ihlas fatiha okursun. Daha güzelini de söyledim. tevhid okumaya niyetlendin.ama abdest alacak durumda değilsin.O zaman niyet ettim Allah rızası için abdest almaya de. sonra tesbihini al.okumalarını yap. Ameller niyete göredir.Allah kabul eder.Abdest imkanı oldugunda abdestini almalısın.Ihlas suresi ve fatiha suresine gelince zaten bunlar dua niyetiylede eger kadin isterse adetliyken ezberden okunulabilir hepsi degil elbet mesela ayetel kursi adetliyken ezberden dahi olsa okunamaz yani burada adetliyken namaz abdesti alin oyle okuyun denmiyor
Helal olsun kuzum bende takipteyimBen daha yazmiycam bse ama takipdeyim. Hakkinizi helal edin
Ben zikiri tevhidi bıırakmayın dedim. Namazı bırakmayın demedim ki :)Bende bunu diyorum ama siz sukur namazi ki kilin adetliykende birakmayin demediniz mi ya benmi yanlis hatirliyorum
Ya kardesim sen namaz abdesti alin adetliyken dahi birakmayin demedin miihlas fatiha okursun. Daha güzelini de söyledim. tevhid okumaya niyetlendin.ama abdest alacak durumda değilsin.O zaman niyet ettim Allah rızası için abdest almaya de. sonra tesbihini al.okumalarını yap. Ameller niyete göredir.Allah kabul eder.Abdest imkanı oldugunda abdestini almalısın.
Bak sen dedin ki adetliyken de zikre devam edin namaz abdesti alin oyle zikredin demedin miBen zikiri tevhidi bıırakmayın dedim. Namazı bırakmayın demedim ki :)
Allah hastalarına şifa,dertlerine deva versin kardeşim.Ben burda hiçbir kardeşimin kötülüğünü istemiyorum.Neyin kavgasını yapıyoruz biz. Bilmediğiniz yeni bir dua ya da ayet okuyun demedim ki. İSTİĞFAR-SALAVAT-TEVHİD.
Bunun için 30 sayfalık tartışmaya gerek yoktu. Açıklama yapılması gereken,çok şeyler vardı.Artık fazla yazasım gelmiyo açıkcası.
Yine de araştırın.Bu zikiri 1-2 hafta yapsan zaten düşüncelerin değişecekti.Allah yine de nasip etsin derim.
Yok canim adetliyken birakcazmi diye sordular rabia hnmda abdest alin okumaya dvm edn dediYa kardesim sen namaz abdesti alin adetliyken dahi birakmayin demedin mi
Allah razı olsun.Bu yolda korku yok.Emin olmak var.Güzellikler yaşamak var. Sen devam et kardeşim. Allah zikrini daim eylesin.Merhaba Rukiye Hanim ruyama devamli bir kadin giriyor kilolu orta boylu yüzünü hatirlamiyorum ama bana bilmedigim meyve yediriyor. Tadi tatli. Ve bu kadin bazen beni teselli ediyor.
Ben tevhid, istiğfar ve salavati bir kac aydir yapıyorum. Tabi gunde 2 kere degildi. Sizede daha once soylemistim rüyamda bir gun anneme ogretiyordum elimde tesbih vardi.
Bazi arkadaşlar ruyalari sorduğu icin yazıyorum. Bir gunde ruyamda ayetel kürsüyu okuyarak uyandim ezbere bilmiyordum okuyup kontrol ettim ezberlemistim. Yatmadan 3 defa okuyordum sadece ezberlemek nasip oldu.
canim adetliyken namaz abdestli almamiz gerekmiyor ki neden yaniYok canim adetliyken birakcazmi diye sordular rabia hnmda abdest alin okumaya dvm edn dedi
Allah razı olsun.Bu yolda korku yok.Emin olmak var.Güzellikler yaşamak var. Sen devam et kardeşim. Allah zikrini daim eylesin.
Rukiye mi rabia miMerhaba Rukiye Hanim
Siz ruyanizda hayvan görürsenizyorumlamaya çalışırım demistiniz. Hayir olsun dun gece ruyamda evimdentasinmisim baska kiralik bir eve ama kendievime geri donecekmisim 2 ay sonra. Esyalar kiralık evde toplu bir sekilde. O evin duvari yuvarlak oyuk icinde böcekler var. Esimle yatakta uzanmis yatarken bböceği gördüm kanatli ucuyormus hemen kalktim dedim ben burda yatmam. Bir tanesi agzmagirdi hemen çıkardım cok tiksindim kotuoldum. Sonra başka odaya girdim bir suru muhabbet kusu renk renk. 3 tane kafesvardi. Esime kizdim niye bunlari saldin diyesonra yakalayip kafeslere koymaya basladimbir tanesi ni alip kucuk kafese koydum ama tereddüt ettim kafesteki diger kuslar zararverirmi diye. Yemleri bitmisti yem vercektimacikmislardi sonra bir baktım o duvardaki oyuk olan yerdeki birsuru bocekleri kuslar kisa surede yedi. Gittim baktim bir tane bile bocek kalmamis.
Bu da ilk gun gördüğüm ruya. Rukiye Hanim a ozelden anlatmıştm sizede göndermek istedim.
Dun gece demissiniz ilk basta simdi sonunda ise ilk ruya demissiniz ruyayi ben yorumlayayim kendi bildigim kadariylaMerhaba Rukiye Hanim
Siz ruyanizda hayvan görürsenizyorumlamaya çalışırım demistiniz. Hayir olsun dun gece ruyamda evimdentasinmisim baska kiralik bir eve ama kendievime geri donecekmisim 2 ay sonra. Esyalar kiralık evde toplu bir sekilde. O evin duvari yuvarlak oyuk icinde böcekler var. Esimle yatakta uzanmis yatarken bböceği gördüm kanatli ucuyormus hemen kalktim dedim ben burda yatmam. Bir tanesi agzmagirdi hemen çıkardım cok tiksindim kotuoldum. Sonra başka odaya girdim bir suru muhabbet kusu renk renk. 3 tane kafesvardi. Esime kizdim niye bunlari saldin diyesonra yakalayip kafeslere koymaya basladimbir tanesi ni alip kucuk kafese koydum ama tereddüt ettim kafesteki diger kuslar zararverirmi diye. Yemleri bitmisti yem vercektimacikmislardi sonra bir baktım o duvardaki oyuk olan yerdeki birsuru bocekleri kuslar kisa surede yedi. Gittim baktim bir tane bile bocek kalmamis.
Bu da ilk gun gördüğüm ruya. Rukiye Hanim a ozelden anlatmıştm sizede göndermek istedim.
Dun gece demissiniz ilk basta simdi sonunda ise ilk ruya demissiniz ruyayi ben yorumlayayim kendi bildigim kadariyla
Sizin degil ama girip ciktiginiz bir hanenin icinde bazi sorunlar var sizde istemeyerek bu sorunlara istirak etmis tanik olmus sonrada bundan rahatsizlik duymussunuz esinize kizmissiniz ama esiniz hakli cikmis farkindaysaniz hep gecmis icerikli bir yorum yaptim cunku ruyalar gayb dan ve gelecekten haber veremezler benim bildigim bu tabiki gercek Allah kullari na Allah lutfederse o ayri mesele
Benteyzemin kv desi olmeden 2 gun once olecegini gordum sonra kp derini halamin esini kendi dedemi ve daha kizima hamike oldugumu bilmezken kizimin oldugunu gordum bu ruyalarim cikti genelde ruyalarim cikar ama bu durumu 1 2 kisiye anlattigimdan beri ruyalarim azaldi ve cikmiyor hepsi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?