boynuna ismini dövme mi yaptırdı...Enteresannnmerhaba arkadaşlar. ben 18 yaşında bi genç kızım. 1 senedir kimseyle çıkmıyorum. her akşam arkadaşlarla parka voleybol oynamaya gidiyoruz ve orda biri bana talip oldu. çocuk peşimden koşuyor benim için ayağını kırdı hergün evimin önünde bekliyor ve adımı boynuna dövme olarak yaptırdı. ayrıca kız kardeşimi görünce yanına çağırıp beni sevdiğini söylüyor. ama çocuk çingeneee. sizce napmalıyım nolur yardım edinn
aileme söyleyemem yaa korkuyorummaılene soyle
merhaba arkadaşlar. ben 18 yaşında bi genç kızım. 1 senedir kimseyle çıkmıyorum. her akşam arkadaşlarla parka voleybol oynamaya gidiyoruz ve orda biri bana talip oldu. çocuk peşimden koşuyor benim için ayağını kırdı hergün evimin önünde bekliyor ve adımı boynuna dövme olarak yaptırdı. ayrıca kız kardeşimi görünce yanına çağırıp beni sevdiğini söylüyor. ama çocuk çingeneee. sizce napmalıyım nolur yardım edinn
bahane bulmuyorum canım çevremde tepki görmekten korkuyorumKonuyu anlatışın saçma geldi. Ne der bdvciler " Fake kokusu alıyorum "
Allasen sen çıkma ya çingene diyorsan bahane buluyorsan yadırgıyorsan
merhaba arkadaşlar. ben 18 yaşında bi genç kızım. 1 senedir kimseyle çıkmıyorum. her akşam arkadaşlarla parka voleybol oynamaya gidiyoruz ve orda biri bana talip oldu. çocuk peşimden koşuyor benim için ayağını kırdı hergün evimin önünde bekliyor ve adımı boynuna dövme olarak yaptırdı. ayrıca kız kardeşimi görünce yanına çağırıp beni sevdiğini söylüyor. ama çocuk çingeneee. sizce napmalıyım nolur yardım edinn
beni parkta görüyordu 5-6 aydır ama voleybol oynamıyordu. son 1 aydır oynamaya basladıkÇingene derken ?
Ayrıca bu ne hız hemen dövme falan bana çok abartı geldi...
beni parkta görüyordu 5-6 aydır ama voleybol oynamıyordu. son 1 aydır oynamaya basladık
çok seviyor çocuk öyle diyo 5-6 aydır seni takip ediyodum simdi açılabildim diyo ama . bana da dövme yapması şaka gibi geldi ama yaptırmış. belki de arkadaşı dövmeci ondanÇingene olması sorun değil de, daha talip olma aşamasında senin adını Dövme yapması tehlikeli.
ya ben 1 senedir yalnız olduğum için aslında sıkılıyorum çocukla konuşuyorum. ama cingene olması(ayıplamıyorum) sıkıntı. ne bilim ben istesem ailem ne dicek?Tamam da yine çok abartı.
Dövme bu sonuçta sonsuza kadar kalacak bir şey neredeyse neyse...
Ama sen de hoşlanıyorsan bir şans ver bence.
zaten bende evden çıkmıyorum hergün evimizin önünde birgün ailem anlicak diye cok korkuyorum. ve ben cingene dediğimde kız kardeşim söyle diyor: esmer olanlarla cıkıyosun bu da esmer niye çingene diyosun. kız kardeşim cok seviyor onuuuHiç bulaşma kaç. Kaçırabilme potansiyeli gördüm. Korkudan evden çıkamazdım ben.
Bu arada başlığı görünce korkup girdim açıkçası.
ya ben 1 senedir yalnız olduğum için aslında sıkılıyorum çocukla konuşuyorum. ama cingene olması(ayıplamıyorum) sıkıntı. ne bilim ben istesem ailem ne dicek?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?