Allahını seven yardım etsinnnnn

23bilgi23

Uykum firarda
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2015
548
486
103
merhaba arkadaşlar. ben 18 yaşında bi genç kızım. 1 senedir kimseyle çıkmıyorum. her akşam arkadaşlarla parka voleybol oynamaya gidiyoruz ve orda biri bana talip oldu. çocuk peşimden koşuyor benim için ayağını kırdı hergün evimin önünde bekliyor ve adımı boynuna dövme olarak yaptırdı. ayrıca kız kardeşimi görünce yanına çağırıp beni sevdiğini söylüyor. ama çocuk çingeneee. sizce napmalıyım nolur yardım edinn

boynuna ismini dövme mi yaptırdı...Enteresannn

Konuyu anlatışın saçma geldi. Ne der bdvciler " Fake kokusu alıyorum "

Allasen sen çıkma ya çingene diyorsan bahane buluyorsan yadırgıyorsan

Çingene derken ?
Ayrıca bu ne hız hemen dövme falan bana çok abartı geldi...

Çingene olması sorun değil de, daha talip olma aşamasında senin adını Dövme yapması tehlikeli.

Bence bosver bu kadar dusunme bile.. Daha yasin kucuk neler cikar karsina ama sende ilgi duyuyosan cingene olmasi falan onemli degil ama yine diyorum yasim daha cok kucuk gez toz zamani gelince zaten evlencen evlenince de bu gunletini ararsin

Çingene olması sorun değil de, daha talip olma aşamasında senin adını Dövme yapması tehlikeli.
çok seviyor çocuk öyle diyo 5-6 aydır seni takip ediyodum simdi açılabildim diyo ama . bana da dövme yapması şaka gibi geldi ama yaptırmış. belki de arkadaşı dövmeci ondan

Tamam da yine çok abartı.
Dövme bu sonuçta sonsuza kadar kalacak bir şey neredeyse neyse...
Ama sen de hoşlanıyorsan bir şans ver bence.
ya ben 1 senedir yalnız olduğum için aslında sıkılıyorum çocukla konuşuyorum. ama cingene olması(ayıplamıyorum) sıkıntı. ne bilim ben istesem ailem ne dicek?

Allahını seven yardım etsin diyince hayat memat meselesi sandım.
Daha ortada bişi yokken boynuna dövme yapmak hee. Yeni nesil çok hızlı.. Yetişmek imkansız..

Hiç bulaşma kaç. Kaçırabilme potansiyeli gördüm. Korkudan evden çıkamazdım ben.
Bu arada başlığı görünce korkup girdim açıkçası.
zaten bende evden çıkmıyorum hergün evimizin önünde birgün ailem anlicak diye cok korkuyorum. ve ben cingene dediğimde kız kardeşim söyle diyor: esmer olanlarla cıkıyosun bu da esmer niye çingene diyosun. kız kardeşim cok seviyor onuuu

ya ben 1 senedir yalnız olduğum için aslında sıkılıyorum çocukla konuşuyorum. ama cingene olması(ayıplamıyorum) sıkıntı. ne bilim ben istesem ailem ne dicek?

Niye sıkıntı olsun ?
Anlayamıyorum ben sizi şu yorumları yaparken burada çingene insanların olabileceğini,bu yazılanları okuyabileceğini düşünemiyor musunuz ?
Daha yaşınız genç bir kere 1 ayda voleybolda tanıştığınız çocukla ailenizin ne işi var ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…