Allahımızın güzel isimleriyle iyileşmeye varmısınız?

bende çektim canım tatlım

Sevgıli aysenaz cok guzel bırseye vesıle olmuşsun.Allahım hepimizin dualarını kabul etsın.
Sen bu konuyu actıgında benım bebegım halen benleydı sapasaglamdı,sımdıyse yok.Oyle buyuk boşluk ki insan ne yapacagını kendını nasıl teselli edecegını bılemıyor.
Bende aranıza katılıp Rabbıme sıgınmak ıstıyorum.Ama sıze yetısemem o yüzden baştan okuyup başlayacagım gucum yettıkçe.
Allahım hepimizin dualarını kabul etsın,saglıkla sıhatle evlatlarımızı kucagımıza alalım iyisallah..

cumartesi=+
pazar =+
pazartesi = +
salı =+
çarşamba =+
perşembe =+
cuma =

ESMA VE SALAVATLARIM

Son düzenleme:

canım hosgeldin.elbette beraber dua etmeye devam edelim.ne yazıkki o bosluk zor kapanıyor canım.
benim 7.5 ay olucak nerdeyse kızımın boşlugu aynen duruyor.

Canım cuma hariç hepsi tamamdır. Bu haftasonu kardeşimin düğünü var giremem buraya yarın neye başlıcaz hangi esmada sıra

bu hafta cekecegimiz esma ya-rakib canlar
Er-RAKÎB Bütün varlığı gözeten bütün işleri murakabe eden
günde 312 defa Her işte Allah'ın koruması altında olmak için cekiyoruz.salavatlarada devam

canlar bu hafta giremicem internete pek.bandırmaya kayınvalidemlere gidiyorum.
zikirlerimizi cekmeye devam. siz bildirimlerinizi yapın.ben bir yerde net bulunca takip edicem.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…