Allahımızın güzel isimleriyle iyileşmeye varmısınız?

Ayşecim dün esmaları çektim ama yazamadım Allah kabul etsin.Yeni listede bende varım canım

Ayşenaz canım bende geçen haftanın esmalarını okudum ve bu haftakinede katılmak istiyorum

ayşenaz canım bir sorum olacak şimdi ya safi çekeceğimizi söyledin ALLAH IN 99 ismine baktığımda SAFİ ismini göremedim:26:
anlamını bilmek istiyorum yardımcı olurmusun

Esmaül Hüsnayı sadece 99 isim ile sınırlandırmak çok büyük bir yanlış olur zira yüce Rabbimizin kaç tane ismi vardır biz bunları bilemiyoruz...

Hadislerde Allâh'ın 99 isminden bahsedilir ve bunlar tek tek sayılır. Ve günümüzde esmaül hüsna genel olarak 99 isim olarak kabul edilmiş.

Ancak Cevşen - i Kebir duasında Allâh'ın 1001 ismi tek tek sayılarak o isimlerle dua edilir.

Şafi ismine ise Kuran - ı Kerimde ve Hadislerde işaret olmakla beraber doğrudan isim olarak Cevşen'de de geçmektedir.

Eş-Şafi : Hastalara şifa veren Allâh. Şafii ismi ile Allâh (cc) insanın maddi ve manevi hastalıklarına şifa verir.

Kaynaklarda Peygamber Efendimizin ( s.a.v. ) hastalandığında şu duayı okuduğunuda görüyoruz ;

Okunuşu : Allâhümme. Rabbe’n nas. Ezhebi’l be’s . İşfi Ente’ş Şafi. La şifa e illa şifauke.

Anlamı : İnsanların rabbi olan Allâh’ım ! Bu hastalığımı gider. Bana şifa ver. Zira şifa veren sadece sensin. Senden başka şifa verecek olan da yoktur.

hastalıktan kıvransamda bi ayağım bi gözüm burada:)
hepsini çektim Ayşenazcım.
Rabbim kabul etsin

aysenazcım ben esmamı cektım. ya safıyı. hem lısteye ekle hemde utlu ifademııı koyarsın.
gecmıs olsun bu arada. birde evde mısafır varken. gercı yabancı degıller ama rabbım sıfa versinn

Bugünküler tamam. Rabbim Şafi adıyla hepimize şifa versin inşallah

merhaba siyahkuğu maalesef sana mesaj gönderemedim toplam 100 yorum olması gerekiyormuş seni buradan buldum. benim aşılamam yarın yapılıyor fakat bana sadece 240 tl dendi yani şu kadarı sperm yıkama ücreti şu kadarı aşılama ücreti değil toplam fiyat söylendi. yarın umarım unutmam ve senin için öğrenir hemen yazarım. Allah yar ve yardımcımız olsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…