Maşallah simdiki cocuklar ne oyunlar buluyo kendine zeka küpülerAynen valla ya havuz topları var ya kucuk onlarda yesilleri kopek balığı ilan etti ayırdık diğerlerini yemesin, sarilar civciv, turuncuya tavuk. Tavuk otlatmaya gidiyoruz
Allah isteyene versin bacımBedavan diyet yaptirmislar sanaAyy şaka bi yana eminim ki cok zordur Bi 3. bebe düşünür müydünüz
Yok kız yok uykusuzşuk açlık bi dr lavaboya bile yalnız girememektenŞşt kızlar burda bebelerin zorluğundan mı dert yanıyorsunuz ne kadar ayıp
Aa bunlar da bir şey mi canım doğurmasaydınızYok kız yok uykusuzşuk açlık bi dr lavaboya bile yalnız girememekten
Oyyyy anası götlerini yisin onlarınAa bunlar da bir şey mi canım doğurmasaydınız
Amin hayırlısıyla inşallahOyyyy anası götlerini yisin onlarınrabbim isteyen herkese nasip etsin bi şikayetim yok ama 3. Yü kaldıtacak gücüm de yook
Aman ha o kadar dua ettim boşa gitmesinNem kapmaya geldim diyormuşum
Yok yok no problem, tutuyorum ben de artık kendimi damarıma basılsa dahi tutuyorum hatta artık hayat öğretiyor insana bazı şeyleriAman ha o kadar dua ettim boşa gitmesin
Yok canım damarınıza basılınca tutmayın kimin ne haddine ama gözünüzü seveyim her bi b.ka da duyar kasmayınYok yok no problem, tutuyorum ben de artık kendimi damarıma basılsa dahi tutuyorum hatta artık hayat öğretiyor insana bazı şeyleri
AhahahhYok canım damarınıza basılınca tutmayın kimin ne haddine ama gözünüzü seveyim her bi b.ka da duyar kasmayın
Banlanmayı sevmiyorum da ondan tutuyorumYok canım damarınıza basılınca tutmayın kimin ne haddine ama gözünüzü seveyim her bi b.ka da duyar kasmayın
Tamamen duygusal yaniBanlanmayı sevmiyorum da ondan tutuyorum
Bendede bazen çok arsiz oluyorumAhahahhöyle bi arsızlık var bende
Ayyy ben yeni karıyım deyip geçiyomKızlar kizlar sizlere duymaktan bıktığınız klişe sözle geliyorum tepkileri alayım(ben duyunca nevrim dönüyor ) "eskinin karıları nerde Bulaşık makinesi yok camasir makinesi yok birde 10 tane doguruyorlardi hepsine de bakıyorlardi"
Doğurup doğurup atmışsınız disari hepsi diğerini büyütmüş diyorum.Kızlar kizlar sizlere duymaktan bıktığınız klişe sözle geliyorum tepkileri alayım(ben duyunca nevrim dönüyor ) "eskinin karıları nerde Bulaşık makinesi yok camasir makinesi yok birde 10 tane doguruyorlardi hepsine de bakıyorlardi"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?