ALLAH'im yardim et

konu rotadan çıkmış çoğu zaman olduğu gibi...
konu sahıbesı kayınvalıdesının cocuk yapmasına karışmasından bahsetmiş kırada oturuyolar dıye hıcbısı yapamacaklarına takmasından yakınmıs yardım ıstemıs yanı bellı kı ama olayı dondurup dolaştırıp karsıdan bı beklentıye gırmemeye getırılmıs bu konuya nasıl varıldıgıda ılgınc okuz altında buzağı aramasak... bazen benımde çok konu acasım gelıyo ama sırf bole alakasız yorumlar yuzunden vazgecıyorum buraya ınsanlar dertlerını dokmek ıcın yazıyorsa cozum uretemeyeceksek yada ne bılım objektıf bakamayacaksak hıc yazmasak kınayelı laflarla konu sahıbesının derdıne dert eklemenın manasını cozemedım enpati kurun lutfen bunu yazma ıhtıyacı duydım cogu konuyu okuyorum ama ters gelen bısıler varsa yazmamak en guzelı dıye dusunuyorum ...lutfen genel anlamda bdv ıcın dıyorum en azından konudan sapmayalım az derde ortak olalım guzeller ...

sen neden takıyorsun cnm sende takma umursamaaa bildinden geri kalma eşin arkandaysa senin dedigini yapıyosa daha neee ailesi için kocamı boşanırr bebegi yaparken onlardan izinmi alacakmışınız hemm eşin önemli eşin ne düşünüyoo bebek konusundaa

kaynana senin yaşam enerjinin emmek için kiradasınız bahanesini kullanıyor
kirada olduğunuz için gerçekten üzülen yardımcı olur da ev alırsınız
ayrca bir insanı ezikler gibi siz kiradasınız demek ne demek oluyor

Evet iste beni tam anlatan kelime buu tsk ederm

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

O bizi bezdirip birlikte oturmak icin yapiyor ayni evde oturmak istiyor ben esim kaynana ve 2 kayin

Aynen konu baya saptii bir dahada derdimi yazmam olur biter

Oda istiyor yasim fazla gecmeden baba olmak istiyorum.diyor

O zaman ev al deseydin canım.
Kusura bakma da böyle tipler böyle cazgırlıkları hak ediyorlar.
Ne yani 40 Yaşına kadar kirada otursan 40 yıl çocuk yapmayacak mısın?
Bu senin hayatın kimsenin müdehale etmesine izin verme.
Eşinde sana katılıyorsa eğer kulaklarını tıkayabilirsin.
Hayırlısıya Bebiş haberlerini bekliyoruz ileri ki günlerde

Sözel zarardan başka zararları yok eğer en kolayı bu.. takmamak..millette ne sorunlar var.

Biz cok prblem yasadk kendisyle beni dovmeyede yurudu kufurde etti kotu sozde soyledi ben sadece bunu yzdm en bastan yzmadm herseyi

Biz cok prblem yasadk kendisyle beni dovmeyede yurudu kufurde etti kotu sozde soyledi ben sadece bunu yzdm en bastan yzmadm herseyi

O zaman biz bilemeyiz tabi. Tavrını koyacaksın. O kim oluyor ki sana köle muamelesi yapıyor. Herkes haddini bilsin.

Oda istiyor yasim fazla gecmeden baba olmak istiyorum.diyor

Peki sence konu çözüme ulaşmadı mı? Evet konu dağıldı ama arada güzel tavsiyeler de var. Eşin yanındaysa, kvnin de sözleri sadece sözden ibaretse kafaya takacak bir şey yok dendi. Konunun dağılması ise bir noktada şuna yarıyor, konun hep yukarda kalıyor. Yoksa 3 yorum olurdu eşin yanındaysa takma diye ve altlarda unutulup giderdi.

