kayip ruyalarimm
2. üyelik sebebi ile profil pasif edilmiştir.
2. Üyelik !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
- 16 Temmuz 2016
- 38
- 32
- 3
- 29
- Konu Sahibi kayip ruyalarimm
Selamlar güzel KK hatunlari belki klişe ama ben de burayi uzun zamandir okuyorum yeni üye olmak nasip oldu ve konuma geceyim 3 ay önce bi gece instagramda gezerken bi sayfa gördüm ve nasil olduysa mesaj atmak geldi içimden ve selam diye mesaj attim (sayfa zaten takibimdeydi hep gözüm takilirdi) sonra bana cevap falan yazdi evet karsimdaki kişi erkekti ve bnden 7 yas büyük biriydi ben 20 o 27 yasindaydi ve biz o gece sabaha kadar onla konuştuk inanirmisiniz o kadar kafa yapimiz uyusuyoduki (sayfalarimiz şahsi sayfalarimiz değildi yani topluluk sayfasiydi ) biz birbirimizi görmeden bir hafta boyunca konuştuk ve onu hiç görmeden ne o bni gördü ne bn onu fotoğrafta bile görmedik neyse ayni şehirde oturuyoduk bi hafta sonunda buluşmaya karar verdik ama bn onu görmeden ona öyle bir asik olmustumki insan hic görmediği ne asik olur mu hic ama konuşmalarıyla beni buyulemisti ve biz sonunda buluştuk Allahim daha önce hic tatmadigim duygulardi bunlar onu görünce ölüyorum sandim ve o zamana kadar hic sevgilim olmamisti gorusmemiz çok güzel geçti ve biz sevgili olmaya karar verdik onlayken dünyanın en mutlu insaniydim ben ondan her mesaj geldiğinde kalbim cikiyodu sanki 3 ay boyunca ömrümün en güzel günlerini geçirdim ve sonra bigün buluşmak istedi kabul ettim gittim artik ayrilmak istediğini söyledi aramiz çok iyiydi halbuki neden diye sordum aramizda yas farkimiz cokmus be adam sen 3 aydir benim yaşimi bilmiyomuydun bunca zaman neredeydin sordum uzatma falan istemiyorum dedi seni
iste aramizda çok yas farki var dedi ya bn anlamiyorum 7 yas gerçekten öyle büyük bi rakammiki , yapma dedim birakma beni dedim ama beni dinlemedi nasil olabiliyordu boyle bi şey ya birdenbire ne değişmişti ki bn yikildim kizlar
ben bittim bide ilk sevgilimdi diye ne bileyim ya çok baglanmistim ona mesela elimi ilk tutan kişi oydu bni ilk öpen kişi oydu ne hayallerimiz vardi evlenecem seninle diyordu biz ayrilali 1 ay oldu ama ben her gece agliyorum dayanamiyorum bana yaptiklarina dayanamiyorum nasil olurda beni birakabilirdiki..hayatin da başka biri olduğunu düşündüm ama bnle ayrilirken yemin etmişti seni bi kiz yüzünden terk etmiyorum diye peki bu adam bni sadece yas farkimiz için mi terk etti yani ya madem yas farkimizi çok buluyordu bn onla tanistigim gece yaşimi söylemiştim kuzlar lütfen bana bi akil verin ne yapcam ben gün boyu agliyorum ne olur yadirgamadan yorum yapin çok ihtiyacim var
uzun oldu kusura bakmayin