Allahımızın güzel isimleriyle iyileşmeye varmısınız?

Canlar telefondan girdigm icin yüz ifadelerini yarin eklicem.siz bildirimlere devam edin

Pazartesi ✔ 1000 Ya Rahman Ya Rahim - 100 Salavat ✔✔
Salı ✔ 1000 Ya Rahman Ya Rahim - 100 Salavat
✔✔

Çarşamba
✔ 1000 Ya Rahman Ya Rahim - 100 Salavat ✔✔
Perşembe -
Cuma -

Allah'ım kabul etsin..

gunaydin kizlar ya ben konuyu anca bugun gore bildim ama sizden 2 gun geride olacagim galiba
cumartesi ve pazar da cekip size ulasirim simdi basliyorum Rabbim sidk yurekden cekip bitirmeyi nasip etsin
tesekkurler aysenazzz sana arkadaslik da gonderdim

bugun cektim cok sukur Rabbim hepimizden razi olsun kabul eylesin

Son düzenleme:
Bende okudum dünkünü cnm bugünüde okudu sayabilirsin beni.
Ayşenazım test yaptın mı hamişlik var mı

aysenazcımmm bugununde gulucugunu ıstıorummm
haftaya baska bı esma mı cekıcez bu arada? her esmanın bellı ve farklı sıfası oluo ya. ole sıra sra mı okuycaz?

Haftaya hayırlı ve sağlıklı bir evlat için olan esmayı okuyalımmı
ya varis

bebek düşünmeyenler de baska mı okusa ne yapsak

OHHH çok şükür bende bitirdim kızlar esmalarımı ve salavatlarımı
masallah 3 gündür fire vermedim

bende okudum..oohh ne guzel Rabbimin guzel isimleriyle iyilesiyoruz cok sukurler olsun..topic i acan arkadasim tekrardan sende Allah razi olsun ne guzel dusunmussun

Bende okudum dünkünü cnm bugünüde okudu sayabilirsin beni.
Ayşenazım test yaptın mı hamişlik var mı

yok cnm bugün regl oldum

aysenazcımmm bugununde gulucugunu ıstıorummm
haftaya baska bı esma mı cekıcez bu arada? her esmanın bellı ve farklı sıfası oluo ya. ole sıra sra mı okuycaz?
evet cnm her hafta farklı bi esma cekicez. haftaya bebek sahibi olmak isteyenler için okicaz.

Haftaya hayırlı ve sağlıklı bir evlat için olan esmayı okuyalımmı
ya varis

bebek düşünmeyenler de baska mı okusa ne yapsak

olabilir mantıklı ama karısır tatlım öle katılmak isteyenler okur evlat için.ilerdede isterler nede olsa.

canlarım ilk sayfayı kontrol edip eksik gülücüğünüz varsa söleyin verdiğiniz bildirimlere göre oraya yazdım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…