Ne kadar doğru bir yorum yazmışsınız. Yaşlı insanlar biz gençlere hep örnek olmalı.aksine gençler arasında kavga çıktığında, bir olay büyüdüğünde o ortamı yumuşaltmalı.herkese sakin olmasını söylemeli ama benim karşılaştığım dede kendisi kavga yapma derdindeydi hem de torunu yaşında bir kızla.ay yok ben uzulmedim . insan yaşlanınca tatlı olmalı. görmüş, geçirmiş, tecrübeli olmalı. böyle küstah insanlara hiç tahmmülüöm yoktur. sadece dünyaya biraz daha önce gelmiş diye kimse saygı haketmiyor. haketmeli saygıyı.yaptıklarıyla sözleriyle. ilahi adaletın ne zaman tecellı edecegını kımse bılmez. belkı bı an sonra belki bi ömüür sonra... ama tecelli eder sonuçta.
Yok Allah korusun.ölmedi.sadece durup dururken boğuluyordu.yemek ve su içmediği halde.neden oldu bilemedi kimse.Allahın sopası yok diye birşey var.
Öldü mü adam
Bu ne ya Andersen masalları gibi
İnanıp inanmamak size kalmış birşey. Yanlış hatırlamıyorsam ben 2013 de bu siteye üye olmuş insanım ve 2013 yılından beri her zırt pırt birşey için konu açan tiplerden değilim ve eskiden buranın en aktif üyelerinden olduğum kesin.ben çocuk değilim ve fake hesapta değilim ki sizle dalga geçeyim.yargılamadan önce düşünün sonra yazın.açtığım konunun hangi tarafı asparagas gelmiş size anlamadım. Sanki büyülerden,sihirlerden,uzaylılardan konuşmuşumda siz bunlara inanmamısınız.alt tarafı insanlar arasında kavga,kötü sözler,rencide edilmekle ilgili bir konu.işim gücüm yok sanki oturup senaryo yazacağım ve sizlerle dalga geçeceğim.Bana yazılanlar biraz uydurmasyon gibi geldi :))) tamam kimsenin ahı kimsede kalmaz ama bu kadar da çabuk etki etmez die düşünüyorum. Artı adam cok cok kötü bisey yapmamış yani asmamış kesmemiş neyin bedeli olmalı ki bu.valla bana hic inandırıcı gelmedi.yine muhabbet etmek amaçlı bi konu açılmış
Aynen öyle hollywood filmi.ilk önce gösterimi hollywoodda yaparsın sonra ülkelere dağıtırsın filmi.gişe rekorları kırar valla tamam mı?Ulke neresi biraz Hollywood tarzi biseuler sezdim
birden bir boğulma sesi duydum ve insanların hepsinin ayaklandığını, koşuşturma içinde olduğunu,bazı insanların su taşıdığını,bazılarının endişe ve ağlamaklı halde olayları izlediğini,bazılarının adamın başının üstünde durup onu hayata döndürmek için uğraştıklarını gördüm. Allahın adaleti işte.kurban olduğum haksız yere onca insan içinde beni ezen,yerle bir eden, rencide eden insanı herkesin içinde ve bir göz açıp kapanıncaya kadar işte böyle intikamımı almış oldu.onu ölümle sınadı.Asla kimsenin kötülüğünü istemem ama ne yalan söyleyeyim oh olsun dedim.çünkü bu yaşıma kadar hiç böyle bir olay yaşamadım.hele hele bu adamla ilk kez karşı karşıya gelmiştim. Bana yalan yere iftiralar attı, günahımı aldı o adam.
Cok ilginç anlatım sekliniz. .
Bir romanın rastgele sayfalarını açıp okuyormusum gibi. .
Ay kadın iznınle öpücem siziBu ne ya Andersen masalları gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?