Allahtan reva mı bu bana..?

adamın sana saygısı kalmamış senin üzülüp kırılman umrunda değil

saygı kalmayınca bir de böyle hödüklük varsa içinde her ağzına geleni direk yüzüne söylüyor demek ki

bu durumu nasıl aşarsın bilemiyorum

evet bana saygısı yok,umrunda değil...

hödük ki ne hödük su katılmamışından..

Nasıl aşılır bende bilniyorum...

hiç üstüne gitmiyorum,hep geçer bu günler diye umut ediyorum..

Her gün daha kırıcı oluyor...

Nasıl nasıllll akıl verın bana cok kıgınım dudagım sıs kendıme saygım gıttı oglum var o olmasa aslında bole degıldı son zamnlarda senden rahatı yok dıye dıye bı hal oldu ben aslında ınsaat teknılkerıym ıs bulamıyrm evde oturmayada bayılmıyrm napmalıyım kızlarr

canım benim ya;
kelin ilacı olsa kendi kafasına sürermiş ama..:17:

tavır alsan üzülür mü yaptıklarına...:44:

bende etkili olmuyor ama ...:50:

Aslında yalnızlık bırazda benımkı belkı sız sızın gıbıler etrafmda olsa guc bulur plamnlar yapardık ustesınden gelırdık ama yok annene anlatamıyrsun kardesıne ole onun aılesıne zaten anlatamıyrsun off offf

Cok duygusuz bır ınsan aslında hos bı bayanım ole tahmın edıyroum esım harıc herkez soler bunu o hıc solemedı hıc bır zamn ama kardesıne faln dıyrr ooo kardesıme bakk guzel kardesım falnn cok sınır bozucu yaaa

sinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannn senı var yaaaaaaa allah nasıl bılıyosa ole yapsınnnnnnnnnnn bana bu yasattıgın hersey burnundan gelsın emııııııı nefret edıyorummm sendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnn bıde mesaj atmıs canıum benım dıyeee...ulannn senle konusmucammmm.. catlllaa hırsındann emıı

sinaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaannn senı var yaaaaaaa allah nasıl bılıyosa ole yapsınnnnnnnnnnn bana bu yasattıgın hersey burnundan gelsın emııııııı nefret edıyorummm sendeeeeeeeeeeeeeeeeeeeennnnnnnnn bıde mesaj atmıs canıum benım dıyeee...ulannn senle konusmucammmm.. catlllaa hırsındann emıı

kız dur güldürdün beni..:1::1::1:

sakin ol ;

bak ben artık uyuştum öyle güler oldum herşeye kusura bakma..:1::1:

çatlasınlar orta yerlerinden inşallahhhhhh:1:

kac gundur ılgısızdı bende tavır yaptım hepsı buuu babam kendı babam bana cıcek yollamıs bende dedımkı sende yapsan sunu nevar cok ıcerlkedım sonra bana bırı facden cok tatlısnız dıye msj yazmıs bende bunu soledım esıme oralı olmadı dahada tavır yaptım olay bu

ay ne ınsanlar var ya.... kızlar tepkinizi gösterın ya... hayret bişi..... hodük diyarı....

kac gundur ılgısızdı bende tavır yaptım hepsı buuu babam kendı babam bana cıcek yollamıs bende dedımkı sende yapsan sunu nevar cok ıcerlkedım sonra bana bırı facden cok tatlısnız dıye msj yazmıs bende bunu soledım esıme oralı olmadı dahada tavır yaptım olay bu

bana bırı facden cok tatlısnız dıye msj yazmıs bende bunu soledım esıme oralı olmadı dahada tavır yaptım olay bu

bu çok fena birşey ama...bir erkeği kızdırabilcek bir neden...

eşine biri böyle dese her erkek tepki verir..
vurmasını onaylamıyorum elbette ama:44:

Back
X