Haklısınız aslında Velinimetimiz değil mi![]()
ben bana aygır diyen adamın elini öpeyim mi yani???
öpmiyeceğim....

önce ruhumu okşasın bakalımda...
oysa bana yumoşum derdi.....

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Haklısınız aslında Velinimetimiz değil mi![]()
Terrakota,
bugün işe günlük almakla başla
ama eşine gösterme
şöyle yazmaya başla
gülerin tarihlerini de not et
güzel anlanızı da yaz
onun seni mutlu ettiğinde neler hissettiğini yaz
ama ona kızdığın yazılarda sakın kalas odun kütük gibi ifadeler kullanma
böyle bir kaç sayfa olsun sonra gözünün önüne çekmeceye koy
bakalım nasıl hissedecek?
sakın kalas odun kütük gibi ifadeler kullanma
HAHAHAHAHAHAHAH
O kelimeler az kalır dimi...........![]()
benim erkek kardeşimde başak...iş konusunda eşim oğlak ve işe çok kafa yorar boş ver çalışmasa ne yapıcaksın..benimde anlattığın gibi zamanlarım çok olmuştur..mümkünse eşimle sabahları karşılaşmam çünki çok gergin olur..9 yıllık evliyim bu arada..Başak....
uysaldır aslında ama......:26:
tabı k. valıdem cok sever bole seylerı pacalı don vereyı mı der espirisine... sora güleriz...
Ne güzel, senin gibi k.validen de espili demek ki :)
ablacım benim ya;
sanki biz eliz arkadaşıyız biz çocuklarını anasıyız biz kadınız saygısız şeyler
imzamı atarım....
karşılık veriyor musun? kavga ederken
benim erkek kardeşimde başak...iş konusunda eşim oğlak ve işe çok kafa yorar boş ver çalışmasa ne yapıcaksın..benimde anlattığın gibi zamanlarım çok olmuştur..mümkünse eşimle sabahları karşılaşmam çünki çok gergin olur..9 yıllık evliyim bu arada..
benim erkek kardeşimde başak...iş konusunda eşim oğlak ve işe çok kafa yorar boş ver çalışmasa ne yapıcaksın..benimde anlattığın gibi zamanlarım çok olmuştur..mümkünse eşimle sabahları karşılaşmam çünki çok gergin olur..9 yıllık evliyim bu arada..
Sonun başlangıcı derken anlayamadım
cinsellik düzenli olmazsa ilişki mi biter? :26:
parayı göreyim öleyim...
BANA kahve falı baktırıyor kapıyorum 5 tl sini....![]()
kuzucuğum tabii o söylerse ben de söylüyorum. Yoksa çıldırıyorum laflarına bir de benimki hasta ilaç kulnıyo hep suyuna gitmek gerek ama olmuyor bende insanım dr. banada ilaç verdi sonradan çünkü söylediklerine karşılık verince benimde psikolojim bozuluyo sırf dedi adam alttan alabilesin diye al ilaçları dedi bir süre kullnaıdım bıraktım şimdilerde yine cozuttu benimde ihtiyacım var galiba
kuzucuğum tabii o söylerse ben de söylüyorum. Yoksa çıldırıyorum laflarına bir de benimki hasta ilaç kulnıyo hep suyuna gitmek gerek ama olmuyor bende insanım dr. banada ilaç verdi sonradan çünkü söylediklerine karşılık verince benimde psikolojim bozuluyo sırf dedi adam alttan alabilesin diye al ilaçları dedi bir süre kullnaıdım bıraktım şimdilerde yine cozuttu benimde ihtiyacım var galiba
bitmez canım ama ilgi alakayı kesersenız birbirinizden erkek soğur baska yerde arar mutlulugu... kadınlar ıcın oyle bır problem yok. (cinsellik anlamında soyledım)
evlilik yıl dönümü mü.................![]()
fal mı bakıorsun kız... nerdesın sen? banada baksana :))
kız lalh ne dıyım sana... kocam acı cekıo sinirlenio bundan... sen bıse yapmıosun.. cıkısta gıt eczaneye... o kadar eczane dedım bıse dememdın yaaa...
kız lalh ne dıyım sana... Kocam acı cekıo sinirlenio bundan... Sen bıse yapmıosun.. Cıkısta gıt eczaneye... O kadar eczane dedım bıse dememdın yaaa...
fal bakıyorum..evet ama..öylesine muhabbetine..eşimden para alıyorum sadece...
5 tl vermeden bakmıyorum...
aslında falda korkutsam mı onu ya...inanıyor çok fala..oturup şekillere bakıyor,
bende gösteriyorum evet diyo görüyorum...
bak deyim bana iyi Davranmazsan İFLAS EDERSİN..![]()