• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allahım deliricem, bu duruma nasıl geldik.

Sakinimdir. Aslan küfür etmem. Sinirleri alınmış derler benim için ama nişanlım bana bunu derse bende çileden çıkarım sanırım.
Başka birini bulurum " denmez ki.

Her zaman yazıyorum burada , düzgün adımlar atmalıyız , hareketlerimizi ince ince hesaplamaliyiz ki bize bunlar geri dönmesin diye dikkatli olmalıyız.

Çiftlerden birinin bir hareketi bir sonraki hamleyi doğurur.

Umarım bu son olur aranızda.

Demek ki adam sinirlenince küfür ediyormuş bunu da öğrenmiş oldunuz.

sen fitillemişsin maalesef o da devamını getirmiş. karşılıklı özür dileyip barışabilirsiniz ki o da olmuş. uzatmadan konuşup tekrarını yaşamamaya söz verin birbirinize.

Karşıdaki insanın damarına basıp , çileden çıkarıp sonra da bana neden kufrettin denmesi garibime gidiyor benim. Madem o kadar tahrik ediyorsun , sonucuna da katlanacaksin yani. Karşıdaki de insan bir alttan alır , iki alttan alır üçüncü de patlar. Bana göre başkasını bulurum lafı s*ktir gitten daha ağır bir laf.

O da öyle diyor seni sevmesem o laftan sonra yüzüne bakmazdım diye ama şu an derdim sevgi bile değil, şahsıma aldığım bu ağır laflara inanamıyorum. Bir yandan empati yapıyorum evet ben de ağır konuşmuşum, ilişkimiz nasıl düzelecek bundan sonra saygı ne kadar önemli halbuki.

Saygı çok önemli tabii de siz “bana bak eğer beni özlemeyeceksen, üstüme titremeyeceksen şimdiden bitsin ben üstüme titreyecek, özleyecek birini bulurum” diyerek çok büyük saygısızlık yapmışsınız.

Nişanlınız size böyle dese ne cevap verirdiniz? “Seni özleyeceğim, üstüne titreyeceğim” mi derdiniz? İlla ki ters bir cevap verirdiniz, o da ters cevap verirdi, bu böyle giderdi.

Onun da hataları olmuş. Ama onun savunması, bence bahane sayılmasa da, “sen saygısızca konuştun diye öyle yaptım”. Sizinse durduk yere böyle büyük bir saygısızlık yapmanız için böyle bir bahaneniz bile yok.

Her zaman bu kadar fevri misin yoksa özel gün / PMS sendromu filan mı?
Kusura bakma ama bana nişanlanmak veya evlenmek için yeterince olgun gorunmedin...

Herkesle merhabalar.

Ben şu an nişanlıyım ve bir aydır falan ayrı şehirlerdeyiz. Hem nişanlılık süreci hem ayrı olmak bizi zaman zaman geriyor ama dün olan şeye hala inanamıyorum. Olaya yorum yapmak istemiyorum objektif yorumlar almak adına.

Dün saçma bir sebepten dolayı sen beni özlemiyorsun falan dedim buna, diyorum ya ayrılığın gerginliği var üstümde sürekli bir sorun çıkarıyorum. Neyse Allah var düzgünce ifade etti kendini espri yaptı, ters bir laf etmedi. Amaaa ben şöyle bir cümle kurdum nişanlıma : "bana bak eğer beni özlemeyeceksen, üstüme titremeyeceksen şimdiden bitsin ben üstüme titreyecek, özleyecek birini bulurum."

Bu delirdi tabi, işte "insan bunu nişanlısına nasıl söyler terbiyesiz, kendini pazara mı çıkaracaksın? "dedi. Ben şok oldum bu kadar seviyesiz bir laf ettiği için ve çok sinirlendim, seni istemiyorum falan dedim engelledim. Sonra SMS attı delirmişsin tarzında ben de bi şeyler yazdım sonuna da iyi hatırlattın buradan da engelleyeyim dedim. Şunu belirteyim öyle ergen gibi kavgada engelleyen biri değilim ama o an gerçekten bitsin istedim bu terbiyesiz laf yüzünden.

