Allahtan reva mı bu bana..?

nazapım;
eşin sana karşı nasıl?

bak merak ettim şimdi..belki yazdın ama hatırlayamadım...:44:

eşim cok sınırlıydı... sınırlendımı esyalar hava ucusurdu bana 1 fiske vurmazdı.. uzerıme yururdu... korkardım.. olmaz derdım boşanmayı bıle dusundum kaç kez ısten acaba memletete drekt gıtsemmmı dıye de dusunmustum... korkumdan hepsi... kızdımı dünyayı görmez esyalarını yırtardı, bardak kırardı, kapıyı kırmıstı ve unvtede bırıktrıp aldıgım parayla bılgısayarım havadaydı bir keresınde ... ahh ahhh... allahım ılk defa boyle bıseye sahıt olmustum ılk kez tıtremıstım ya.. annem babam kavga nedır bılmezler (galiba bıze yansıtmadılar bılemem) cok tuhaf karsıladım. sora pişman olurdu ama ben uyurken ozur dılerdı. ben uykumda bıle tepemde ne soylense duyarım cevabı da verırım.. ozur dılemek fayda etmez. kalbım kırılırsa onaramazsın eskısı gb olmaz da derdım... hepsı burnumdan derdı, sinüzitimden. bktım artık amelıyat olda görecez derdım.. çok sukur bıse kalmadı yaa... amelıyat olana kadar zorladım psıkıyatrıye gıttı en sonunda.. buspon diye bir ilaç yazdı aldığı zaman cok ıyı.. almadıgında agresıf yıne.. zorla ıcırırdım.. neyse kı 4 ay oldu amelıyat olalı maşallah bır gık demedı... hep psikolojik sanardım ama demek ondanmış... şaşırıyorum...:44:

Nazap
eşim yapmıştı bana çok hoşuma gitmişti
eşinin bu jeste dayanamaz

aldığı hediyei bir güzel saklamıştı
sonrasında 10 kağıttan oluşan sözler yazmıştı
işte ilki seni çok seviyorum lütfen buzdolabına bakar mısın
ikincisinde buzdolabını açmıştım evin her yerini dolaştırdı nerdeyse:37:
ardından hediyey ulaştım kağıtlar sayesinde ama tarif eerken her kağıtta aşkını anlatıyordu
çok güzel di böyle bir süpriz hazırlayabilirsin.

:43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43::43:

Haha haah Nazap sayende patronum dönüp şöyle bir baktı
anlamamıştır inş. :52:

Canım günlük tarzında yaz ve yatak odasında veya eviniz de günlük baktığı çekmece var ise
onun içine yerleştir özelmiş gibi yap hatta kilitli olsun yanında da kiliti olsun daha çok merak eder
ne kadar özel olduğunu anlar:27:

mana dıkkat et bızımkılerde arada zırt dıye gırıyolar yaaa... anasayfaya basıyorum hemen...

Nazap
eşim yapmıştı bana çok hoşuma gitmişti
eşinin bu jeste dayanamaz

aldığı hediyei bir güzel saklamıştı
sonrasında 10 kağıttan oluşan sözler yazmıştı
işte ilki seni çok seviyorum lütfen buzdolabına bakar mısın
ikincisinde buzdolabını açmıştım evin her yerini dolaştırdı nerdeyse:37:
ardından hediyey ulaştım kağıtlar sayesinde ama tarif eerken her kağıtta aşkını anlatıyordu
çok güzel di böyle bir süpriz hazırlayabilirsin.

çok güzelmiş... ilk yıldönumumuz... ama kayınvalidem eve gırer arada o acıp bakmasın hihi:26:

eşim cok sınırlıydı... sınırlendımı esyalar hava ucusurdu bana 1 fiske vurmazdı.. uzerıme yururdu... korkardım.. olmaz derdım boşanmayı bıle dusundum kaç kez ısten acaba memletete drekt gıtsemmmı dıye de dusunmustum... korkumdan hepsi... kızdımı dünyayı görmez esyalarını yırtardı, bardak kırardı, kapıyı kırmıstı ve unvtede bırıktrıp aldıgım parayla bılgısayarım havadaydı bir keresınde ... ahh ahhh... allahım ılk defa boyle bıseye sahıt olmustum ılk kez tıtremıstım ya.. annem babam kavga nedır bılmezler (galiba bıze yansıtmadılar bılemem) cok tuhaf karsıladım. sora pişman olurdu ama ben uyurken ozur dılerdı. ben uykumda bıle tepemde ne soylense duyarım cevabı da verırım.. ozur dılemek fayda etmez. kalbım kırılırsa onaramazsın eskısı gb olmaz da derdım... hepsı burnumdan derdı, sinüzitimden. bktım artık amelıyat olda görecez derdım.. çok sukur bıse kalmadı yaa... amelıyat olana kadar zorladım psıkıyatrıye gıttı en sonunda.. buspon diye bir ilaç yazdı aldığı zaman cok ıyı.. almadıgında agresıf yıne.. zorla ıcırırdım.. neyse kı 4 ay oldu amelıyat olalı maşallah bır gık demedı... hep psikolojik sanardım ama demek ondanmış... şaşırıyorum...:44:

ahhh canım neler yaşamışsın sen ya....
ondan bei bu kadar iyi anlıyorsun..tamam hatırladım bahsetmiştin..

KIZLAR GÖRMEDİNİZ Mİ????

BİR ŞEY YAZDIM YUKARI...

10 GÜNDÜR hastalığından ötürü ???????:17::17::17::17::17::17:

ooooo cok sevındım yaaa.. buna da sevınılır deme.. cnm se ıstıo yapamyruz ama doktora gıt de.. azcık cılve yap... bak doktora koşcak.... bir de merhem aldın mı eczaneden.. hemen tutuştur elıne okeyyyy....bitti.

Anladım canım anlamaz olıur muyum.
Diyorum ki rahatsızlığından dolayı olabilir mi yakınlaşamamnız?

konuyu ona getiricem..bizim cinsel yaşamımızda sorun yok..
sadece bu dönemler uzak kalıyor...
bana zülmüde bundan sanırım
of kafam bir anda karışıveriyor
hastalık mı para mı?:26:

ooooo cok sevındım yaaa.. buna da sevınılır deme.. cnm se ıstıo yapamyruz ama doktora gıt de.. azcık cılve yap... bak doktora koşcak.... bir de merhem aldın mı eczaneden.. hemen tutuştur elıne okeyyyy....bitti.

herkez bana bakıyor bana burda neden gülüyorum diye.....

nazapım sen çok yaşa.................:1::1::1::1::1::1::1::1:

Canım ne zamandı rbu akdar sinirli
ne söylediğini bilmiyor
tabi ki cinsel sorunlar tetikliyordur
ama eğer geçmişi 10günden çok daha fazla zamana dayanıyorsa
başka sebepler de olabilir?

Eşin ne zamandan beridir böyle

Anladım canım anlamaz olıur muyum.
Diyorum ki rahatsızlığından dolayı olabilir mi yakınlaşamamnız?

eee heralde tuluhcum... adam acı cekıooo.... ayyy kötü yaaa.... kız merhem almıcan mı terrakotam solesene adam se yapamıo... allah ne dıyım yaaa....

ya tuğba diye bir arkadaş vardı
kocası dudağını morartmıştı...kanamıştı...
eve nasıl gitcem diyordu????

ben onu merak ediyorum...

bide size bir şey sorucam.herkeze...

bayramda kocanızın elini öpüyor musunuz???

Back
X