Allah'ım ne olur mizahı kuvvetli, geyiği kaliteli, buluttan nem kapmayan, ota b.ka alınmayanlar gelsin amin

Hamileliği paylaşma heyecanı. Onlar da biliyor pozitif. Keşke onun yerine yaşasın hamileyim diye paylaşsalar.

Kanlı peçete de atıyorlar, yerleşme kanaması mı diye soruyorlar. Biri direkt bir kadının mahrem bölgesini çekmiş attı buraya.

Ay ben gelicem de 2 bebeyle ev taşıyorum. Muhtemelen geberik halde olup dahil olamıycam. Sohbet alıp başını gidecek

Hamileliği paylaşma heyecanı. Onlar da biliyor pozitif. Keşke onun yerine yaşasın hamileyim diye paylaşsalar.
Yok bebeğim haklısın bak hafif silik olan var ne bileyim tarih konusunda kafası kqrisan var onlar eyvallahım gördüğüm herkesin kitini hemen yorumlamaya çalışıyorum ki bende de var bi tane hayali çizgi gibi bisey vardı attım siteye . Yokmuş başka bi taragimla bakmışım ben o heyecanla artık beş çizgi bile görürdüm ama cidden çift cizginin anlamını bilmeyene denk geldim çocuk yapmayı bilen ne biliyim bence bunu da bilirdi bence en azından okuma yazması varsa

Bugün vardı biri sizce bu ne demek oluyor yazmış

Oooooo kore sever mi alırım bi dallll ula nerdem buluyi bu adamlar bu senaryoları her başka dizi de başka şekilde hayret ediyorum
Her biri ayri guzel.
Hatta su ara yetisemiyorum diye aglamakliyim. Max 16 bolum oluyor ama biri bitince hemen yeni cikiyor.

Ay ben gelicem de 2 bebeyle ev taşıyorum. Muhtemelen geberik halde olup dahil olamıycam. Sohbet alıp başını gidecek
Allah kolaylık versin. Ev taşımak kendine başına zor ve stresli bir eylemken iki bebeyle daha zor olur. İnşallah yardım edecek birileri vardır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…