AhahhahOooh sefan olsun içinde kalacağına banlan gitsin
Peki ebeveynler nasıl olur mesela böyle bi durumda acabaÜçlü evlilik olur o.
BilemedimPeki ebeveynler nasıl olur mesela böyle bi durumda acaba
Sarjim bitti be konuya dayanmadı hadi geyikli muhabbetleriniz olsun hanımlarAhahhahbende öyle diyom vallaha
Hangi ebeveynler? Kadın hamile mi kaldı hemen? Doğuracak mı? Az evliliğin tadını çıkarsaydı. Niye hemen hamile biraktiriyorsun yaaaa.Peki ebeveynler nasıl olur mesela böyle bi durumda acaba
Minika çocuk daki dizileri filmleri sayarsak benAranızda kore dizisi izleyen var mı kızlar
Sen de az değilsin haa tat mat konuyu bilipte yazdın di miHangi ebeveynler? Kadın hamile mi kaldı hemen? Doğuracak mı? Az evliliğin tadını çıkarsaydı. Niye hemen hamile biraktiriyorsun yaaaa.
Ben de bugün minika çocuk açmıştım. Akşam eşim televizyonu yeniden açınca son kanal olduğu için o açıldı. Evde çocuk yok, benden başka.Minika çocuk daki dizileri filmleri sayarsak benbaşka bişey izlenmez bizde
Hahahaha imamhatipli değilim ama ben de izliyorum koredizisi şaşırtıcı şekilde bağımlılık yapıyorMinika çocuk daki dizileri filmleri sayarsak benbaşka bişey izlenmez bizde
Yok ya konuyu kaçırmışımdır.İmam hatip mezunu değilim
Sen de az değilsin haa tat mat konuyu bilipte yazdın di mi
Ben de bugün minika çocuk açmıştım. Akşam eşim televizyonu yeniden açınca son kanal olduğu için o açıldı. Evde çocuk yok, benden başka.
Ya bu imamhatipli değilim mevzusu ne? Fransız kaldım.Hahahaha imamhatipli değilim ama ben de izliyorum koredizisi şaşırtıcı şekilde bağımlılık yapıyorben daha çocuksuzum izlediğim ve izleyeceğim hersey bana mubah
Özetle bi kadının kocası gay mis gay kocanın erkek eşi hetero olursa kadınla üçlü aile kurulursa ebeveynler nasıl olir acaba dedik de . Sen tat mat ortalığa atladınYok ya konuyu kaçırmışımdır.
Bende anlamadım o yüzden yorum yapamadımYa bu imamhatipli değilim mevzusu ne? Fransız kaldım.
Bircok programdan daha iyi bence cizgifilm izlemek hic degilse sevimli guzel seyler , (diye kendini avutuyordu 2cocuklu kadin...Ben de bugün minika çocuk açmıştım. Akşam eşim televizyonu yeniden açınca son kanal olduğu için o açıldı. Evde çocuk yok, benden başka.
Canim bu kore severler genelde imamhatipci ergen kız tayfası yaYa bu imamhatipli değilim mevzusu ne? Fransız kaldım.
Tat önemli.Özetle bi kadının kocası gay mis gay kocanın erkek eşi hetero olursa kadınla üçlü aile kurulursa ebeveynler nasıl olir acaba dedik de . Sen tat mat ortalığa atladınha saygım mi saygım sonsuuuuz herkes herkesle hersey yapabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?