Allah'ım ne olur mizahı kuvvetli, geyiği kaliteli, buluttan nem kapmayan, ota b.ka alınmayanlar gelsin amin

Aynen valla ya havuz topları var ya kucuk onlarda yesilleri kopek balığı ilan etti ayırdık diğerlerini yemesin, sarilar civciv, turuncuya tavuk. Tavuk otlatmaya gidiyoruz
Maşallah simdiki cocuklar ne oyunlar buluyo kendine zeka küpüler Benimkide şuan ev yapiyo kendine her yer her yerde

Maşallah kuzucuga ben artık yeterli bana dokunmasin moduna geçiyorum. Dağıtsın yeterki arada tek oynasin.

Nem kapmaya geldim diyormuşum

Yok yok no problem, tutuyorum ben de artık kendimi damarıma basılsa dahi tutuyorum hatta artık hayat öğretiyor insana bazı şeyleri
Yok canım damarınıza basılınca tutmayın kimin ne haddine ama gözünüzü seveyim her bi b.ka da duyar kasmayın

Yok canım damarınıza basılınca tutmayın kimin ne haddine ama gözünüzü seveyim her bi b.ka da duyar kasmayın
Ahahahh öyle bi arsızlık var bende

Banlanmayı sevmiyorum da ondan tutuyorum

Kızlar kizlar sizlere duymaktan bıktığınız klişe sözle geliyorum tepkileri alayım(ben duyunca nevrim dönüyor ) "eskinin karıları nerde Bulaşık makinesi yok camasir makinesi yok birde 10 tane doguruyorlardi hepsine de bakıyorlardi"

Ayyy ben yeni karıyım deyip geçiyom

Doğurup doğurup atmışsınız disari hepsi diğerini büyütmüş diyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…