Allahın adaleti

Ne kadar doğru bir yorum yazmışsınız. Yaşlı insanlar biz gençlere hep örnek olmalı.aksine gençler arasında kavga çıktığında, bir olay büyüdüğünde o ortamı yumuşaltmalı.herkese sakin olmasını söylemeli ama benim karşılaştığım dede kendisi kavga yapma derdindeydi hem de torunu yaşında bir kızla.
Beni mutlu ettiniz yorumunuzla.öpüyorum.sevgiler

Allahın sopası yok. Bir şekilde uyarıyı almış işte. Sen içmişsin ama onun boğazında kalmış

Canım ya sallamayacaksın ammmaaaan deyip geçeceksin yada cevabını bereceksin. Sen neden kaçıyorsunki her hakaret yediğinde

Bana yazılanlar biraz uydurmasyon gibi geldi :))) tamam kimsenin ahı kimsede kalmaz ama bu kadar da çabuk etki etmez die düşünüyorum. Artı adam cok cok kötü bisey yapmamış yani asmamış kesmemiş neyin bedeli olmalı ki bu.valla bana hic inandırıcı gelmedi.yine muhabbet etmek amaçlı bi konu açılmış

Adam alkollü müydü yoksa. Bana pek normal gelmedi halleri içip içip sapıtmış gibi sanki ve kimsenin ona müdahele etmemesi ayrıca ailenizi sizi alıp götürmemesi çok abes. Resmen kovmaktan beter edilmişsiniz.

Çok sacma sapan bir olay olmus. Cok acayip birsey.

Benim anlamadigim sey. O adam kalkip herkes icinde oyle konusacak ve ben o evde kalmaya devam mi edecegim?

Kardesin, kardesinin kaynanasi, kayin Pederi filannkimse birsey demedi mi? Susturmadi mi?
Ne sacma bir olay: su sacma saoan izlemedigim yabanci sinemalara benzettim. Ellinde birnakdah sarhos bir adam sacma sapan konusur ya onun gibi bir sahne canlandi gozumde.

Nede orada kalamya devam ettiniz? Benim annem olsa beni alir ve ortami terk eder (hoc hic gitmezdi ama... )

Kiz kadersinin tepkisi ne oldu? Annenin tepkisi ne oldu?
Hic kimsenin sesinin cikmamasi cok acayio sanki bir tek sen ve o adam varmis gibi ortamda...
Neresinden tutsam elimde kaliyor konu...
Mantikli tek bit sey bile bulamadim

İnanıp inanmamak size kalmış birşey. Yanlış hatırlamıyorsam ben 2013 de bu siteye üye olmuş insanım ve 2013 yılından beri her zırt pırt birşey için konu açan tiplerden değilim ve eskiden buranın en aktif üyelerinden olduğum kesin.ben çocuk değilim ve fake hesapta değilim ki sizle dalga geçeyim.yargılamadan önce düşünün sonra yazın.açtığım konunun hangi tarafı asparagas gelmiş size anlamadım. Sanki büyülerden,sihirlerden,uzaylılardan konuşmuşumda siz bunlara inanmamısınız.alt tarafı insanlar arasında kavga,kötü sözler,rencide edilmekle ilgili bir konu.işim gücüm yok sanki oturup senaryo yazacağım ve sizlerle dalga geçeceğim.

Yabancı ülkede yaşadığınız için anlattıklarınız bir film hikayesi gibi gelmiş sanırım. Takmayın kafaya zaten yakın akraban değil ki münasebete girmezsin bir daha en güzeli oh misss

Cok ilginç anlatım sekliniz. .

Bir romanın rastgele sayfalarını açıp okuyormusum gibi. .

Cok ilginç anlatım sekliniz. .

Bir romanın rastgele sayfalarını açıp okuyormusum gibi. .

O zaman ne mutlu bana.zaten kendim kitap kurduyum ve elimde olmadan kitap diliyle anlatmışım demek.ben de mesaj yazarken yazım hatalarım,cümle bozukluklarım var diye endişe ediyordum ama sağolasınız beni burda hem yazar ilan ettiniz, hem senarist ilan ettiniz, hem oyuncu.ben de bunları bir iltifat olarak kabul ediyorum. İyi işte kitap almadan,film cd-ne para vermeden hazır roman okudunuz,bazı arkadaşlar film izlediler.o zaman ben öğretmenliği bırakayım yazar olayım.bana yol gösterdiniz,destek oldunuz.

sen sustukça üstüne gelmiş. ilk başta lafını verseydin 2. defada sesi çıkmazdı. bnde böyle durmlarda susmayı tercih ediyorm. herkes görüyor kimin ne oldğnu

Adminden konunun kapanmasını rica ettim ve inşallah kapanır. Beni destekleyen ve haklı bulan arkadaşlara teşekkür ederim. Bu konuyu saçma, uydurmasyon, senaryo,film gibi gören çoğunluk için kapatmayı rica ettim.sonuçta onlar eğlensinler diye konu açmadım ben.içimi dökmek istedim sadece.
Yine de herkes vakit ayırıp uzun konuyu okudukları için,altın zamanlarından vakit ayırıp mesaj yazdıkları için teşekkür ederim.elleriniz dert görmesin.

abarttınız diyenlere de gerçek hayatta bişey söyleseniz hemen pençelerini çıkarırlar. böyle okuyarak yorum yapmak kolay geliyo. insan yaşadığını bilir. kim bilir ne kadar içine dert etmiş ki adamın boğulmasını bile buna yordu.

Sen canını sıkma senin bir daha muhattap olacağın bi insan değil sonuçta dıdısının dıdısı. kardeşinin kayınvalidesi olsa bi derece görürsünde o kim ki görücen.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…