nazapım benim iyiki geldin....
ben adama birşey fırlatsam o beni camdan aşağıya atar yahuuuu....
evet hasta olabilir çok büyük ihtimalle...
bu öfke normal olamaz...
söylediğine katılıyorum canı gönülden
sinmek tercihim ve tarzım değil
ama üstüne yürüsem senin gibi tırsçak bir adam değil
ben belki sessizliğim karşısında vicdan yapar diye umut ediyorum
evet korktum korkularım var
yaşadıklarım çok ağırdı burda yazamadığım
beni korkuya iten haklı sebeblerim var
düşünerek adım atmaya çalışıyorum
bu boğayı nasıl sakinleştiririm acaba ikrar ya...???
ikrar ve terrakota... durumunuza gerçekten cok uzulüyorum... bır zamanlar bende oyleydım burada da dıle getırmıstım zaten.. şunu dıyeyım. evet sakın korktugunuzu bellı etmeyın. tıtremek de korku belırtısı.. o bagırdıgı anda derin derın nefes alın sadece bu titremenize engel olacaktır. cevap vermeyın...
kardeşim psikolog.. bu durumu ona anlatmıstım. o da dedı kı sen korktukça ustune gelıyor, uzerıne yuruse sen de yuru sen de gozunu korkut sadece.. yaptım evet gercekten faydalı oldu..(ikrar ark. yapmış, faydalı oldu sanırım) ... eşya mı fırlattı kaçmak korkmak yerıne sen de fırlat... olay sonunda aglama.. uzulme bıle.. buna kendını zorla...
bır de şu mesele var... eşlerinizin gizli ya da gizli olmayan bir hastalığından ötürü siniri olabilir... mesela babam kalp hastasıydı, kalbıne aşırı kan pompalanıyordu ani tepki veriridi bagırır cagırıdı... malesef buna bır çözüm bulunamadı... alttan almaktan başka. eşim keza sinüzitti ve burnundan cok zor nefes alıyordu.. ameliyat oldu sinir mi o da neeee.. kalmadı bile.. kuzu gibi.. süt dökmüş kediye döndü.. kendi bile şaşırıyor.. işte bu gb hastalıkları göz önüne almak lazım... ona göre davranırsanız sizin için daha iyi olur... sinir yüzünden de evlilik bitirilmez bana göre... mutlaka altında yatan birşeyler vardır..
seviyor gibi..normal zamanlarda sever okşar...
kızlar yemeğe çıkıyorum gelince size birşeyler anlatıcam...
hadı afiyet olsun bende evi spüpürüyüm oglumu doyuruyum gelırım
Kırmızı işaretleri yerlere katılıyorum ama
sinirlilik yüzünden evlilik yıpranır
duygular yıranır
çok kere kalpler incniir
saygı biter
bir bakarsın sevgi yetmez seni ayakta tutmaya.
Senin için çook sevindim eşinin düzelmesine
ama sadece ameliyatla da sinirlilik düzelmez mutlaka senin tepkilerini
anlayıp düzeltmiştir kendisini.
Ama Terrakota her gün eşinden dolayı yakınıyor
çocuğu için var olduğunu eşi çook iyi biliyor
daha doğrusu eşini bırakmayacağını biliyor,bu yüzden normallaeşmiş söyledikleri yaptıkları
....baş agrısı sinir yapmış iyice.. bilmiyorum tuluh.. ...her ne olduysa.. iyi olmuş...... evet sinirler yıpranır belki boşanmaya kadar gidebilir ama bu gb kocaların düzelme ihtimali de olabilir... sinirli davranıp eşini üzüyor sonra gel karıcım yap karıcım.. gönlünü almaya calısıyor. en azından umut var ve düzelmek istiyor. sakinleştirici ile çözülebilir mi acaba merak ediyorum... bır de terrakotam psikologa yanasmaz dedın sen gıt psıkıloga en azından bu gb durumlarda nasıl davranacagın konusunda yardımcı olur sana...
Tabiki eşi düzelebilir ama düzelmeyenler de var,
İşte sorun da burada zaten yıkıp yıkıp sonra da onarmaya çalışmak
belli zaman sonra kadın da umursamaz oluyor
kendine karşı duyduğu saygı,önemseme gidiyor
nasıl olsa eşi devamlı yapacak gönlünü
ama acaba ortada yapılacak gönül kalır mı?
Bir de Terrakota nın eşi özeü dilemiyor sanırım
bu durum daha da zor hatasını anlamayan ve
birincil düşünceyle yaşayan bir erkek.