Sonra ben böyle yazınca bana s.ktir git o zaman bul üstüne titreyecek birini yazmış. Ben o an aradım bunu delirdim çünkü nasıl bana bunu söylersin diye Geldiğimiz noktaya inanamadım. O da sen çok ağır bir laf ettin hangi insan kaldırabilir falan dedi. Ben kendi söylediğim ağır laf için özür diledim ama ondan aşırı derecede soğudum o an ve beni rahat bırak deyip kapattım. O da özür diledi gönlümü almaya çalıştı vs ama buz gibiyim şu an.

Aşktan daha önemli olan saygıyı kaybettik dün resmen buna inanamıyorum. Ayrıca benim için küfür kabul edilemez bir şey normalde ayrılmam gerekiyor ama onun savunması "ben sana ne zaman bırak küfrü hakaret ettim?" oldu ki doğru. Zaten bu kadar şaşırmamın sebebi çok sakin ve düzgün bir insan normalde, şu an çok korkuyorum gelecekte ya bana küfrederse diye ama onun savunması sen çok ağır bir laf ettin küfürden beterdi oldu.

Bugün günaydın mesajı atmış vs ben beni rahat bırak lütfen bana söylediğin lafları hazmedemiyorum falan dedim konuşmuyorum şu an. Ne yapmalıyım? Bu kadar sakin ve düzgün bir insan bunu yapınca ben mi çok çileden çıkardım acaba diyorum.
Bak benden sana tavsiye nacizane;
Erkeklerin bi çoğu kendi aralarında küfürlü konuşur yani ağızlarında küfre yatkınlık var. Ben küfürden nefret eden biri olarak söylüyorum o anlık snirlerki sinirlenmekte çok haklı diyi vermiş. Saygı tamamen gitmiş demek doğru olmaz ama sen sarsılan saygınızı ilerki zamanlarda tavir ve duruşunla onarirsin.
Her zaman eşinle aranda belli bir ölçü olsun ve ne sen bu ölçüyü aş duruşunla nede ona aştır.
Olan olmuş bence sen guzelce durumu anlat sonra dedigi sey icin ona nekdr kırgın olduğunu anlat.
Kotu olmuş ama duzelmicek biseyde degil.
İşi sen baslattin en güzel sekilde topliyip sen bitir.
Ama o dedigi lafı sineye cekmis olarak degil. O lafa nekdr kızdığını incindiğini kibar bi uslupla söyle mutalaka

İnsanı hic yoktan zorlayin, kiskirtin, zivanadan çıkarın, sonra da "aaa bana ne dedi, aa bana kufur etti, cok sogudum affedemem" diye üste çıkın, ne guzel dunya, ne guzel kafalar..
Bir de kendin diyorsun, fevri biri değildir diye.. Konu başlığı "bu adami nasil bu hale getirdim" olmaliydi..

Asırı kaşınmışsın az bıle soylemıs hatta özür söylemiş senden ben asla dilemezdım bıde hala uzattıgına ınanamadım. Hem suçlu hem güçlü dedıkleri bu olsa gerek

Nişanlınız çok haklı. Zeytinyağ gibi su yüzüne çıkmayı başarmışsınız resmen. Aynı lafı eşim Bana dese, yada ben ona daha ağır şekilde sonuçlanırdı. Fevri olmanızı kabul etmeniz her istediğinizi söyleyeceğiniz anlamına gelmez. Bence o sizden soğumadan barışın. Nişanlınız değil, bu ilişkide kendinize bi şans verin. Çünkü nişanlınız kendisi bi şans verilecek bi durumy hakememiş. Yorumumu ağır bulmayın lütfen dostum, kardeşimde olsanız aynı şeyleri söylerdim

Herkesle merhabalar.

Ben şu an nişanlıyım ve bir aydır falan ayrı şehirlerdeyiz. Hem nişanlılık süreci hem ayrı olmak bizi zaman zaman geriyor ama dün olan şeye hala inanamıyorum. Olaya yorum yapmak istemiyorum objektif yorumlar almak adına.

Dün saçma bir sebepten dolayı sen beni özlemiyorsun falan dedim buna, diyorum ya ayrılığın gerginliği var üstümde sürekli bir sorun çıkarıyorum. Neyse Allah var düzgünce ifade etti kendini espri yaptı, ters bir laf etmedi. Amaaa ben şöyle bir cümle kurdum nişanlıma : "bana bak eğer beni özlemeyeceksen, üstüme titremeyeceksen şimdiden bitsin ben üstüme titreyecek, özleyecek birini bulurum."

