Allah razi olsun canim benim. Senin de diledigin hersey gercek olsun insallah. Allah hakkinda hayirlisini versin..rabbim darda olan kardeşlerimi refaha erdirsin inşallah birbirine dua edenlerin duası tutar inşallah tuğrambebeğim inşallah sana cennet kokulu melekler nasip etsin revance mekanı cennet olsun anneciğinin
Adetliyken namaz abdesti alinir mi demissinBen gunah mi dedim abdest alinabilir tamam ama regl doneminde ayet ve bazi sureler dualar yapilmaz
Kelime i tevhid e birsey demiyorum ama bazi seyler tirnakta isaret vs bana mantikli gelmedi fikir soylemenin soru sormamin nesi kotu ogrenmek istiyor olamaz miyimOlabilir saygi duyarim. Fakat Rabia Hanim kelimei tevhid getirin diyor Peyhamber Efendimizi anin selaminizi gonderin diyor bunu neresi kötü. Biz burda dua etmenin zikir çekmenin dışında bir maksatimiz yok.
Peki bende size soru sormak istiyorum sayılı dua okuyorsunuz ve saatleri var bunun kaynağıni ogrenmek istiyorum neye dayanarak yapıyorsunuz bunu? Ben gun icinde sayisiz okuyorum benim sayı takintim yok mesela
ayetel kutsinin bazi sayilari vardir mesela 201 defa okunmasinin nedeni Peygamber efendimizin isimleri sayisinca 17 defa okunmasi ilk sahabeler sayisinca bunlar 1000 yillar dan beri bilinen seyler kafamdan uydurmuyorum tek bi kisi de soylemiyorOlabilir saygi duyarim. Fakat Rabia Hanim kelimei tevhid getirin diyor Peyhamber Efendimizi anin selaminizi gonderin diyor bunu neresi kötü. Biz burda dua etmenin zikir çekmenin dışında bir maksatimiz yok.
Peki bende size soru sormak istiyorum sayılı dua okuyorsunuz ve saatleri var bunun kaynağıni ogrenmek istiyorum neye dayanarak yapıyorsunuz bunu? Ben gun icinde sayisiz okuyorum benim sayı takintim yok mesela
Ben sadece yasar hoca dedigi kisinin kim oldugunu merak ediyorum arastirmak ve ogrenmek istiyorum kadinlarin ozel gunlerinde okuyamayacagi yapamayacagi seyler var rabia hanim bildiginiz herseyi unutun diyor bu duayi okurken baska zikir ve dua yapmayin derken son zamanlarda bu soylemi degistirmis celiskiler ve tutatsizliklar ilk konusunu ve tum mesajlarini okursaniz beni bi nebze olsada ankayacaksiniz
Yanlis yazmis yada bilmiyor olabilirim bu beni daha az musluman mi yapar dinimiz ogrenme ve sorgulama dini ilim dini ben sadece soruyorum ogrenmek istiyorum sucmuAdetliyken namaz abdesti alinir mi demissin
Tamam sadece yorum yaptim o kadarOkudum ve seni de gayet iyi biliyorum. Arkadasim rica ediyorum burda tatsizlik cikarmaya çalışma herkes ne yapmak istiyorsa yapmakta özgür.
Aynen Allah herseyi bilen ve gorendirAllahın ve Resulunu selamı ve bereketi üzerinize olsun. Haymeana isimli arkadaşımızla lütfen tartışmaya girmeyelim. Kendisini önceden biliyorum. Sorun neyse aramızda çözmeye çalışırız. Buradaki huzur ve güzelliği bozmayalım.
Herkes inandığını yaşar. ve konuşur.Kalplerdekini Allah bilir.
Kimin kalbinde zerre kadar kötülük varsa,Allah onu bildiği gibi yapsın .ne diyeyim.
Ne biliyorsunuz hakkimda merak ettim ne olur RAbia arkadasin diger konulara da kendi konularinada yazdigi tum mesajlari objektif bi sekilde okuyun benim amacim gozunuzu acmak sadeceOkudum ve seni de gayet iyi biliyorum. Arkadasim rica ediyorum burda tatsizlik cikarmaya çalışma herkes ne yapmak istiyorsa yapmakta özgür.
Ne biliyorsunuz hakkimda merak ettim ne olur RAbia arkadasin diger konulara da kendi konularinada yazdigi tum mesajlari objektif bi sekilde okuyun benim amacim gozunuzu acmak sadece
SizedeBen Rabia Hanim in tavsiyelerinin arasindan bana mantıklı gelenleri alir uygularim bu bana kalmis benim problemim. Amacınız goz acmaksa benim zaten cok sukur acik. Diger mesajlarini konularını tek tek okudum arkadaşım. Rabia Hanim video yuklemis altina videonun icerigini yazmis fakat siz bunu bile anlayamamissiniz. O konular zaten kapanmış. Orta da sıkıntı varsa bu bizi ilgilendirir siz kendinize boşuna dert etmeyin. Hayirli geceler
Peki omrunu ibadet hac zekat namaz ve oruc la iyi ahlakli olarak geciren bi kimse sizin bu duanixi yapmasa o nu melekler taniyamacak mi yani bu tirnaklarda ki izlere benzer bende de var ama ben la ilahe illallah zikrini ve kelime i tevhidi bu sekilde okumuyorum kv drm de var ama namaz vs ile isi yoktur yani bu bir keramettir demek dogru muSizlerde de çıkacak bu izlerin anlamı,Rabbim siz zikrinizi bırakmadığınız için ; sizi kulluk makamında sıddıklık mühürü veriyor.
Bu izler siz ölünceye kadar sizinle yaşayacak.ve kabre konduğunuzda size gelen melekler sizi o izlerden tanıyacaklar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?