Allahim canim çok yaniyor:(

Galiba ama beni cinsellik yuzunden biraktigini dusunmek bile istemiyorum ama sanirim o yuzden bu dahada acitti canimi nasil ya niye benle sevgili kaldiki uff bi daha asik olmayacam bi daha hic kimseyi sevmiycem:KK43:p

Tabi ki o yüzden ayrıldı onun isteklerine uymadığın için ayrıca şuna da emin tecrubeyle sabit inan tekrar aşık olunuyor :KK200: Sen kendini toparlamaya bak böyle biri için üzülmene degmez :KK14:

Ama inanki artik asik olmak istemiyorum resmen bnden yasam sevincimi aldi vayy be canimm dedigim adam bni zevki yuzunden terk etmisss:((
Tabi ki o yüzden ayrıldı onun isteklerine uymadığın için ayrıca şuna da emin tecrubeyle sabit inan tekrar aşık olunuyor :KK200: Sen kendini toparlamaya bak böyle biri için üzülmene degmez :KK14:

Ilk aşklarda olan klasik şeyler en gec 1 seneye tamamen unutursun ,,ve artık o gelse sen istemezsin ben ce twitterrr falan aç icindekileri oraya Haykır ya da uğraşamam dersen bi deftere karalama yap ..yalniz kalma hatta gerekirse git televizyon u aç uyuyakal ev halkı uyandirsin odana gondersin düşünmeye zamanin kalmasın yani

canım valla bence seni cinsellik yaşayamayacağını vs düşündüğü için terk etmiştir. yoksa yedi yaş çok değil. benim de senin yaşındayken 10 yaş büyük biri olmuştu. ona çok normal gelen şeylere bana imkansız geliyordu, biz de yapamamıştık devam edememiştik.
başkasını koyarsan yerine, hemen unutursun. koymazsan da bir iki sene sonra "aman ne salakmışım" diyeceksin buna inan.

Bahane canım

Unutursun için yana yana

Bence evli,yada ilişkisi var

Salla gitsin ,kimler çıka r karşına daha kimler

Hicbir aci sonay de dek sürmez geçicek

Bacım ısrarla cinsellik istiyormuş adam buradan şüphelenmen lazım, istediğini alamamış olabilir yaş falan bahane gibi geldi bana 7 yaş nedir ki ya aşktan gözün kör olmuş zamanla hazmedersin inşallah, ağla üzüntünü erteleme ama sakın arama, çekip gitmesinde de vardır bir hayır.

Zaten kendimi o kadar zor tutuyorumki onu aramayacam diye ama cok sukur aramadim kendime hakim oluyorum cok sacma demi yasi bahane eetmesi uf aklimdan cikariyorum artik:(
Bacım ısrarla cinsellik istiyormuş adam buradan şüphelenmen lazım, istediğini alamamış olabilir yaş falan bahane gibi geldi bana 7 yaş nedir ki ya aşktan gözün kör olmuş zamanla hazmedersin inşallah, ağla üzüntünü erteleme ama sakın arama, çekip gitmesinde de vardır bir hayır.

Böyleleri birinden hoşlanıyor, zaman geçiriyor vs. sonra olağan durumdan sıkılıp bahaneyle ayrılıyor.
Aradığı fik fiki tarzı şeyler olmasın? Sen o tarz kızlardan değilsin diye bırakmıştır belki de?

arkadasa katılıyorum.. amac once baglamak sonra yararlanamayınca postayı koymus size.. aynısı basıma geldı.. once cok ılgılıydı bagladı kendıne amacına ulastı sonra benden yararlanamayınca postayı koydu.. sımdı baska kızları agına dusurmeye calısıyor

Bende yaşadım bunları 6 yaş vardı beklentiler farklı gerçekten hatta ilk sevgili diye konu bile açtım sonra başıma gelenleri okuyunda görün enazından hasarsız atlatmışsınız

Ya seni istemeyen i sen hiçç isteme canım ,ne demek zor tutuyorum kendi mi ,sen bu kadarmi değersiz sin ? Ohooo çoktan başkasını bulmuştum yerinde olsam ,hayat kısa değmez bir hirt a ,çık dışarı gez tiz etl en o kim ya şimdiye nefret etmiş olmaiydin ondan tatlım

Silkelen kendine gel

Kızlar lütfen ama lütfen ,size değer vermeyenlere siz pas pas muamelesi yapın

Kendinizi sevin ,kenidiniE bakin

,vazgecmiycekseniz eğer ,bu kendiniz olsun lutfen

Canın filan yanmasın. Lanet olsun cehennemin dibine kadar yolun var de geç. Yaparlar hatta daha fenasını bile yaparlar. Sen gardını almayı bileceksin. Hep düştük aynı hatalara sen düşme diye söylüyorum. Neyse ne de geç bu kadar duygusal olma.

Cok haklisin canim inanki onun yüzünden kendimden bile nefret etmeye basliyorum ama artik onun icin uzulmeyecem inşallah
Ya seni istemeyen i sen hiçç isteme canım ,ne demek zor tutuyorum kendi mi ,sen bu kadarmi değersiz sin ? Ohooo çoktan başkasını bulmuştum yerinde olsam ,hayat kısa değmez bir hirt a ,çık dışarı gez tiz etl en o kim ya şimdiye nefret etmiş olmaiydin ondan tatlım

Silkelen kendine gel

Kızlar lütfen ama lütfen ,size değer vermeyenlere siz pas pas muamelesi yapın

Kendinizi sevin ,kenidiniE bakin

,vazgecmiycekseniz eğer ,bu kendiniz olsun lutfen

Back
X