- 25 Haziran 2021
- 474
- 327
- 23
- 29
Hani hani hangi başlık gideyim de iki bende sayayim dur yav yol gösterdik ilk tagında zararsız ultrasesle köpek kovucular var al dedik illa zarar verme peşinde .Aha yeni konu açmış şimdi de biber gazı falan diyor
Kuzey amerikanın en uzun nehri, dünyanın da 4.büyük nehri oluyor kendileri.Artemis eyvallah bacım o hepimizin artemisi ama Misipisi işi bozuyor ağzıma yakışmıyor ya hu telaffuzu baştao nehir nerdeymis ki doğa harikası falan mi
Allahim goy goy forumunda bile kulturleniyorum ya Rabbim beni kültürlü olsun diye yaratmış yani sürekli bir yerlerden kültür akışı sürekliKuzey amerikanın en uzun nehri, dünyanın da 4.büyük nehri oluyor kendileri.
ayyy ben çocuk yappıyordum tutmadı . onu görmemişim hemen geliyorumKız benim de vardı ya orada niye yoktun sen orası kalitesiz mi
yapalım zaten morele ihtiyacım var. gülmem lazımHele bacım goygoyunu yapacak malzeme arıyoruz
Çocuklar uyuyunca ben topukŞarjim bitmese yatacagim yoğudu benimde
Bende 1tane oda 10da uyuyo ben gece kuşu modunda takiliyomÇocuklar uyuyunca ben topuk
2 tane bende biri 1 yaşında biri 3 buçukBende 1tane oda 10da uyuyo ben gece kuşu modunda takiliyom
Allah bagislasin2 tane bende biri 1 yaşında biri 3 buçukküçük olan problemli biraz o uyuyunca bende kaçıyım
Bende olmuşken olsun ikisi bir büyüsün dedimAllah bagislasinBende 2. yapim aşamasında elbette Allah nasip ederse Öylede alistim ki rahata düzenli uyku tuvalet egitimi kendi yemek yeme hersey tamam. Bu moddan bu moda gecis yapasim geldi galiba rahat batti
Bi yandanda güzel ama rahata alismadan 2 bebe büyütüyon birde arkadaş olurlar birbirlerineBende olmuşken olsun ikisi bir büyüsün dedimkafayı tırlattım
Abooo ama var ya hele de ramazanda bildiğün delirdim uykusuzluktanBi yandanda güzel ama rahata alismadan 2 bebe büyütüyon birde arkadaş olurlar birbirlerine
Bencede benimde 2 olsaydi keske kardes kardes oynarlardi. Ben bir polis oluyorum, bir hırsız, bir doktor oluyorum, bir ebe.Bi yandanda güzel ama rahata alismadan 2 bebe büyütüyon birde arkadaş olurlar birbirlerine
Bedavan diyet yaptirmislar sanaAbooo ama var ya hele de ramazanda bildiğün delirdim uykusuzluktankız ne sahur yapabildim ne iftar bir ayda 9 kilo verdirdi bebe bana sağolsun
Bende öyleyim iste kendi olunca süreli bize sariyo oynayalim diyeBencede benimde 2 olsaydi keske kardes kardes oynarlardi. Ben bir polis oluyorum, bir hırsız, bir doktor oluyorum, bir ebe.
Aynen valla ya havuz topları var ya kucuk onlarda yesilleri kopek balığı ilan etti ayırdık diğerlerini yemesin, sarilar civciv, turuncuya tavuk. Tavuk otlatmaya gidiyoruzBende öyleyim iste kendi olunca süreli bize sariyo oynayalim diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?