- 9 Nisan 2014
- 3.505
- 2.170
- 178
- Konu Sahibi karmakarisik56
-
üniversite jocası olsan ne olmuş ki insan her zaman yeni bir şeyler öğrenebilir maksat öğrenmeyi istesin :)
Sibel bnden uzak dursenden daha cahil olamam emin ol
Sibel bnden uzak dur
Dedelerin nilelerin o cahil dedigin devirden gelmeler bir insan bu kadar nankor olamaz insan bile deglsin sen
Kime mi hakaret ettin senin bynin gercekten yok .ben kime hakaret etmişim asıl sen saydırıyorsun bana?
Kime mi hakaret ettin senin bynin gercekten yok .
Konudaki yari uyeye satastin dinle kitapla resmn alay ettin dha noldun saydiyrmusm az bile
Sen sakamisin ?kimseye kişisel bir şey demedim ayrıca di. de bir laf etmedim nerede alay etmişim?
kendiniz çalıp oynuyorsunuz resmen. yazık ya.
Kapanmasını istedim de mune ye ulaşamadımkarmakarisik56 Moderatörlere mesaj atın, konunuzu kapasınlar. Naçizane tavsiyem. :)
Özel mesaj atın kendisine. :)Kapanmasını istedim de mune ye ulaşamadım
Yerime ulaşabilir mi biri
Sizin de esinizden farkiniz yok bu fikir konusunda anlasilan...Tamam kapalı değilim ama kendimce iyi bi insan olmaya çalışırım hep .. kimseye zararım dokunmaz..
Bir de tek calisan gelini, isini sevmemesi de cabasi...Ayni konularinizi okumaktan ben yoruldum inanin.artik sizin soy agacinizi bile ezbere biliyorum neredeyse.mutasip bi ailenin acik gelinisiniz,istenmiyosunuz vs vs.surekli bi sorun.neden bi arada kaliyosunuz?
ben öyleyim nolmuş kimsenin bişey dediği yok banaailesi toptan örtülü bir adamla evlen halen dışlanmazsan sen haklısın :)
Konu hep ayni sadece basliklar farkli.olay var demeseler okumayacaktim cunku biliyodum boyle bisey cikacagini.sanki aile sonradan boyle olmus.kendiside eside bi tuhafBir de tek calisan gelini, isini sevmemesi de cabasi...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?