Turkiye'nin maas ortalamasi 5.000'den basliyormus gibi esinizin maasini begenmiyenler olmus, ona bir guldum...
Ikincisi derdiniz bebek yapmak isteyince, tatile gitmek isteyince kira kira kira diye tutturan kayinvalidem is elini tasin altina sokmaya gelince o da kira istiyor, diger kardese kirasiz o evi vermeyi planlarken di mi? Ee ev almakta oyle kolay degil ama siz bebek istiyorsunuz...
Evet haksiz duruyor ama bence onun aklindan gecen su, sizin esiniz icin o kendi evini alir onun isi gucu yerinde, bende bu evi diger ogluma veririm demis, size kira demesinin sebebi digerine soz verilmis ve sizi caydirmak, ve size bu kadar ustelemesinin sebebi plan sasarsa bir ogluna ev verdi digerine vermedi olacak, o olmasin istiyor, plan yapmis, ona uyulsun diye diretiyor iste...
Siz kimseyi dinlemeyin, he he diyip gecin, kotu niyet yok ve aman aman bir sorunda yok, tabi ki can sikar ama esiniz de arkanizda ve evinizin icinde degil bu sorun, halledilir merak etmeyin...Siz de esinizde calisiyorsunuz ustelik, bebek zamani ona bakmak icin cikacaksin, o zamana kadar biraz birikim yapip bu boslugu telafi etmeye calisirsiniz ustelik...
Hemen bosanmayi konusmaniz bana garip geldi, bosanma bence sadece olaganustu hallerde olmali, cocuk oyuncagi degil ki...
Ve bence annenize iliskinizi anlatmayin, ben anlatmam, ne esime ne ailesine onyargili olmasini istemem, sizin araniz duzelse bile, anneniz unutmaz unutmayin, damat soyle yapti kizima der durur, yazilim muhendisi esinizde pek ala evini de alir, size de pasalar gibi bakar, talepleri abartmamak lazim...
Sikmayin caninizi...

Olan evi vermiyor ev alirmi hc benm derdim ev degil bana bulasmasn karismasn yeter

EN BAStan yazmadm herseyi biz cok prblem yasadk bana kole gibi dvrandi evine misafir cagirdi beni cagirdi herkes oturdu bana gece 12 ye 1 e kdr hizmet ettirdi kufur etti oglumu benden soguttn dedi snra esim gordu birgun ve ok yaytan cikti annesine bagirdi 1 ay knusmadk snra ben annesidir diye kiyamadm baristik

Herlde 4000 tlyi begenmeyenlerin evine 10000 tl fln aliyorlar herseyleri 4 4 luk bana 4000 yeter artar bile kiradada gul gibi gecinirim

benim bir tanıdığım var. oğlu evlendi bir ev verdi oğluna. kızı evlendi. kızı çalışmıyordu. damada dedi ki "oğlum kızımın hakkı bir ev var. al sana bir ev istersen otur ama kızımın dışarıdan sigortasını öde, ha baba ben sigorta ödemem diyorsan da kendine ev tut ben bu evi kiraya verip kızımın sigortasını ödeyeceğim." damat da tabi sigortayı kabul etti.
zevklerine göre dekore ettiler evi. hem de hiç küçümsenmeyecek bir rakam eder o ev.işte herkese kısmet olmaz bu. benim anlatmak istediğim buydu.

Ben bunuda istemiyorm bana 1 cekirdek almadilar benm babam beyaz esyami halilarimi perdelerimi yatak odami butun mutfak esyami aldi hatta evlendikten snra knusmaya geldi birz biz birz siz destek olun ev alalim cocuklara dediler kaynanam ben alamam dedi

Uzaklasin o ailede. Sevmediginiz insanlarin yaninda durmak zorunda degilsiniz. Esinizin ailesi bile olsa her seyinizi anlatmayin yuz goz olmayin hatta bence cok kibar olmayin ki eminim saygisizlik yapmiyorsunuzdur ama boylelerine gerek. Yahu herkesin kendi hesabi kitabı kimsinin karismaya hakki yok.
Tatile gidince yine ayni seyi soylerse "hesabimizi yaptik da gittik siz kafanizi yormayin annecim" diyin.
Ne diyim, Allah yardimciniz olsun. ★★

Herlde 4000 tlyi begenmeyenlerin evine 10000 tl fln aliyorlar herseyleri 4 4 luk bana 4000 yeter artar bile kiradada gul gibi gecinirim

Buna ters denilen yorumlardan birini de yapan bendim. Üstüme alındım cevap vereyim
Şimdi eşin yazılım mühendisiymiş 3000-4000 arası alması normal. Bu maaşı tek kişi alırsa normal ama iki kişilik eve tek bu rakam giriyorsa ortalama diyebiliriz. Cidden mühendislerde iyi rakamlara çalışanlar var. Örnek vereyim ama ben kazanmıyorum bu kadar. Benim kardeşim mühendis bir kurumda eşi de aynı kurumda mühendis. 4500 tl alıyor her biri. Aslında 3500 gibi bir şey sanırım ama ikramiyeleri aylara bölmüşler ve yüksek falan yapınca da direk kafadan 500 tl falan oynuyor. Yani benim kardeşimin eşi hamile şu an işten çıkmayı düşünmüyor. Neden eve sadece 4500 girsin. Bu biraz çıta meselesi galiba.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…