Ama bilmiyorum bu konuda yardım alsa faydası olur mu ki?
ya canım benım ne dıyım kı ben, cok uzuluyorum , bısey olmamış gıbı davranma işte, konusma sende onla, oglunla oyunlar oyna evınle ılgılen
gözünde buyutme bu kadar bu adamı, senınkı cok megolaman bı adam ya
uzerıne düşme
bagırmaya baslayınca odadan bulundugun ortamda uzaklas kendı kendıne bögürüp dursun
ben de senin gibi ikrar gibi bu erkek milletinden çekenlerdenim çok sinir bozucu evt biliyorum geçen cumadan beri konuşmuyorum bana hakaret etti HAYVAN GİBİSİN DEDİ bir de çok kötü bir küfür etti ağzıma almaya çekiniyorum çünkü hiç kullanmadığım ve bana hiç söylenmemiş bir şeydi çok incindim çok kırıldım yazık 41 yaşındayım napcağımı şaşırdım üzerime yürüdü bende onun üzerine yürüdüm vurcaktı hadi vur dedimsöylediğine katılıyorum canı gönülden
sinmek tercihim ve tarzım değil
ama üstüne yürüsem senin gibi tırsçak bir adam değil
ben belki sessizliğim karşısında vicdan yapar diye umut ediyorum
evet korktum korkularım var
yaşadıklarım çok ağırdı burda yazamadığım
beni korkuya iten haklı sebeblerim var
düşünerek adım atmaya çalışıyorum
bu boğayı nasıl sakinleştiririm acaba ikrar ya...???
burdaydım da ole bakıyordum ne yazsam acaba... :)))
camdan mı atar? amanınnn.... kız durum bu kadar ciddi mi? eşin eften püften sebeplere mi bagırıyor canım yoksa sen de dusununce galıba hata bende de var dıyor musun? muhtemelen hastalığı var... basur hakkında konustun mu eşinle kolon kanserı vsvsv....
bagırdıgında yapman gereken sey susmak ve korktugunu bellı etmemek...tedavı olursa duzelecegıne ınanıyorum çünkü sen demiştn ki evlenmeden böyle degıldı.
aynen öyle yapıyorum....sanmayın ki o bana bağırdı mı;
gidip pofpofluyorum sessizliğimde bir tepkidir aslında
ne oldu biliyor musun?
sabah onun faturasını yatırmıştım
öğlen gittim yanına
makbuzu verdim
teşekkür ederim dedi..gülümsedi
biraz parasal olarak daraldım biliyo buda
çıkardı para verdi
geçende de mont almıştı bana
yani ikrar;
şunu anlatmak istiyorum aslında adam normalde hep böyleydi bana karşı
ilgili alakalı...bu tuhaf hallerini bende tuhaf karşılıyorum ve yangına körükle gitmemeye çalışıyorum...
KIZLAR GEÇEN GÜN ONA DEDİM Kİ............
BENİM RUHUMU OKŞA........:26:
Güldü....
:44:
ben de senin gibi ikrar gibi bu erkek milletinden çekenlerdenim çok sinir bozucu evt biliyorum geçen cumadan beri konuşmuyorum bana hakaret etti HAYVAN GİBİSİN DEDİ bir de çok kötü bir küfür etti ağzıma almaya çekiniyorum çünkü hiç kullanmadığım ve bana hiç söylenmemiş bir şeydi çok incindim çok kırıldım yazık 41 yaşındayım napcağımı şaşırdım üzerime yürüdü bende onun üzerine yürüdüm vurcaktı hadi vur dedim
vur da bak bakalım neler oluyor dedim geçen sene evi bırakaıp çıkmıştım. korkuyormu bilmiyorum ama sustu bende susutum susuş o susuş cumadan beri ne onda ne bende tek laf yok hıı en son pazar konuştum sana ihtiyacım yok dedim ama yine gitmedi evden benim gitmemi bekliyor herhalde yine oysaki cuma tartışmamada ben söyledim sen gidersin dedim oğlumla beni dışarı atamazsın herhalde dedim ne olcak sonum bilmiyoruım ama grurum incindi bir özürü hak ediyorum sanırım
Peki iş durumları iyi gittikten sonra mı tamamen değişti
kırıcı oldu
aynen öyle yapıyorum....sanmayın ki o bana bağırdı mı;
gidip pofpofluyorum sessizliğimde bir tepkidir aslında
ne oldu biliyor musun?
sabah onun faturasını yatırmıştım
öğlen gittim yanına
makbuzu verdim
teşekkür ederim dedi..gülümsedi
biraz parasal olarak daraldım biliyo buda
çıkardı para verdi
geçende de mont almıştı bana
yani ikrar;
şunu anlatmak istiyorum aslında adam normalde hep böyleydi bana karşı
ilgili alakalı...bu tuhaf hallerini bende tuhaf karşılıyorum ve yangına körükle gitmemeye çalışıyorum...
KIZLAR GEÇEN GÜN ONA DEDİM Kİ............
BENİM RUHUMU OKŞA........:26:
Güldü....
:44:
evet aynen öyle oldu....değişti tamamen...
iş yerini açtı işleri toparladı
değişti...
ben böyle yoruyorum;düşünüyorum başka neden olabilir bilemiyorumki..
bide totosu kanıyor sık sık hasta olabilir.o dönemler hırçınlaştığını fark ediyorum..
:26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?