takıntılı insan bence gelir kaçırır ya da ne bilim kardeşimle cok yakın tehdit ederdi beni. ama çocuk canını bile vericek yanı o derece. bi insan hergün okul cıkısına gelir mi yaa. geliyor ama yanımada yaklasmıyo evime gidene kadar geliyor pesimden sonra gidiyo ne bilim yaptıkları hoşuma gidiyor ama sıkıntı iştemesela örnek verir misin o başka şeylere
takıntılı insan bence gelir kaçırır ya da ne bilim kardeşimle cok yakın tehdit ederdi beni. ama çocuk canını bile vericek yanı o derece. bi insan hergün okul cıkısına gelir mi yaa. geliyor ama yanımada yaklasmıyo evime gidene kadar geliyor pesimden sonra gidiyo ne bilim yaptıkları hoşuma gidiyor ama sıkıntı işte
ne üniversitesi teyzecim yaa
öyle deme teyzesiTeyzecim derkenn ??????
Sana yardımcı olmak adına iyi niyetle bir soru sordum.
Ne demek ne üniversitesi? Sizin oralarda eğitim liseye kadar mı?
Artizz ne arar la pazarda gibi bir cevap
ya ben diyorum çocuğa istemiyorum.... sevmediğim biriyle çıkamam diyorum. hatta engelledim ben bunu heryerden ama yine ulaşıyor bana bi yerden.biz o anlattığın modele aramızda psikopat diyoruz
şu anki durumun sen kesinkes reddetmediğin ve umutlandırdığın için seni etkilemeye çalışması. ve belalı aşk falan demesi sence de çok arabesk değil mi???
yüz vermedim çocuğa ben . bin defa dedim istemiyorum diye anlamıyor kisen cocuga yüz vermissin bi kere... olan olmus dövme de yaptirmis...gecmis olsun
takıntılı olsaydı gelir evimden alırdı beni. çocuk beni görünce yanıma koşa koşa gelmiyor arkadaşını gönderiyo yanıma konuşmamız için. bende hayır diyorum ama yanıma gelmiyor yinedee .
ben ne diyorum sen ne diyosun. konumunuz okulla ne alakası var şimdii???Teyzecim derkenn ??????
Sana yardımcı olmak adına iyi niyetle bir soru sordum.
Ne demek ne üniversitesi? Sizin oralarda eğitim liseye kadar mı?
Artizz ne arar la pazarda gibi bir cevap
yüz vermedim çocuğa ben . bin defa dedim istemiyorum diye anlamıyor ki
dalga gecilcek bi durum mu varr? para yok okumuyorum alla allah yaaa lise son daha okumicam. benim eğitim durumum kimseyi ilgilendrimezöyle deme teyzesi
Oxford var da hanımkızımız mı okumamış
hayır yaş itibariyle öyle bir hazırlığı var mı diye sordum. Dersine odaklan sen gerisini düşünme diyecektim.öyle deme teyzesi
Oxford var da hanımkızımız mı okumamış
benim zaten üniversiteye gidebilme gibi bi olanağım yok. benim içimde bi olumsuz bide olumlu his var. sizce bu anlattıklarıma göre hangi hissi dinlemeliyim. ya çocuk diyo bana bişey olursa senin yüzünden olcak. bişey olsa vicdan azabı yaşicamValla senin yansıttığın şu profil babaların en çok korktuğu erkek profillerinden biri. Sen sen ol bulaşma. Üniversitede neler neler çıkacak karşına. Düşünsene üniversiteye gidiyorsun ( çıkarsanız muhtemelen göndermez) yanında bu çocuk. Ders için bile bir oğlan ile konuşamazsın. Ya seni tartaklar ya çocuğu döver. Düşünsene bir !!
18 yaşında belli bir eğitim almış genç bir kızın insanları ''çingene'' diyerek sınıflandırması çok kötü. Çünkü bunu bir ayıpmış gibi söylüyorsunuz. Benim hoşuma gitmedi.
keşke yanımda olsaydanız da durumumu görseniz gerçekten burdan sadece konuşuyoruz bişey anlayamayız kii. ama yanımda olan arkadaşlarım nedense olumlu"Bu karakterde insan istemiyorum hayatımda. Adam ol gel" de anlar o.
benim zaten üniversiteye gidebilme gibi bi olanağım yok. benim içimde bi olumsuz bide olumlu his var. sizce bu anlattıklarıma göre hangi hissi dinlemeliyim. ya çocuk diyo bana bişey olursa senin yüzünden olcak. bişey olsa vicdan azabı yaşicam
ben ayıplamıyorum bakın yanlış anlamayın. hepimizin ailesinde azda olsa ayrım yapılır. ben diyorumki ailem ne diyecek bu duruma? şimdi desem ki çocuk Kayserili diceksiniz ki nolmuş Kayseriliyse. bende ondan çingene dedim18 yaşında belli bir eğitim almış genç bir kızın insanları ''çingene'' diyerek sınıflandırması çok kötü. Çünkü bunu bir ayıpmış gibi söylüyorsunuz. Benim hoşuma gitmedi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?