Amiiiinnn yarebbelaleminİnşallah sizin de başınıza yakışıklı koca gelsin? İnşallah kocalarınız dizilerde oynasın da izleyin?
Nasıl beddua etti ki ya?
Açık ilişki yaşayacaktı belki. Sonuçta aile çocuk da bekler.Kardeş kardeş evcilik oynayacaklar zaaar
Açık ilişki yaşayacaktı belki. Sonuçta aile çocuk da bekler.
Takma gitsin diyeceğimde takılıyo insan iste sende haklısınTakıntılı olduğum şeyler var temizlik konusunda da o kadar değilimtaktığıma da takarım ama
Siz gene vallahi benden temiz düşünüyorsunuz nikimi hemen fesatlık kraliçesi yapayım çünkü en fesat benim aklımKardeş kardeş evcilik oynayacaklar zaaar
Yok kız bu beddua etmedi kıskanıyorsunuz falan dediİnşallah sizin de başınıza yakışıklı koca gelsin? İnşallah kocalarınız dizilerde oynasın da izleyin?
Nasıl beddua etti ki ya?
Bazısı özellikle gelip yapışıyoTakma gitsin diyeceğimde takılıyo insan iste sende haklısınBeni tak diyene takılınır
Ulaaaaa duaya konmaya geldum buraya benden önce konan çıkmışAmiiiinnn yarebbelalemin
Sen ne düşündün kiSiz gene vallahi benden temiz düşünüyorsunuz nikimi hemen fesatlık kraliçesi yapayım çünkü en fesat benim aklım
Evet ya sen hakaret etti yazmışsın ben onu alıntılayıp beddua yazmışım, hatlar karışmış.Yok kız bu beddua etmedi kıskanıyorsunuz falan dedi
Sende sözünü yapıştır gitsinBazısı özellikle gelip yapışıyo
Mune de banı yapıştırıyo amaSende sözünü yapıştır gitsin
KonarımUlaaaaa duaya konmaya geldum buraya benden önce konan çıkmış
Beyefendinin partneri hetero ise bir kadın bir erkek bir hetero lütfen denklemi siz tamamlayın arkadaşlar ötesine elim varmıyor ..Sen ne düşündün kibaşka napılır gay herifle . Kuşu bile ötmez
Dur dur beynim eror verdi pek hakim değilim bu konularaBeyefendinin partneri hetero ise bir kadın bir erkek bir hetero lütfen denklemi siz tamamlayın arkadaşlar ötesine elim varmıyor ..
Hele bacım goygoyunu yapacak malzeme arıyoruzaaa beni çağırmışşınız geldim. ben de şöyle kaliteli bir geyik postu arıyordum.
selam millet ne yapıyorsunuz bakalım.
Üçlü evlilik olur o.Beyefendinin partneri hetero ise bir kadın bir erkek bir hetero lütfen denklemi siz tamamlayın arkadaşlar ötesine elim varmıyor ..
Oooh sefan olsun içinde kalacağına banlan gitsinMune de banı yapıştırıyo amaolsun lafı yapıştırmaya değiyo bi rahatlama geliyo bana
Kız benim de vardı ya orada niye yoktun sen orası kalitesiz miaaa beni çağırmışşınız geldim. ben de şöyle kaliteli bir geyik postu arıyordum.
selam millet ne yapıyorsunuz bakalım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?