Allahın adaleti

Ortam bir tek bana mı fazla teatral geldi ?

Ne kadar güzel bir yorum.keşke herkes sizin gibi düşünse.yüreğinize sağlık.

Ortam bir tek bana mı fazla teatral geldi ?
Hayır siz yalnız değilsiniz.deminden beri açtığım konuyu filme,sinemaya,masallara,romanlara,hayal dünyasına,tiyatroya,abartma olaya benzeten o kadar çok kişi oldu ki. Ne deyim.inanıp inanmamak sizlere kalmış.

Eger senin sandigin gibi olsaydi pasta servislerini siz yapmazdiniz. Adam annenden once almana da takmazdi.
Partilerde biz icecekleri bardaklari koyariz isteyen istedigini alir. Adami da savunmuyorum toplum icinde bir genc kizi rencide etmesi zaten bastan ayip.

Allah belasını vermiş bi şekilde size çok üzüldüm.

Yanlış anlama ,dalga geçmiyorum.Brezilya dizisi izler gibi dinledim.Ortam bir tuhaf,insanlar bir tuhaf.

Bir akıllı insan da çıkıp demiyor ki adama ne oluyor?Senin sesin çıkmıyor anladık,hiç mi annen ya da kız kardeşin bir dur demiyor.
Siz nerede yaşıyorsunuz sahi,ne ortamınız ne insanların tavrı bana samimi gelmedi.

man
manyak heralde ama sen cok sus ussun daha ilk lafında sesini kes amca yoksa baska türlü konusur dilini yutarsın pasta yerine deseydin gıcık oldum yaa

Akrabam cocukken benle cok ugrasirlardi. Yine bir gun aglatmislardi Beni Eve Kosmustum. Arkamdan arabayla ondeki arabayla girip sok yasadi. Cigliklarini duymustum cok korkmustum.
Yine uzmuslerdi, aglayarak annemle yolculuga cikmistik. Biz ciktigimiz gibi arkamizdan is yerimize jandarma baskin yapmisti. Ortak is yerimize ama o rezilligi biz yasamadik. Cok kotu duruma dusmusler.
Daha binin gibi cok sey var aslinda. Ha gelmeyen de var. Allah hesabini illaki sorar ama.
Cocukken kalbimi bilicnli kiran insanlardi bunlar.
Rezillikten baslari kalkmadi.

Arkadaşım iyi misin? :) kitap okuyormusum gibi hissettim dedim hikaye yazmışsın demedim. Ve neden oyle hisswttigimj alinti yaparak gosterdim. Hikaye vs Bunu dediğim zamanlarda sebepleri çelişkileri de dökerim ben .
Sana çok yuklenmisler anlaşılan..

Eskiler olsa dökün demez.
Ben alirim tesekkür ederim der.
Heralde adam yaşliydi y ada sarhoş. Abartili tepki vermis. Ama susmak iyi degildir. Benimli böyle konusamazsiniz. Ya da ayip ediyorsunuz vs derdim ben. Kimse de uyarmamis adami. Cok garip .

Sakın yalnış anlamayın.size yazmış olduğum mesajda genel olarak konuşmuştum.konuyu açtım ve neredeyse 10 sayfalık yorum yapıldı konuya ve çoğu insan konunun gerçek dışı olduğunu,hikaye yazdığımı,hayal kurduğumu,dizi çevirdiğimi,masal dünyasında olduğumu,senaryo yazdığımı söyledi.
Sizin de yorumunuzu okuyunca genel bir şekilde yorum yazdım.benim suçum.yanlış anladınız, haklısınız.özür dilerim.sakın kendi üzerinize alınmayın.hepsini size demedim.genel konuştum. Evet Yüklenenler çok oldu ama sağolsun destek çıkanlarda oldu bana.

Adamın yerdeki halini gözümde canlandırdım da içimin yağları eridi. Oh canıma değsin dedim.
Ama tabi sen kötü etkilenmişsindir. Geçmiş olsun.

Oooh iyi olmuş hak etmiş, hiç uzulmedim valla
O yaşını başını almış adam durup durup sizle haksız yere dalga geçiyor ben de üzülecem mi halt etmiş bu musibet ona ölene kadar yeter de artar bile bidaha kimseyle dalga geçilmemesini öğrenmiştir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…