ben çingenelerden korkuyordum ondanAllahını seven yardım etsin diyince hayat memat meselesi sandım.
Daha ortada bişi yokken boynuna dövme yapmak hee. Yeni nesil çok hızlı.. Yetişmek imkansız..
zaten bende evden çıkmıyorum hergün evimizin önünde birgün ailem anlicak diye cok korkuyorum. ve ben cingene dediğimde kız kardeşim söyle diyor: esmer olanlarla cıkıyosun bu da esmer niye çingene diyosun. kız kardeşim cok seviyor onuuu
sende beni anlamıyordun. ben her akşam evimin önündeki parka inen biriyim ve o çocukta 5-6 aydır beni takip ediyormuş. 1 ay öncede geldi bana yakın olmak için voleybol oynadı. ve olan oldu. burda sizden yardım istiyorum evet daha gencim sizden akıl istiyorum sizce napmalıyım??Niye sıkıntı olsun ?
Anlayamıyorum ben sizi şu yorumları yaparken burada çingene insanların olabileceğini,bu yazılanları okuyabileceğini düşünemiyor musunuz ?
Daha yaşınız genç bir kere 1 ayda voleybolda tanıştığınız çocukla ailenizin ne işi var ?
Valla ben çingene olmasında değilim dövme nedir yahu..
dövme geçici arkadaşlar. ama neymış onla çıkarsam gerçeğini yapıcakmıs. ama çevremdeki arkadaşlarım olsun sınıf arkadaşlarım olsun hep olumlu bakıyor. cocugun arkadaşları bile şans vermemi istiyorValla ben çingene olmasında değilim dövme nedir yahu..
onu cok iyi tanımıyorum ama takıntılı birine benzemiyor. bizdeki aşk belalı diyo bırakmam diyo ölümüne sen diyo napcagımı sasırdımAilene soyle bence de. Daha simdisen dovme yaptirmis. Belki de takintili bir tip? En bastan ailene anlatman en iyisi. Herhangi bir sey olursa bilgileri olsun en azindan.
en iyisi uzak durmak haklısınızbu tarz ınsanlar tehlıkelıdır. daha senı tanımadan ismini yazdırabılıyorsa
kolay aşık olan biri demektir bu.. ve kolay aşık olan ve kolay kolay da vazgecmeyen bırıdır ayrıca
hatta bazen basını bıle belaya sokabılır boylelerı.
uzak dur. muhabbet etme
zaten yapıştı çıkmıyor...Yahu dövme yaptırmak nedir?
Psikopat bu çocuk belli, duyguları uçlarda yaşayan takıntılı biri gibi geldi. Kendine yapıştırdın mı kurtulamazsin. Sakın bulaşşma
evet yasım kucuk ama insan sıkılıyor bi erkek arkadaşı olsun ıstıyor sevilmek istiyor. ama onla olmaz yaniBence bosver bu kadar dusunme bile.. Daha yasin kucuk neler cikar karsina ama sende ilgi duyuyosan cingene olmasi falan onemli degil ama yine diyorum yasim daha cok kucuk gez toz zamani gelince zaten evlencen evlenince de bu gunletini ararsin
E bu da takintidir zaten. Olumune sen diyormuş daha ne desin.onu cok iyi tanımıyorum ama takıntılı birine benzemiyor. bizdeki aşk belalı diyo bırakmam diyo ölümüne sen diyo napcagımı sasırdım
onu cok iyi tanımıyorum ama takıntılı birine benzemiyor. bizdeki aşk belalı diyo bırakmam diyo ölümüne sen diyo napcagımı sasırdım
onu cok iyi tanımıyorum ama takıntılı birine benzemiyor. bizdeki aşk belalı diyo bırakmam diyo ölümüne sen diyo napcagımı sasırdım
hoş çocuk belki etkilendim:/E bu da takintidir zaten. Olumune sen diyormuş daha ne desin.
ne üniversitesi teyzecim yaaİyiki takıntılı değilmiş. laflara bakuzak dur yavrucum bu gençten sen. Yok mu sende üniversite, sınav vs hazırlığı?
Takıntılı değil diyorsun ama bu dedikleri bile takıntı yani.[/QUO
takıntılı olsaydı ne bilim daha başka şeyler olurdu.Takıntılı değil diyorsun ama bu dedikleri bile takıntı yani.
takıntılı olsaydı gelir evimden alırdı beni. çocuk beni görünce yanıma koşa koşa gelmiyor arkadaşını gönderiyo yanıma konuşmamız için. bende hayır diyorum ama yanıma gelmiyor yinedee .ee bu takıntı değilse takıntı nedir?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?