Allahım ben ne hale gelmişim

Combativeenemy

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Ocak 2017
2.110
904
73
32
geçen konu açmıştım zayıflayacağım ay sözü sözüm olacak diye tam tersi daha fazla kilo aldım resmen 15 kilo fazlam var bir hafta sonra sözüm olacaktı artık olmayacak :) sevgilim geldi beni gördü ve beni beğenmedi neden kilo aldın sana diyet yap demedim mi dedi bende farkındayım ve yapamadım şuan söz iptal sevgilim farkındayım beni beğenmedi kaldım öyle diye de başladım bugün ne yapcam bennya

Yok adam beğenmedi niye vermedin diye kızdı ben kendim iptal ettim utandım bu şekilde söz yapmaya o da kabul etti işin e geldi herhalde

Başka sevgili bulup onunla söz yapardım ben olsam.

Ciddiyim.

Beriki beğenmiyorsa beğenecek biri mutlaka çıkar.

Sevgilinizin bu kadar aşağılayıcı bir şekilde davranması benim açımdan kabul edilemez. Siz hayvan pazarından alınan bir hayvan değilsiniz , adam pazara gelmiş malı görmüş beğenmemiş geri gitmiş. Böyle bir şei ben olsam kesinlikle kabul edemezdim.

Kadın kenidini beğenmez, istediği elbise yakışmaz, fotoda kötü çıkıcam der sözü nişanı erteler anlarım ama bir erkek neden böyle bir şey söyler???? iğrenç.

Bu adamın yaklaşımı gerçekten çok küçük düşürücü. Benim için ayrılık sebebi. Asla zayıflayayım kendimi beyzadeye beğendireyim derdinde olmazdım. Zayıflardım ama kendimi beğenmediğim için bu herifi de defterden silerdim.

O adamı boşver sen sevecek olan böyle sevsin hiç çekemem ayrıca onun icin bunun için sözüm için değil kendim için sağlığım için de

:işsiz:Diyet yapmadın diye söz mü iptal oldu:KK57: velev ki evlendin de ben şı an gelecek görmüyorum o ayrı bi hastalıgın oldu ya da ne bileyim yatalak oldun diyelim bu adam napcak kuma mı alıcak üstüne gerçekten çok ilginç umarım şu an kilodan ziyade adama karşı olan duygularını sorguluyorsundur

Ciddiyim.

Sevgilinizin bu kadar aşağılayıcı bir şekilde davranması benim açımdan kabul edilemez. Siz hayvan pazarından alınan bir hayvan değilsiniz , adam pazara gelmiş malı görmüş beğenmemiş geri gitmiş. Böyle bir şei ben olsam kesinlikle kabul edemezdim.

Kadın kenidini beğenmez, istediği elbise yakışmaz, fotoda kötü çıkıcam der sözü nişanı erteler anlarım ama bir erkek neden böyle bir şey söyler???? iğrenç.

Bu adamın yaklaşımı gerçekten çok küçük düşürücü. Benim için ayrılık sebebi. Asla zayıflayayım kendimi beyzadeye beğendireyim derdinde olmazdım. Zayıflardım ama kendimi beğenmediğim için bu herifi de defterden silerdim.
Yaşasın isyan... Bende aynı fikirdeyim. Birde açıktan diyorlar kocam sevgilim kiloyu sevmiyor almamı istemiyor. Ben bu tür şeyleri işgal olarak görüyorum. Tamam Kilo güzel birşey değil ama bir insan Kilo aldı diye psikolojik baskı ve ceza görmemelidir. OH be iyi ki bekarım. Alırım veririm çatlarım patlarım beni bağlar..;))

Yaşasın isyan... Bende aynı fikirdeyim. Birde açıktan diyorlar kocam sevgilim kiloyu sevmiyor almamı istemiyor. Ben bu tür şeyleri işgal olarak görüyorum. Tamam Kilo güzel birşey değil ama bir insan Kilo aldı diye psikolojik baskı ve ceza görmemelidir. OH be iyi ki bekarım. Alırım veririm çatlarım patlarım beni bağlar..:KK66:)
:KK73::KK73::KK73::KK73::KK73:

konuyu parça parça yazıyorsunuz.ilk okuyusta adam iptal etti sanıyoruz doğal olarak.
kilo vermediginiz için görünce kızmış.sizde utanmissiniz ve bu halde çıkamam diye iptal etmek istemezsiniz oda ok demiş.
kilodan ziyade ilişkinizin saglamlamligini ve nelerin üzerine kurulu olduğunu düşünmek için zaman verin birbirinize.

Ciddiyim.

+1
Kilo denilen şey gidebilen bir şey. Ben eskiden şişmandım, kilo verdim. Kolay olmadı ama gitti mi? Gitti sonuçta.
Ama insanda gitmeyen, sabit kalan şeyler vardır. Mesela kişilik yapısı kolay kolay gitmez, değişmez. Kilo için burun kıvırıp, sözü erteletecek kadar moral bozan adam ileride neler yapar neler. Hamileyken aldatır, lohusayken ağlatır.
Bir de önceleri biraz daha dik konuşurdum, görüntü önemli diye vurgulardım. Evet önemli ama ne kadar önemli?
Son bir haftadır bir hastalıkla uğraşıyorum, inanın kendimi unutturdu. O yüzden hem ruhen hem de bedenen sağlıklı olmak her şeyden önemli. Sevgiliymiş! Heh atarım yerine başkası gelir, dünyada erkek kıtlığı yok sonuçta. Kimse sizden önemli olmasın, kendinizi sevin önce!
Bedenen sağlıklı olmak için zayıflayın, ama ruhen sağlıklı olmak için de hayatınızdaki kanserlerden kurtulun lütfen. :KK14:

Canım o demekki dış güzelliğe önem veriyor ben balık etliyimdir öyle giyindiğim yakışmıyo gibi durumum yok ama 10 kilo benimde fazlam var hafif göbeğim çıkmaya başladı evlendikten sonra evlenmeden öncede kilom vardı.Eşim aksine bu halimi sevdiğini söylüyor zayıflama sadece kendine sağlığına dikkat et sağlığın bozulcak hale gelme o yeter der

Back
X