Allahtan reva mı bu bana..?

evet ben çok merak ettim seni...

hmm....

iyi olmuş danışman işi....

birdaha o elini kaldıramasın sana...

lalcım;

iyiyim bayram çok güzel geçti...oğluşumla gezdik hava süperdi....

sen nasılsın??? keyfin nasıl? rahatsız edici durumlar oldu mu?

sevindim güzel gecmesine...esin yokmuydu?

idare ediyorum bende...yani cok büyük olmasada hala ayni tas ayni hamam....

günaydııııınnnnn..... anca kendımı toplayıp geldım kızlar.... bayramın ılk 2 gunu mısafırlıge gıttım son 2 gunu evde oturdum bıyere cıkmadım... eşim de evde degıldı son gun.. fılm ızledım durdum... oh beee tatıl gıbısı yokmus :))) nasılsınız kızlarr...

nazapımmm;

Hoşgeldin....

ben iyiyim çok şükür....bayramda hava güzeldi oğlumla gezdik hergün....

herşey şu an için yolunda....

bayramım çok güzel geçti....

eşim çok sakinledi....

benım eşim de bır gun sınırlendı... yanlış anlaşılma oldu kükredı resmen.. konusmadım hiç... baktım gönlümü almaya calıstı.. fazla uzatmadım... erkekler neden köşeli jetondur .. nıe hep bıze art nıyetle bakarlar... söylediğimiz her şey batıyo gb karşı tarafa yaaa.. konuşmayalım....

off kızlar cok daraldım.. şimdi evde olmak vardı.. boş boş geldik işe. püüff..siz ne yapıyorsunuz?

ÜSTÜMÜZDE BASKI KURUP BİZİ SİNDİRMEYE ÇALIŞIYORLAR...

Taktikleri bu ;

kükredi mi????

benim boğa

senin aslan..

nasıl olcak bilmem..

ÜSTÜMÜZDE BASKI KURUP BİZİ SİNDİRMEYE ÇALIŞIYORLAR...

Taktikleri bu ;

kükredi mi????

benim boğa

senin aslan..

nasıl olcak bilmem..

şöyle azcık düşünseler... saçmasapan nedenlerden bagırıyorlar... sonra özur dıleme modu... yıpranıyoruz ama...

ooh gezdınız tozdunuz yanı, benım eşimin anneanesı öldü
allah rahmet eylesın ailesınde sevdıgım tek kadındı, seneler sonra kaynanamla, karsılastık, basınız sag olsu dedım sagol kızım geldıgın ıcın dedı, ben cenazede sonra eve gıdıcektım, kucuk görümcem geldı ikrar eve gıdelım annem cagısırıyo cenazenın kuslugu olmaz cok haklısın ama lütfen dedı, gıttık gelen gıden ıste cıkarken kaynanam cebıme 100 lira koydu ıstemem dedım bayram harclıgı dedı, bende kapının eşiginden gerı attım

kuşum bayramın sakın gecmesıne cok sevındım ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…