- 25 Şubat 2015
- 2.202
- 1.325
- 88
ayyyy şuan evimin önünde kalbim çıkıcakkkkkk
İzin alarak mı konuna giriş yapacağım?survivor hasan 2 uslüp dersii. burda ne işin var senin yazma bişey görüşünü bildirdiğin için sağoll
merhaba arkadaşlar. ben 18 yaşında bi genç kızım. 1 senedir kimseyle çıkmıyorum. her akşam arkadaşlarla parka voleybol oynamaya gidiyoruz ve orda biri bana talip oldu. çocuk peşimden koşuyor benim için ayağını kırdı hergün evimin önünde bekliyor ve adımı boynuna dövme olarak yaptırdı. ayrıca kız kardeşimi görünce yanına çağırıp beni sevdiğini söylüyor. ama çocuk çingeneee. sizce napmalıyım nolur yardım edinn
aileme söyleyemem yaa korkuyorumm
Ha simdi kayserili olmasi da problem :) herkesin ailesini ayni kefeye koymayin efendim, benim ailem hristiyan bile olsun ama ahlaki duzgun bir insan olsun der. Toprağa gore insan ayirmak gülünç... Bu başlığa bir daha bakmayacağım sinirlerim bozuldu yahuuben ayıplamıyorum bakın yanlış anlamayın. hepimizin ailesinde azda olsa ayrım yapılır. ben diyorumki ailem ne diyecek bu duruma? şimdi desem ki çocuk Kayserili diceksiniz ki nolmuş Kayseriliyse. bende ondan çingene dedim
Kayserili dememek icin cingene dediniz yaniben ayıplamıyorum bakın yanlış anlamayın. hepimizin ailesinde azda olsa ayrım yapılır. ben diyorumki ailem ne diyecek bu duruma? şimdi desem ki çocuk Kayserili diceksiniz ki nolmuş Kayseriliyse. bende ondan çingene dedim
Ha simdi kayserili olmasi da problem :) herkesin ailesini ayni kefeye koymayin efendim, benim ailem hristiyan bile olsun ama ahlaki duzgun bir insan olsun der. Toprağa gore insan ayirmak gülünç... Bu başlığa bir daha bakmayacağım sinirlerim bozuldu yahuu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?