabileyim diye esim beni yataga bagladi igneler otlar dualar tekkeler hocalar doktorlar ilaclar denemedigim hic bir yol kalmadi tek soyledikleri bu hastalik tamamen iyilesemez ama umudunu yitirme dediler yine hastayim suanda agri icinde Allah icin cevap yaziyorum esimin kuzeni 5 yasinda 3 yildir kanserle mucadele ediyor hepimiz dualar okuyoruz kucucuk cocuk agri cekerken Allah Allah diyor sifa yi da hastaligi da veren yalniz Allah c.c düryaşayın ve görün dedim hep Rabbimin lütufları ne kadar bol eşimin bir rüyasını paylaşacağım.
Eşim gece rüyasın ağzından yumurta gibi yuvarlak küçük parçalar çıkartıyor avuçlarına rüyasının yorumunda bademciklerinin alındığı söylenildi. Eşim doktora gitti öğrenmek için acaba bademciklerim alındımı duruyormu diye doktor eşime sağ bademciğiniz alınmış diğerininde yarısı alınmış diye cevap vermiş
Siz bu zikri yapin ve gelecekten emin olun gaybi bilin diyorsunuz diyelim ki hasa esinden suphelenen bir bacimiz bu zikri okusa ve Allah im esimin yaptiklarini bana goster dese olacak mi yada kv desini sevmeyen biri Allahim ben zikrimi yapiyorum ama kv demin yapacakkarini bana bildir dese oluyor mu bunu boyle anlayabilecekler de olabilir veya Allah c.c nun bu dunyada kaderine bebek yazmadigini bi kardesimiz bunu okusa kaderimi degisecekSon yazdığınız yorumlar zaten emin olun aynı kapıya çıkıyor. Allah dilemezse gaybı kimse bilemez, yalnız Allahın dilemesi başka.. Eğer dilediyse bunu kuluna bildirir.
Cok haklisin canim. Ama eger dedikleri gibiyse nen korkarim okumustum biyerdehatta burdada sordum ama cevapdan tatmin olmadim. Zikir cekerken deprem vs hissedyiolarmis gogleler goruyolarnis ben korkarin oyle. Ben herzmn yaptgm zikirime dvm ederm
Cennete gireceksn yasa ve gor dedinevet. Kimin cennete gidecegni Allah bilir yalnizca. Bunu syemeye calisiyoruz bizi inkarcilikla sucluyosun.yaşayın ve görün dedim hep Rabbimin lütufları ne kadar bol eşimin bir rüyasını paylaşacağım.
Eşim gece rüyasın ağzından yumurta gibi yuvarlak küçük parçalar çıkartıyor avuçlarına rüyasının yorumunda bademciklerinin alındığı söylenildi. Eşim doktora gitti öğrenmek için acaba bademciklerim alındımı duruyormu diye doktor eşime sağ bademciğiniz alınmış diğerininde yarısı alınmış diye cevap vermiş
Sizin soyleminizle Rabia hanimin soylemi arasinda daglar kadar fark varBen ilk başta böyle düşünüyordum. Tesbihe başladığım ilk zaman, bana bişey görünmesin diye dua ediyordum:) tesbihi çektikçe Rabbimin koruması altında olduğumu hissediyorum, bazı şeylerden korkum vardı onlar alındı benden. Evde tek başıma hayatta duramayan ben şimdi evin en uzak en tenha odasında mışıl mışıl uyuyorum evde kimse yokken bile.
Yaşadığın şeylerin rahmani olduğunu artık idrak ettiğin için korkmuyorsun. Şimdi senin bunları düşünmen çok normal.
Peki siz yasadinizmi oyle seyler. Yani size bise gorundimu zikri birakmaniz icin falanBen ilk başta böyle düşünüyordum. Tesbihe başladığım ilk zaman, bana bişey görünmesin diye dua ediyordum:) tesbihi çektikçe Rabbimin koruması altında olduğumu hissediyorum, bazı şeylerden korkum vardı onlar alındı benden. Evde tek başıma hayatta duramayan ben şimdi evin en uzak en tenha odasında mışıl mışıl uyuyorum evde kimse yokken bile.
Yaşadığın şeylerin rahmani olduğunu artık idrak ettiğin için korkmuyorsun. Şimdi senin bunları düşünmen çok normal.
Bu arkads da gormus bazi seylerPeki siz yasadinizmi oyle seyler. Yani size bise gorundimu zikri birakmaniz icin falan
Siz bu zikri yapin ve gelecekten emin olun gaybi bilin diyorsunuz diyelim ki hasa esinden suphelenen bir bacimiz bu zikri okusa ve Allah im esimin yaptiklarini bana goster dese olacak mi yada kv desini sevmeyen biri Allahim ben zikrimi yapiyorum ama kv demin yapacakkarini bana bildir dese oluyor mu bunu boyle anlayabilecekler de olabilir veya Allah c.c nun bu dunyada kaderine bebek yazmadigini bi kardesimiz bunu okusa kaderimi degisecek
Ben sana yorumuna karsi degilim tamam peki hic bu zikri duymayan ama gunluk dua ve zikir ibadetlerini yerine getirenlere ne diyorsun yine tekrarliyorum dua ya itirazim yok bende la ilahe illallah estagfirullah ihlas bunlari okuyorumBak alıntı yaptığın şeyi tekrar oku. Allah dilemezse diyorum, Allah dilemezse kimse bilemez. Senin kim olduğun, manevi makamının ne olduğu önemli değil, Allah dilerse eğer dilediği kadarını bildirir.
Ben zikirde iken bişeyi merak ettim, kendimce bikaç bişey okudum ve uyudum rüyada görmek için (dünyalık değil hemde)
Ve gördüm mü? HAYIR. Ben kimim ki okuyup üfleyip üstüne emir verir gibi Allahım bana göster diyecek, bu hataya düştüm. Aynı gece uyandım, dedimki artık uyandğm için okuduklarımın hükmü kalmadı rüyamda da gösterilmedi. Tekrar okumadım o okuduklarımı. Ve görmek istediğim şeyi Allah bana gösterdi. Benim dilememle tutturmamla değil, Allah ne zaman dilerse o zaman gösterdi.
Peki siz yasadinizmi oyle seyler. Yani size bise gorundimu zikri birakmaniz icin falan
Ne zamandir yapiyorsun merak ettim sadeceHayır beni korkutacak hiç bişey görmedim. Ben korku olarak zayıf birisiyim, akşam vakti bazı şeylerin adının geçmesi bile beni titretir uyutmaz mesela. Allah böyle korkak bi kulunu korkutur mu? Korkutmaz. Yolumdan emin olduğum için şimdiden sonra Allahın izniyle korkacağımı düşünmüyorum zaten. Ama başta çok korkularım vardı geçti
Bende cok korkagim oylr golgeler depremler fln hissetsem aklimi kaybederinmHayır beni korkutacak hiç bişey görmedim. Ben korku olarak zayıf birisiyim, akşam vakti bazı şeylerin adının geçmesi bile beni titretir uyutmaz mesela. Allah böyle korkak bi kulunu korkutur mu? Korkutmaz. Yolumdan emin olduğum için şimdiden sonra Allahın izniyle korkacağımı düşünmüyorum zaten. Ama başta çok korkularım vardı geçti
Ben sana yorumuna karsi degilim tamam peki hic bu zikri duymayan ama gunluk dua ve zikir ibadetlerini yerine getirenlere ne diyorsun yine tekrarliyorum dua ya itirazim yok bende la ilahe illallah estagfirullah ihlas bunlari okuyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?