Allahımızın güzel isimleriyle iyileşmeye varmısınız?

canım bir mürşid kontrolü altında olmazdan çekilen zikir vird insana kafayı bozdurur daha kötü olur google esma çalgını yazın anlarsınız her duyduğun şey çekilmez okunmaz

Bir kimse tarikata girip, ders almadan izinsiz ders çekerse veya tarikata girdiği halde şeyhi hakiki şeyh değilse şeytan onun kalbine (yüreğine) sıkıntı ve. evham, verir, deli gibi olur. Hatta çektiği dersi terk etmez devam ederse tamamen zır deli olur. İşte şeyhi şeytan olur dediği budur. Beş vakit namaz, bir ay oruç, hacc, zekat gibi ibadetleri yapıp fazlasını yapmayanlara şeytan açıktan müdahele etmez. Aksini iddia edenler, tarîkatsız, izinsiz esmayı çok çeksinler. Kafayı bozar mı bozmaz mı? Şeyhi şeytan olur mu olmaz mı? denesinler. O zaman görürler. İşte bu gibiler tarikata leke sürerler. Halbuki hakiki bir şeyhin izin vermesiyle çekilen dersten, o müride hiç bir zarar gelmez, bilâkis Allahu Teala yolundailerler.

ÖNCELERİ BENDE BİLMEZDİM ÇOK ÇEKERDİM HİÇTE İYİ OLMADI HER ŞEY DAHA KÖTÜ OLDU DÜĞÜMLENDİ SONRA CENABI HAK BANA DOĞRU YOLU GÖSTERDİ.. BİLMEDEN OKUMAYIN

selamunaleykum diyerek selamların en güzeliyle arkadaşlarımı selamlayayım
konunun ilk mesajını okumam katılmam için yeterli oldu
bu hafta hangi zikri yapacağız rica etsem birdaha paylaşırmısınız?

ben pazartesi nikinide çektim ALLAH kabul etsin inşallah yani toplam 5 gün oldu yazarsan sevinirim

Bugünün zikirlerini de bitirdim hamdolsun Allah kabul etsin hepimizin dualarını hayırlısıyla inşallah.Herkese hayırlı cumalar

canlar bende bugün okudum. Allah kabul eylesin gönlümüzdeki muratları inş..

canlarım bu hafta evlat sahibi olmak isteyenlerimiz için 707 adet hergün ya-varis esması ve 100 salavat cekicez yine.
ben listeyi yenilicem. ilk sayfanın yazısını değiştiriyorum.katılmak isteyenler buraya yazsınlar bildirim olarak ve bende listeyi yenileyeyim. olurmu?
isterseniz her hafta birimiz için okuyalım bu esmaları. evlat sahibi olabilmek için.
bana fikir verin.istekleriniz dogrultusunda ilerleyelim

Son düzenleme:

ben katılıyorummm
canım ya varis bizim icin cokk gusell. yani her hafta baska bır ısım cekmek gusel. cunku her duaya her sıfaya ıhtıyacımız var.
her hafta baska bır sıfa olur. ısımleride topıkte ozellıkle nıyetı olan mevzulardan sifa isimleri cekeriz derim ben
ama hepsine uyarımmmm

katılıyorum bencede tek bi kişi yerine bizim hepimiz niyet ederek cekelim

Arkadaslar Yüce Mevlamızın güzel isimleriyle iyileşmek istiyoruz.bilinçli bir sekilde 1 haftada bir isimlerini zikredecegiz.Bu hafta cekecegimiz zikir ya-varis.hergün 707 adet cekiyoruz ve 100 salavat cekiyoruz canlar. evlat sahibi olmak isteyenler için. katılmak isteyenler bildirimlerinizi yapın ve pazartesi baslıyoruz arkadaslar. listemizi yenilicem sizden gelen bildirimlerle.

Son düzenleme:
Ben diger konuya yazdim konu birden baska yere tasinmis orda yazan yok ben bildirimi hep oraya yaptim,
pazartesi 600 cektim diger günler 1000 dün cekemedim , bugün cekecegim insallah.

ben bu hafta hep ya rahman ya rahim cektim öyle yazilmisti neden degisti bosuna mi cekiyorum hic birsey anlamadim inan ne bu karisiklik?

Aydinlatirsan sevinirim...

merhaba ayşenazcığım
bende bu hafta ya rahman ya rahim çektim çok az kaldı bugunkulerinde bitmesine bu tam bitmeden neden başka isme geçtik anlamadım akşam olsaydı yeni isim bildirimin daha guzel olurdu
allah bepimizin dualarını kabul etsin

canlarım bi karısıklık yok.bugün ya-rahman ya-rahim esmamızın bagıslamasını yapıcam dua edicem ve bi sonraki haftanın esmasını söledim şimdiden. buna katılımları yapıyorum.listesini hazırlıyorum.bu esmaya katılmak isteyenleri bekliyorum.evlat sahibi olmak isteyenler için okuyoruz bu hafta canlar. hergün bildirim yapıyoruz okuduk diye.

aksam yapıcaktım bu bildirimi canlar ama misafirlikteyim.fırsatım olmaz diye suan yapıyorum.siz bu haftakini cekin.bu ya-varis esmamız pazartesi baslicak.

Konuya nasıl abone oluyoruz arkadaşlar ya, abone olsak düzenli takip edebilirdik.:44:

Sağ üstte seçeneklere tıklayıp ,açılan seçeneklerden aboneliklerimi tıklar, daha sonra da abonelik ekle butonunu tıklarsan konuya abone olabilirsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…