Allahımızın güzel isimleriyle iyileşmeye varmısınız?

Bugünkü esmalar tamamdır. Allah hepimize deva versin inşallah.
Kızlar tüp bebek tedavisindeyim, bana dua edin olur mu? Şimdiden Allah razı olsun.

Dualarımızdasın canım.İnş bebişine kavuşursun hayırlısıyla.

Perşembe gününün dualarını okudum.

Bugünkü esmalar tamamdır. Allah hepimize deva versin inşallah.
Kızlar tüp bebek tedavisindeyim, bana dua edin olur mu? Şimdiden Allah razı olsun.

Rabbim hayırlısını versin inş.bende melek annesiyim. inş Rabbim melegimin kardeşini gönderir.
bugünde melek teyzesi oldum.ablamın bebeginide kaybettik.

El- LÂTÎF En ince işlerin bütün inceliklerini bilen, kullarına iyilikler ulaştıran günde 129 defa cekiyoruz.Dileklerin olması, kısmet ve rızık için
yarından itibaren gene baslıyoruz canlar.

Rabbim hayırlısını versin inş.bende melek annesiyim. inş Rabbim melegimin kardeşini gönderir.

canım çok üzüldüm.....rabbim tüm evlat isteyenlere tez zamanda nasip etsin.....amin.....
bugünkü dualarımı tamamladım......hayırlı cumalar...

Başınız sağolsun çok zor bir imtihan Allah ablanıza da size de sabır versin okuyunca içim burkuldu canım.Rabbim inşallah en kısa zamanda meleğinin kardeşini gönderir de acısı asla unutulmaz ama en azında hafifler ben böyle durumlarda bişey söyleyemem zaten ne söylesek boş senin için dua edeceğim bunu bil istedim tekrar başınız sağolsun

Dünküleri okudum, bugünkünü de okuyup haber vereceğim.
Ayşenaz'cığım Allah sabır versin, Rabbim tez zamanda mükâfatınızı gönderir inşallah.
Allah sabırlar versin güzel arkadaşım.

Dünküleri okudum, bugünkünü de okuyup haber vereceğim.
Ayşenaz'cığım Allah sabır versin, Rabbim tez zamanda mükâfatınızı gönderir inşallah.
Allah sabırlar versin güzel arkadaşım.

Allahım razı olsun canlarım. Rabbim kimseye kaldıramayacagı dert vermesin inş.

iyi haftalar.....cumartesi , pazar ve pazartesi dualarını okudum .Rabbim herkesin dualarını kabul etsin.....AMİNNNN....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…