konuşmaya çalıştım ama ısrarla ekle deyince şüphelendim. diyorum ya mantıklı hareket edemedim onun üstüne arayınca hemen söyledim pişman oldum zaten. şimdi napayımNeden kızla konuşmadın önce. Ben olsam dinlerdim ne diyecek acaba diye...
Bir bardak soğuk su içmeye hazırlan. Şüphelenecek şeyler varsa delilleri yok edebilir sevgilin.konuşmaya çalıştım ama ısrarla ekle deyince şüphelendim. diyorum ya mantıklı hareket edemedim onun üstüne arayınca hemen söyledim pişman oldum zaten. şimdi napayım
ya şuan askerde ve telefon kullanamıyor kızın numarası ezberinde değilse konuşamaz ondan önce ne oldugunu ögrenmem gerekiyor. napıcamBir bardak soğuk su içmeye hazırlan. Şüphelenecek şeyler varsa delilleri yok edebilir sevgilin.
ya akıl edemedim işte salaklık yaptım. şimdi ekledim ama kabul etmiyor kız bilgileri doğruysa 96lı ve nişanlı. of napacam bi yanlış daha yapmak istemiyorumE ekleseniz nolurdu ki ben dayanamaz eklerdim, çözmeden de asla sevgilime söylemezdim. Erkek milleti ortada bir şey varsa da elbette yok diyecek
bi arkadasının kardeşiymiş ordan tanıyormuş biliyormuş facede fotograflarımız falan var adımı soyadımı ordan bulmuştur. bi daha yarın konusabiliriz anca arayamayabilir bugün napıyım yaAcaba kiz seni nerden tanıyor sevgili oldugunuzu nerden biliyor ? Biraz tuhaf geldi bana
ekledim kabul etmiyor. eklememi neden istedğine anlam veremedim mesajına cevap verdim sonuçta söyleyecegini ordan söyleyebilirdikızda normal degil sevgiline sor o soyler bb nasıl bir cumle ya..gercekten birseyde olabilir arasında veya kız pisliginede yapmıs olabilir kızı ekleyip derdi neymiş ogrenseydin
ya ekledimValla biri beni ekler misin dese ısrarla meraktan eklerdim sanırım
Ekleseniz iyi olurdu hoşunuza gitmeyen birini sonuçta silip engelleyebiliyorsunuz
Öğrenirdiniz böylece,
ya amacı ne ki neden aramızı bozmak istesinaranızı bozmaya çalışıyor bence. sıkma canını .
ne kadr süredir birliktesinki sevgilinle.. belki kızda onu seviyordur.ya amacı ne ki neden aramızı bozmak istesinaklıma kötü şeyler geliyor bişey yapmam lazım
ortaya kılcık atmıs belli cok takmaya ekledimkabul etmedi ekledim
2buçuk senedir. orda 2 ay kadar çalıştı yani 2 aydır varlıgından haberdar. kız nişanli galiba yorum yapılmış fotolarına hayırlı olsun falan diye. kafayı yicemne kadr süredir birliktesinki sevgilinle.. belki kızda onu seviyordur.
tamam olabilir ama nedenortaya kılcık atmıs belli cok takma
konuşmaya çalıştım ama ısrarla ekle deyince şüphelendim. diyorum ya mantıklı hareket edemedim onun üstüne arayınca hemen söyledim pişman oldum zaten. şimdi napayım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?