[/QUOTE]Ben mi kibir ve inkar icindeyim ben defalarca dua ve zikire degil sozin soylediginiz ve anlattiklariniza karsi oldugumu soyledim benim tek sucum ayetel kirsi okumak mi bunu arkadslarla paylasmak mi Allah c.c kimin dogru veya yanlis niyetle Allah in kelamlarini kullandigini ortaya cikarsin insallah
QUOTE="Rabia2015, post: 44036742, member: 716494"]Bakın Kuranı Kerimde Rabbimiz ne diyor:
Araf suresinde:
146 - Yeryüzünde haksız yere büyüklük taslayanları, âyetlerimizi anlamaktan uzak tutacağım. Onlar ki, bütün âyetlerimizi görseler de onlara iman etmezler. Doğru yolu görseler de o yolu tutup gitmezler. Eğer sapıklık yolunu görürlerse tutar onu izlerler. Çünkü onlar âyetlerimizi inkâr etmeyi âdet edinmişler ve onlardan hep gafil olagelmişlerdir.
147 - Âyetlerimizi ve ahiretteki karşılaşmayı inkâr edenlerin amelleri hepten boşa gitmiştir. Çekecekleri ceza kendi yaptıklarından başkası mı olacaktır?
Yani bu tevhid okumaya,salavata çeşitli bahanelerle saldıranlar,kusur arayanlar,kendilerini kibirlerinden dolayı haklı görenler için Allah böyle diyor. Ben demiyorum. Rabbimiz diyor.
Kendimi savundum susayim mi benim bin tane mesajim ocinden birini cimbizla cekip beni belden asagiya vurmaya calisti ben hirs icinde degilim rabia hanimin insanlari manevi seylerle kandirdigini dusunuyorum o kadarBu ne simdi anlamadim. Topik amacını aşmaya basladi.
@_heymeana_ arkadaşim defalarca bizi ikaz ettin Allah razi olsun. Anlayamadigim neyin hırsı bu ? Bildirim geliyor faydali birsey var mi diye bakıyorum gereksiz seyler okuyorum kac gündür. Lutfen begenmeyenler yorum yaptıktan sonra gereksiz meşgul etmesin. Takipçi olan arkadaslara biraz saygi lutfen
Aynen hergün takipteyim tartışmadan ileri bisey göremiyorumBu ne simdi anlamadim. Topik amacını aşmaya basladi.
@_heymeana_ arkadaşim defalarca bizi ikaz ettin Allah razi olsun. Anlayamadigim neyin hırsı bu ? Bildirim geliyor faydali birsey var mi diye bakıyorum gereksiz seyler okuyorum kac gündür. Lutfen begenmeyenler yorum yaptıktan sonra gereksiz meşgul etmesin. Takipçi olan arkadaslara biraz saygi lutfen
Tartismami yazdiklarimi okuyor musun ben kelime i tevhide ve zikre karsi degilim ama kendi si beni ayetel kursi okuttugum icin belden asagi vurmaya calisiyor ne olur Allah ve Muhammed sav icin gozunuzu ve vicdaninizi acinAynen hergün takipteyim tartışmadan ileri bisey göremiyorum
Kendimi savundum susayim mi benim bin tane mesajim ocinden birini cimbizla cekip beni belden asagiya vurmaya calisti ben hirs icinde degilim rabia hanimin insanlari manevi seylerle kandirdigini dusunuyorum o kadar
Kusura bakmayin ozurdilerimBen Rabia Hanımı savunduğu m yok ama inan iyi sabir gösterdi. Kendisi sizin konunuza gelmis elestirmis sizde haklı olarak kirilmis sinirlenmissiniz. Kendi konununuzda cevap vermis sikayetci de olmuşsun uz yoneticiye. Sonra sizde defalarca kendisinin konusuna gelmissiniz fikrinizi söyleyip elestirmissinz simdi bu konusunada geldiniz. Defalarca soru sorup elestiriyorsunuz ben Rukiye hanim haklı veya dogru soyluyor demiyorum olaya objektif bakiyorum asiri tahrik var. Herkes hersey e inanmak zorunda degil dogru bulmak zorundada degil. Size gorede yanlıştır saygi duyarım. Kac gundur konu sahibinden fazla sizin mesajiniz var devamli elestiri bitmek bilmeyen sorular. Ben şahsen sıkıldım belki diğer arkadalarda sıkıldı. Derdiniz neyse ozelden çözün. Herkesin beyni akli fikri var cok sukur.
