İşte sorun orada o hiç fevri değil. Ben çok fevriyim, o daha hiç kötü bir şey dememişti bana o yüzden şok oldum bu kadar. Gayet ağırbaşlı ve sakin biriydi nasıl böyle olduk bilmiyorum.ceviz kabuğunu doldurmaz anlattığın mevzu. gerginliğini evet anlayabiliyorum stres bir yandan ama ettiğin laf da bir erkeğin gururuna göre evet ağıro da sana aynı ağırlıkta cevap vermiş
ikiniz de fevrisiniz sanırım, böyle evlilik yürümez. kesinlikle bi geri adım yapman lazım
O da öyle diyor seni sevmesem o laftan sonra yüzüne bakmazdım diye ama şu an derdim sevgi bile değil, şahsıma aldığım bu ağır laflara inanamıyorum. Bir yandan empati yapıyorum evet ben de ağır konuşmuşum, ilişkimiz nasıl düzelecek bundan sonra saygı ne kadar önemli halbuki.Resmen siz haksizsiniz. Dediginiz laf kavga da bile soylenmez baskasini bulurum ne demek ya
Adam sonradan kalkip ozur bile dilemis.
Daha napsin sizi sevdigini ispatlamak icin?
ettiğin cümle taşırmış adamı. sen onun gözünde şuan en ufak olayda başkasını düşünebilecek birine dönüştün. ayıkla pirincin taşınıİşte sorun orada o hiç fevri değil. Ben çok fevriyim, o daha hiç kötü bir şey dememişti bana o yüzden şok oldum bu kadar. Gayet ağırbaşlı ve sakin biriydi nasıl böyle olduk bilmiyorum.
Doğru, empati yaptığımda ben de aynısını söylerdim.Tamam hiç bir şey onun küfrünü haklı çıkarmaz da, "bana bak eğer beni özlemeyeceksen, üstüme titremeyeceksen şimdiden bitsin ben üstüme titreyecek, özleyecek birini bulurum." derken neyin kafasını yaşıyordunuz? Sanki yedekde başkaları var gibi. O kadar kolay mı birini bulmak?
Bana böyle diyene, ben de bas git yolun açık olsun derim.
İşte sorun orada o hiç fevri değil. Ben çok fevriyim, o daha hiç kötü bir şey dememişti bana o yüzden şok oldum bu kadar. Gayet ağırbaşlı ve sakin biriydi nasıl böyle olduk bilmiyorum.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?