- 25 Temmuz 2013
- 13.356
- 54.547
- 798
Genel intiba bana uğramamış ondan anlamamışım.Canim bu kore severler genelde imamhatipci ergen kız tayfası yayani genel intiba bu ülkede
Hamileliği paylaşma heyecanı. Onlar da biliyor pozitif. Keşke onun yerine yaşasın hamileyim diye paylaşsalar.Kızlar siz de hiç denk geldiniz mi bu gebelik testi paylaşanlar var ya çift çizgi paylaşmış alanen belli ben anlamadım yazıyorlar bana mı çok acayip geliyor ben mi çok zekiyim testin üzerinde iki çizgi pozitiftir gebelik vardır yazısını okuduğum için bazen kendimi burada zeki hissedip gidiyorum zeki zeki bir gün geçiriyorum iyi oluyor bana
Yok ya herkes herseyi izlemesin erkek kardeşim küçükken smekdown diye bisey vardı ordan antin kuntin hareketler öğrenip bende deniyordu en son parmağımı kırdı zaarGenel intiba bana uğramamış ondan anlamamışım.Kim ne istiyorsa izlesin ya. Cartoon Network da güzel.
Kanlı peçete de atıyorlar, yerleşme kanaması mı diye soruyorlar. Biri direkt bir kadının mahrem bölgesini çekmiş attı buraya.Kızlar siz de hiç denk geldiniz mi bu gebelik testi paylaşanlar var ya çift çizgi paylaşmış alanen belli ben anlamadım yazıyorlar bana mı çok acayip geliyor ben mi çok zekiyim testin üzerinde iki çizgi pozitiftir gebelik vardır yazısını okuduğum için bazen kendimi burada zeki hissedip gidiyorum zeki zeki bir gün geçiriyorum iyi oluyor bana
Yok bebeğim haklısın bak hafif silik olan var ne bileyim tarih konusunda kafası kqrisan var onlar eyvallahım gördüğüm herkesin kitini hemen yorumlamaya çalışıyorum ki bende de var bi tane hayali çizgi gibi bisey vardı attım siteye . Yokmuş başka bi taragimla bakmışım ben o heyecanla artık beş çizgi bile görürdümHamileliği paylaşma heyecanı. Onlar da biliyor pozitif. Keşke onun yerine yaşasın hamileyim diye paylaşsalar.
Cidden miiKanlı peçete de atıyorlar, yerleşme kanaması mı diye soruyorlar. Biri direkt bir kadının mahrem bölgesini çekmiş attı buraya.
Niye oyle dedin simdiCanim bu kore severler genelde imamhatipci ergen kız tayfası yayani genel intiba bu ülkede
Ay o neydi öyle ya görmez olaydım ıyyyCidden mii
Bugün vardı biri sizce bu ne demek oluyor yazmışYok bebeğim haklısın bak hafif silik olan var ne bileyim tarih konusunda kafası kqrisan var onlar eyvallahım gördüğüm herkesin kitini hemen yorumlamaya çalışıyorum ki bende de var bi tane hayali çizgi gibi bisey vardı attım siteye . Yokmuş başka bi taragimla bakmışım ben o heyecanla artık beş çizgi bile görürdümama cidden çift cizginin anlamını bilmeyene denk geldim çocuk yapmayı bilen ne biliyim bence bunu da bilirdi bence en azından okuma yazması varsa
Oooooo kore sever mi alırım bi dallllNiye oyle dedin simdi
Kore sever olarak alindimama bu konuda alinmaca yoktu
Kız burda bi de mesajlar silinmiyor yaaa anuuu kaldı mı o foto öyleAy o neydi öyle ya görmez olaydım ıyyy
Herkes bebek sen unicorn doğuracaksin yazsaydınBugün vardı biri sizce bu ne demek oluyor yazmış
Yönetim sildi canımKız burda bi de mesajlar silinmiyor yaaa anuuu kaldı mı o foto öyle
Yok artık ya.Kanlı peçete de atıyorlar, yerleşme kanaması mı diye soruyorlar. Biri direkt bir kadının mahrem bölgesini çekmiş attı buraya.
İlgi çekme çabası galibaHerkes bebek sen unicorn doğuracaksin yazsaydın
Her biri ayri guzel.Oooooo kore sever mi alırım bi dallllula nerdem buluyi bu adamlar bu senaryoları her başka dizi de başka şekilde hayret ediyorum
Allah kolaylık versin. Ev taşımak kendine başına zor ve stresli bir eylemken iki bebeyle daha zor olur. İnşallah yardım edecek birileri vardır.Ay ben gelicem de 2 bebeyle ev taşıyorum. Muhtemelen geberik halde olup dahil olamıycam. Sohbet alıp başını gidecek
Ama ben o görüntüleri beynimden silmeye calisiyordumKanlı peçete de atıyorlar, yerleşme kanaması mı diye soruyorlar. Biri direkt bir kadının mahrem bölgesini çekmiş attı buraya.
Kız niyeyse paylaşan adına bi an üzüldüm ya bence işleyişi bilmeden paylaştı bilerek paylaştıysa tabi daha çok üzüldüm neyin kafasını yasiyordu acabaYönetim sildi canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?