Allah'ım son 3 haftam dayanma gücü ver

kahve_kokusu

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
22 Şubat 2014
368
600
103
35
Özel bir şirkette çalışıyorum ve 3 hafta sonra doğum iznine ayrılacağım. Yanıma Mayıs 22 tarihinden beri 3 eleman geldi gitti. Kimisi yapamadı kimisinin babası izin vermedi yol uzak diye. Ben departmanda tek çalışıyorum. En sonunda da müdürüm 20 yıllık bankacı olan bir çalışanımız vardı o yapsın facekolik sen gelene kadar dedi. Benim için fark etmez dedim ve adama öğretmeye başladım. Zaten geceleri uyuyamıyorum artık ağrılarım var, parasal yönden sıkıştık doğum için daha para yok ortada birde 3 kişiye iğneden ipliğe öğrettim çekip gittiler bunaldım. Bu adam da 3 çocuk babası tamam ben bişi demiyorum ama her şeye ben yaparım diye atılma be adam. Sigortayı yaparım bankada iken de yaptım zaten dedi bizim müdürde hop eleman almayacak para vermeyecek ya atladı hemen olur x sen yap dedi. Facekolik zaten öğretiyor dedi. Sanki bankadaki gibi yürüyor işlemler de. Günlerdir öğretiyorum Yaptığı şeyleri unutuyor. Bugünde daha çok eksik var dedi. Bende abi sadece raporlar kaldı dedim yok daha zeyiller(düzeltmeler) falan var dedi. Bende dedim abi gösterdim onları dedim oda yok dedi abi olur mu dedim gösterdim iyi hatırlıyorum biliyorsun ki hafızam iyidir dedim. Facekolik sende bi havalara girdin sana da bir şey denmiyor dedi çocuk gibi arkasını dönüp gitti. Allah'ım ya zaten karnım burnumda yukarda da belirttiğim gibi bazı sıkıntılar da var hamilelik gerginliği ve korkusu da var herkes benden anlayış bekliyor bana anlayış gösteren yok. Oh be rahatladım

( geçmiş olsun inşallah kısa zamanda sorunları aşarsınız ve bebişinizi sağlıklı bir şekilde kucağınıza alırsınız..
Bilmiyorsa eğer anlattıysan da anlamamıştır, anlamadım da diyememiştir muhtemelen iş hayatında ben de öyleydim ilk işimde yani takmayın çok fazla. İlk anlattığınızda anlaması zaten eğer hakim değilse çok zor..

çok da germeyin kendinizi

siz gidince iş başa düşünce yaparlar

ama sizin amiriniz kim ise ona bebek doğduktan sonra zırt pırt iş ile ilgili telefon vs cevaplayamayacağınızı hissettirin

ben tatilde denizde yanımda telefon yok diye azar işitmiştim; neymiş aramışlar da açmamışım bu tarz insanlar var ise şimdiden dişinizi gösterin

Zaten artık öyle yapacağım. Yazılı anlatacağım. Anlamaması normal ama ben ona anlayış gösteriyorsam oda bu gerginliğimi hoşgörsün gergin olduğumu biliyorum çünkü geceleri artık uyuyamıyorum. Oda o zaman k. Bakma Facekolik bi daha anlatsam yoruyorum seni falan dese sonuçta 42 yaşında adam arkasını dönüp küsmesi ne demek yaaa

Ayh bugünde gelmiş yok ben ciroyu arttırıcam yok o zaman müdürle konuşurum ayrı oda isterim çok proje var kafamda Allah'ım ya sen önce öğrendiklerini kafanda tutmaya çalış projeler eksik kalsın diyesi geliyor insanın...

Aynı burasıda öyle bir kere karısı hastalandı hastanede şirkettekiler aramış nasıl küplere binmişti eee sen bize aynısını yapıyorsun ya vicdansız adam

Sen uzunca bir doğum iznine gideceksen eğer iş veren de bu işlerin devamını ister. Maalesef öğretmek daha doğrusu göstermek zorundasın. Diğer elemanlara anlatmış olman bunu geçiştireceğin anlamı taşımıyor. Nasıl olsa iş saatleri çerçevesinde..

Yok zaten gocunmuyorum ama beni yaşça küçüğüm diye kaale almaması sinir ediyor. Anlatıyorum unutabilirsin facekolik k.bakma anlattın ama bi daha anlat sana zahmet demiyor da yok göstermedin yok anlatmadın sende bi havalandın demesi sinirimi bozuyor. Kabul et işte bu iş için uygun değilsin her işe burnunu sokma. Bide projeleri varmış. Hey Allahım yaptığım işi öğrendi de projeler eksik kaldı adam yürüyen özgüven resmen

Anladım. Evet uslup konusunda yanlış. Benzer bir olay ben doğum iznine çıkacağım zaman yaşadım.
Adam ciddi olarak çok zor anlıyordu.
Ben de başımdaki müdüre gittim işimle ilgili her şeyi anlattığımı ancak adamın ünide aldığı eğitim eksikliği için teknik desteğin şu daracık zamanda yetmeyeceği bu yüzden ben gittikten sonra arkamdan atıp tutmamalarını söyledim.
Adam çok lakayitse sen de konuşabilirsin müdür/patronla falan

son kez anlat bak abi bir salağa anlatıyor gibi anlatacağım yarın gelip bana zeyilleri anlatmadın deme sonra de..adamsa utanır bir daha soramaz..anlamadıysam anlamadım de ne diye ısrarla öğretmedin diyon hay dingil..

Bende gösterdiklerimi not aldım son 5 işlem falan kaldı. onları da gösterdikten sonra zaten konuşacağım zaten 3 yıllık elemanım herkes tanıyor beni zaten göstermeyecek öğretmeyecek bir yapımda yok bakalım benden sonra ne olacak bekleyip göreceğiz

20 senelik bankacı ya gururruna yediremiyor herhal...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…