kusura bakmayın sinirlerim bozukhayır yaş itibariyle öyle bir hazırlığı var mı diye sordum. Dersine odaklan sen gerisini düşünme diyecektim.
Okumayabilir de, cevap; "ne üniversitesi teyzecim yaaa" olunca cümle kulaklarımda zehra çilingiroğlu annea'sı gibi çınladı.
keşke yanımda olsaydanız da durumumu görseniz gerçekten burdan sadece konuşuyoruz bişey anlayamayız kii. ama yanımda olan arkadaşlarım nedense olumlu
ben ne diyorum sen ne diyosun. konumunuz okulla ne alakası var şimdii???
kusura bakmayın sinirlerim bozuk
olanağım yok işte ailevi meseleeNeden olanağın yok? Bu senin doğal hakkın okuma hakkı.
survivor hasan 2 uslüp dersii. burda ne işin var senin yazma bişey görüşünü bildirdiğin için sağollBiraz uslübünü düzelt. Bu forumda senden yaşça büyük insanlar var.
Konun eğitimle ne ilgisi olduğunu başka arkadaşa cevabımda yazdım.
Okuduysan görmüşsündür.
çok teşekkür ederim bilgilendirdiğin için kuzenin için üzüldümmmKuzenimde böyle biriyle 5 sene sevgili oldu. Sonunda kız denize gitti diye bıçak çekti.. Dayımlar gitti haftalarca kapıda nöbet tuttu gelmesin diye sonunda mahalleden taşınmak zorundaa kaldı çocuklar. Dediğim gibi hiç belli olmuyor lütfen hata yapma.
çocuk 18 yasında değil. 21 yasında. dövme geçici. talip derken sevgili olmak istiyor. voleybol sahasında bi kaç kere bakışmadık 1 ay boyunca hergün konuştuk muhabbet ettık ama beni sevdiği aklıma bile gelmezdi. beni kimse ırkçı yetiştirmedi kardeşim. çingeneler için allahsız diyolar ya da ne bilim çevremdekiler tepki gösterir diye korkuyorumbir insan bir insan için nasıl ve neden ayağını kırar bilemiyorum ama dünya genelinde ayak kırmak bir sevgi belirtisi yada göstergesi değildir. talip oldu derken evlenmek mi istiyor yani? henüz 18 yaşındasınız ve evlenmek için tek sorun çocuğun hangi ırktan olduğu mu? yoksa problem değil yani voleybol sahasında bir kaç kere bakışmak evlilik için yeterli. adınız yaptırdığı dövme geçici mi? çünkü kalıcı dövmeler 200 liradan başlıyor. 18 yaşında bir çocuğun hemen koşa koşa yaptırabileceği fiyatlarda değil. ay bilmiyorum neye yardım istiyorsunuz? çocuğun hangi milletten geldiğini mi değiştirelim yoksa sizi ırkçı yetiştiren zihniyeti mi yuhalayalım bilemedim.
çok enteresan yakıştırmalar.. ben daha fazla yorum yapmayım ki siz daha fazla batmayın "kardeşim"çocuk 18 yasında değil. 21 yasında. dövme geçici. talip derken sevgili olmak istiyor. voleybol sahasında bi kaç kere bakışmadık 1 ay boyunca hergün konuştuk muhabbet ettık ama beni sevdiği aklıma bile gelmezdi. beni kimse ırkçı yetiştirmedi kardeşim. çingeneler için allahsız diyolar ya da ne bilim çevremdekiler tepki gösterir diye korkuyorum
arkadaşlarım zaten iyiliğimi istese bulaşma derlerdi :) nerde bize kardeş diyebilcek dosttSenin arkadaşların öyle tiplerden hoşlanıyor demekki. Mahalle delikanlısı tiplerden. Benim tipim değil ki yetiştiğim yerde çok vardı.. Hatta çok belalılarım oldu ama öyle insan istemedim hayatımda. Çünkü ne sağları belli ne solları. Kısıtlarlar..
Sonunda gittim müzisyenle evlendim..
ben size kısaca şunu söylim.. bi insan sizin için bunları yapıyor ama sokakta görenler ona çingene diyorrr. siz naparsınız?Bizden ne istiyorsunuz anlamadım. Nasıl yardım edelim? Ailene söyle diyenler olmuş olmaz demişsin,arkadaşların olumlu bakıyormuş vs. Siz birşeyler hissetmiyorsanız,olmayacağını düşünüyorsanız uzak durursunuz olur biter. Zaten saplantılı bir tipe benziyor,uzak durmaniz hayrınıza olabilir gibi geldi bana.
sende az değil cok ötede oyna hadi bakalımGit az ötede oyna
Bir insana insan olarak bakarım, değerlendiririm ama bunu yaparken gerçekçide olurum. Olmayacak hayallere kapilmamak adına. Birde arkadaslarim olumlu bakıyor dediniz,çingene diyen kim? Yoldan geçeni çevirip soruyormusunuz bu çingene mi diye yada laf mı atıyorlar çocuğa çingene diye?nerden biliyorsunuz?ben size kısaca şunu söylim.. bi insan sizin için bunları yapıyor ama sokakta görenler ona çingene diyorrr. siz naparsınız?
takıldığım parkta diyenler var cingene diye. arkadaşlarım dediğim 3 kişi onlar olumlu bakıyorBir insana insan olarak bakarım, değerlendiririm ama bunu yaparken gerçekçide olurum. Olmayacak hayallere kapilmamak adına. Birde arkadaslarim olumlu bakıyor dediniz,çingene diyen kim? Yoldan geçeni çevirip soruyormusunuz bu çingene mi diye yada laf mı atıyorlar çocuğa çingene diye?nerden biliyorsunuz?
Bu konuda tuhaflık var ama neyse
konuya bak konuya[/Q
sen bakma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?