Allahını seven yardım etsinnnnn

Allahını seven yardım etsin diyince hayat memat meselesi sandım.
Daha ortada bişi yokken boynuna dövme yapmak hee. Yeni nesil çok hızlı.. Yetişmek imkansız..
ben çingenelerden korkuyordum ondan ama onu tanıyınca korkum geçti. başlığı oyle yazdım evet yoksa hiçbiriniz bakmazdınız :)

Valla ben çingene olmasında değilim dövme nedir yahu..

sende beni anlamıyordun. ben her akşam evimin önündeki parka inen biriyim ve o çocukta 5-6 aydır beni takip ediyormuş. 1 ay öncede geldi bana yakın olmak için voleybol oynadı. ve olan oldu. burda sizden yardım istiyorum evet daha gencim sizden akıl istiyorum sizce napmalıyım??

Ailene soyle bence de. Daha simdisen dovme yaptirmis. Belki de takintili bir tip? En bastan ailene anlatman en iyisi. Herhangi bir sey olursa bilgileri olsun en azindan.

bu tarz ınsanlar tehlıkelıdır. daha senı tanımadan ismini yazdırabılıyorsa
kolay aşık olan biri demektir bu.. ve kolay aşık olan ve kolay kolay da vazgecmeyen bırıdır ayrıca
hatta bazen basını bıle belaya sokabılır boylelerı.
uzak dur. muhabbet etme

Ailene soyle bence de. Daha simdisen dovme yaptirmis. Belki de takintili bir tip? En bastan ailene anlatman en iyisi. Herhangi bir sey olursa bilgileri olsun en azindan.
onu cok iyi tanımıyorum ama takıntılı birine benzemiyor. bizdeki aşk belalı diyo bırakmam diyo ölümüne sen diyo napcagımı sasırdım

Yahu dövme yaptırmak nedir?

Psikopat bu çocuk belli, duyguları uçlarda yaşayan takıntılı biri gibi geldi. Kendine yapıştırdın mı kurtulamazsin. Sakın bulaşşma

en iyisi uzak durmak haklısınız

Bence bosver bu kadar dusunme bile.. Daha yasin kucuk neler cikar karsina ama sende ilgi duyuyosan cingene olmasi falan onemli degil ama yine diyorum yasim daha cok kucuk gez toz zamani gelince zaten evlencen evlenince de bu gunletini ararsin
evet yasım kucuk ama insan sıkılıyor bi erkek arkadaşı olsun ıstıyor sevilmek istiyor. ama onla olmaz yani

onu cok iyi tanımıyorum ama takıntılı birine benzemiyor. bizdeki aşk belalı diyo bırakmam diyo ölümüne sen diyo napcagımı sasırdım

İyiki takıntılı değilmiş. laflara bak uzak dur yavrucum bu gençten sen. Yok mu sende üniversite, sınav vs hazırlığı?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…