Güzel kardeşim herkesin yazdığını okuyorum sende okuyor musun ben sana şuna buna karşısin mi dedim dedimki kaç gündür bilgi paylasiminda bulunulması gerekirken tartışma cikmasi üzüyor beni kimsenin kirilmasini istemem. O yüzden artık bu tartışma uzasin istemiyorum özel mesaj diye bişey var biraz da orayi degerlendirin topik amaci dışına çıkmasınTartismami yazdiklarimi okuyor musun ben kelime i tevhide ve zikre karsi degilim ama kendi si beni ayetel kursi okuttugum icin belden asagi vurmaya calisiyor ne olur Allah ve Muhammed sav icin gozunuzu ve vicdaninizi acin
Ozurdilerim ama niyetimin kotu olmadigi acikca ortaya degilmi kendisinin Kurandaki bi ayetle bana inkarci demesine sonra benim mesajimi alintilayip bana kardi kullanmaya calismasina ne diyorsunuz peki neyse kusura bakmayin ozurdilerim ama hergun dua edecegim Alkah im hangimiz yanlissa onu ortaya cikar diyeGüzel kardeşim herkesin yazdığını okuyorum sende okuyor musun ben sana şuna buna karşısin mi dedim dedimki kaç gündür bilgi paylasiminda bulunulması gerekirken tartışma cikmasi üzüyor beni kimsenin kirilmasini istemem. O yüzden artık bu tartışma uzasin istemiyorum özel mesaj diye bişey var biraz da orayi degerlendirin topik amaci dışına çıkmasın
Ki bunlarda muharrem hocaya aitAşki uveysi kitabini yazan kisiyle muharrem karabay ve muharrem hoca ayni kisi demi?beni ademsener diye birinin kitabinda ki duayla insanlara umut vermekle sucluyorsunuz ama bu da bir kitab ve yazar inanin kendimi paraliyorum kacgundur ama veysel karaniyle bu dua tertibin bagkantusini veyselkarane.tv ve muharrem karbay disinda bi yerde bulamadim
Canim bosversene. Rabia arkadasin dahao nce acitigo konu bnmde dikkatimi cekti inceledim bikac hocaya sordum bilen yok. Bana cok utopik geldi zaten iseretler hocalar ruyalar belki gercektiecAllah bilir ben konuyu takip edicem yeni baslayanlarin yorumlarini okucam bakcam varmi byle bsey yokmu. Bosvet sende takilma ben senin yorumlari basdan sna okudum tevhid okumayin fln demesn. 313ayelet kursu herkesin bildigi bisey google a yazsn ordada saatleri cikar zaten. Kimseye kendini inandirmak Ornda deigilsin seni bile biliyo zatenYarin bir daha arayacagim ya diyaneti yada alo fetvayi ama ben size karisamam artik yazmayacagim da zaten Allah im dua lariniz i kabul etsin
Ben cok kirginim cok rabia hanim beni sirf haksiz cikarmak icin bi mesajimi alintilayip burada paylasti benim actigim konuda bana olmadik seyler soyleyip beni insanlari kandirmakla itham etti sonra Allah in ayetlerini paylasip bana onlar uzerinden inkarci dedi artik yazmayacagim zaten Allah a havale ettimCanim bosversene. Rabia arkadasin dahao nce acitigo konu bnmde dikkatimi cekti inceledim bikac hocaya sordum bilen yok. Bana cok utopik geldi zaten iseretler hocalar ruyalar belki gercektiecAllah bilir ben konuyu takip edicem yeni baslayanlarin yorumlarini okucam bakcam varmi byle bsey yokmu. Bosvet sende takilma ben senin yorumlari basdan sna okudum tevhid okumayin fln demesn. 313ayelet kursu herkesin bildigi bisey google a yazsn ordada saatleri cikar zaten. Kimseye kendini inandirmak Ornda deigilsin seni bile biliyo zaten
Bosver canim. Boyle zikir ceken birisi madem uveysmin diyo musluman baska bi muslumani bu kadwr uzemez acigini yakalamaya calismaz gunah. Allah biliyo kimin ne yapmaya calistigini Allaha birak o en iyisini yapar bilirBen cok kirginim cok rabia hanim beni sirf haksiz cikarmak icin bi mesajimi alintilayip burada paylasti benim actigim konuda bana olmadik seyler soyleyip beni insanlari kandirmakla itham etti sonra Allah in ayetlerini paylasip bana onlar uzerinden inkarci dedi artik yazmayacagim zaten Allah a havale ettim
Bosver canim. Boyle zikir ceken birisi madem uveysmin diyo musluman baska bi muslumani bu kadwr uzemez acigini yakalamaya calismaz gunah. Allah biliyo kimin ne yapmaya calistigini Allaha birak o en iyisini yapar bilir[/QUO Zaten Alkah a biraktim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?