Bu delirdi tabi, işte "insan bunu nişanlısına nasıl söyler terbiyesiz, kendini pazara mı çıkaracaksın? "dedi. Ben şok oldum bu kadar seviyesiz bir laf ettiği için ve çok sinirlendim, seni istemiyorum falan dedim engelledim. Sonra SMS attı delirmişsin tarzında ben de bi şeyler yazdım sonuna da iyi hatırlattın buradan da engelleyeyim dedim. Şunu belirteyim öyle ergen gibi kavgada engelleyen biri değilim ama o an gerçekten bitsin istedim bu terbiyesiz laf yüzünden.

Sonra ben böyle yazınca bana s.ktir git o zaman bul üstüne titreyecek birini yazmış. Ben o an aradım bunu delirdim çünkü nasıl bana bunu söylersin diye Geldiğimiz noktaya inanamadım. O da sen çok ağır bir laf ettin hangi insan kaldırabilir falan dedi. Ben kendi söylediğim ağır laf için özür diledim ama ondan aşırı derecede soğudum o an ve beni rahat bırak deyip kapattım. O da özür diledi gönlümü almaya çalıştı vs ama buz gibiyim şu an.

Aşktan daha önemli olan saygıyı kaybettik dün resmen buna inanamıyorum. Ayrıca benim için küfür kabul edilemez bir şey normalde ayrılmam gerekiyor ama onun savunması "ben sana ne zaman bırak küfrü hakaret ettim?" oldu ki doğru. Zaten bu kadar şaşırmamın sebebi çok sakin ve düzgün bir insan normalde, şu an çok korkuyorum gelecekte ya bana küfrederse diye ama onun savunması sen çok ağır bir laf ettin küfürden beterdi oldu.

Bugün günaydın mesajı atmış vs ben beni rahat bırak lütfen bana söylediğin lafları hazmedemiyorum falan dedim konuşmuyorum şu an. Ne yapmalıyım? Bu kadar sakin ve düzgün bir insan bunu yapınca ben mi çok çileden çıkardım acaba diyorum.
Nişanlım bana "bana iyi davran yoksa başkasını bulurum" dese, kapıyı gösteririm. Tartışırken her yerden engellese, gerçekten aldatıldığımı düşünüp nişanı bile bozardım sanırım.
Şaka veya ciddi farketmez.
Affetsem bile süründürürüm.

Özür dileyin. Başlatan ve sebep olan sizsiniz.

dibine kadar haksızsın. durup dururken “beni özlemiyorsan ayrıl, özleyen birini bulurum” diyen bir insana sinkaflı konuşulur, kimse kusura bakmasın

Saygıyı nasıl bitirebilirim diye çok düşündünüz herhalde durduk yere neden böyle ağır bir cümle kullandınız ki ters zamana geldi herhalde bir kaç güne toparlarsınız ama gerildikçe sarmayın nişanlınıza derim oda ağır kelimeler söylemiş ama siz başlatmışsınız kusura bakmayın Hoppa

Evet sen başlatmışsın. Ama bu küfrün bahanesi olamaz..

Ben de nişanlıyken kışkırtıcı bir laf etmiştim. Verilen cevap ağrıma gidince çok sert tepki vermiştim. Ama asla eşim bana küfretmedi. Ne ben ne o hakaret etmedik..

Bir insanı kavgada tanırsın diyorum. :KK66:
Demek ki senin sandığın kadar olgun ve sakin biri değil.
Kendini ifade edemeyen kişiler küfre başvurur.
Cevabım; evet ileride de tartışma esnasında küfredecektir.
Bence küfrün sebebi, sanki gerçekten birini bulmuş gibi nişanlısını her yerden engellemesi.

Valla suç sende kusura bakma ne olmuşsa senin yüzünden olmuş benimde biri saçma sapan konusup bu kadar üstüme gelse bende derim nisanlnn söylediği şeyi.

Akıllı telefon kullanma dedi diye anlayıp dinlemeden yüzüğü atan siz;
Nişanlınız misilleme fırsatını tepmiş.
Tam yüzük atmalık mevzu.

Nişanlınız olgun birine benziyor.
Siz de fevriliği bırakıp olgun olmaya çalışsanız iyi olur.

Back
X