Hep balık yemeye gidiyorlarmış eltiye bu üye de balık sevmezmiş neden buna özel bir şey yapmamış. Biz de sen yapıp gitseydin elin boş mu gittin dedik bize çok kızdıAnlattı dinliyekeline su dökülmez ağam kızı
Eltisine balık yemeye giden üyeyi hatırlayan bordo bereli var mı peki
Hee gızz oo oo
Balik sevmediğimi bile bile baska birsey hazirlamadi diye trip atan üye?
Hatırlıyorum bunu.Hep balık yemeye gidiyorlarmış eltiye bu üye de balık sevmezmiş neden buna özel bir şey yapmamış. Biz de sen yapıp gitseydin elin boş mu gittin dedik bize çok kızdı
İnsanların dert skalası bu sitede çok farklı birileri ne hayatlar birileri ne hayatlar .. tabandan en üste şahit oluyoruz valla burda
Balik sevmediğimi bile bile baska birsey hazirlamadi diye trip atan üye?
Çok şükür ben bunları görmedimKarnındaki bebeğe hava aldırmak için balkona çıkaran var mesela, kayınannesine küsüp koşarak kendini yatağa atan.
Bu şeye benziyor ya maden suyu içtim bebek erir miKarnındaki bebeğe hava aldırmak için balkona çıkaran var mesela, kayınannesine küsüp koşarak kendini yatağa atan.
Cavidan, üzümlü kekim.Karnındaki bebeğe hava aldırmak için balkona çıkaran var mesela, kayınannesine küsüp koşarak kendini yatağa atan.
Kıvılcım gibi nefesini de tutaymışKarnındaki bebeğe hava aldırmak için balkona çıkaran var mesela, kayınannesine küsüp koşarak kendini yatağa atan.
1. İç çamaşırlarıyla sürtünüp hamile miyim diye soranlarKızlar kkde en saçma bulduğunuz ilk üç konu çeşidini yazın bakalım
Sevgilim odada ben salondaydım arada duvar vardı sürtündük hamile miyim1. İç çamaşırlarıyla sürtünüp hamile miyim diye soranlar
Özletiyor kendini.Cavidan, üzümlü kekim.
Onun yerine ağlıyor gibi yapıyordu arkasından gelip nazlayacaklar mı diye.Kıvılcım gibi nefesini de tutaymış
GelmişOnun yerine ağlıyor gibi yapıyordu arkasından gelip nazlayacaklar mı diye.
Artemis ile mississippi nehrini birleştirmiş manyak işte.Misisili pisisili birsey vardı o nere kayboldu kız adını kediyle alakalı birsey sandım beş kere okudum tam okuycam diye
Aha yeni konu açmış şimdi de biber gazı falan diyorBi kız silah aldm hayvanlar çok saldırgan gibisinden brosey paylaşmıştı. Güzel linclemislerdi kızı silah almak neyse alanen öldüreceğim hayvanları diyordu
Artemis eyvallah bacım o hepimizin artemisi ama Misipisi işi bozuyor ağzıma yakışmıyor ya hu telaffuzu baştaArtemis ile mississippi nehrini birleştirmiş manyak işte.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?