Allah'ım ne olur mizahı kuvvetli, geyiği kaliteli, buluttan nem kapmayan, ota b.ka alınmayanlar gelsin amin

Artemis eyvallah bacım o hepimizin artemisi ama Misipisi işi bozuyor ağzıma yakışmıyor ya hu telaffuzu başta o nehir nerdeymis ki doğa harikası falan mi
Kuzey amerikanın en uzun nehri, dünyanın da 4.büyük nehri oluyor kendileri.

Kuzey amerikanın en uzun nehri, dünyanın da 4.büyük nehri oluyor kendileri.
Allahim goy goy forumunda bile kulturleniyorum ya Rabbim beni kültürlü olsun diye yaratmış yani sürekli bir yerlerden kültür akışı sürekli artık diyorum yooook artık yeter bu benim Nirvanam gene bi bakıyorum hop kültür

Haberleri takio ediyor musunuz ülkede son durum nedir ben en son seyma şu subasiyle medo tekrar birleşti ve şişko hırsız vardı ya adı neydi o teslim olmuş diye duydum güncel haber var mı başka

Vallaha ben erkenden gittim yattım

Bende 1tane oda 10da uyuyo ben gece kuşu modunda takiliyom
2 tane bende biri 1 yaşında biri 3 buçuk küçük olan problemli biraz o uyuyunca bende kaçıyım

2 tane bende biri 1 yaşında biri 3 buçuk küçük olan problemli biraz o uyuyunca bende kaçıyım
Allah bagislasin Bende 2. yapim aşamasında elbette Allah nasip ederse Öylede alistim ki rahata düzenli uyku tuvalet egitimi kendi yemek yeme hersey tamam. Bu moddan bu moda gecis yapasim geldi galiba rahat batti

Allah bagislasin Bende 2. yapim aşamasında elbette Allah nasip ederse Öylede alistim ki rahata düzenli uyku tuvalet egitimi kendi yemek yeme hersey tamam. Bu moddan bu moda gecis yapasim geldi galiba rahat batti
Bende olmuşken olsun ikisi bir büyüsün dedim kafayı tırlattım

Bi yandanda güzel ama rahata alismadan 2 bebe büyütüyon birde arkadaş olurlar birbirlerine
Abooo ama var ya hele de ramazanda bildiğün delirdim uykusuzluktan kız ne sahur yapabildim ne iftar bir ayda 9 kilo verdirdi bebe bana sağolsun

Bende öyleyim iste kendi olunca süreli bize sariyo oynayalim diye
Aynen valla ya havuz topları var ya kucuk onlarda yesilleri kopek balığı ilan etti ayırdık diğerlerini yemesin, sarilar civciv, turuncuya tavuk. Tavuk otlatmaya gidiyoruz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…