Allahtan reva mı bu bana..?

Nasıl bir mantık doktor sırf eşinizleuyumlu olun diye nasıl sizi uyuşturabilir
peki şimdi ne yapacaksınız mecbur musunuz devamlı ilaç kullanmaya?

hayır canım
artık kullanmıyorum önce onu düzeltsin bende bişey yok ki onun hareketelrine tavır yapmak herkes gibi benimde hakkım insanın her ne kadar o bana HAYVAN desede:9
ama bazen katlanamıyorum nitekim geçen yıl bıarakıp gittim ben babamın evine
öldü bitti döndüm
şimdi lerde yne azdı ama ürküyorda ondan vurmuyor kaçırırım diye

hayır canım
artık kullanmıyorum önce onu düzeltsin bende bişey yok ki onun hareketelrine tavır yapmak herkes gibi benimde hakkım insanın her ne kadar o bana HAYVAN desede:9
ama bazen katlanamıyorum nitekim geçen yıl bıarakıp gittim ben babamın evine
öldü bitti döndüm
şimdi lerde yne azdı ama ürküyorda ondan vurmuyor kaçırırım diye

eşin seni kaybetmekten korkuyor ablacım ya...

:43::43::43::43::43::43:

totosunun ilacınıda ben mi alayım iyice tepeme çıksın nazapım ya....:14::14::14::14::14:

fiziksel şeyleri duygusal seylerle karıstırma.... yoksa fızıksel seyler (totosuna olan) yüzünden duygusal şeylerden mahrum kalıcaksınız... kanaması varsa az da olsa etkiler merhemler sen bı danıs eczaneye ne kaybedersın.. onlar yarı doktordurlar. not: reçetesiz merhemlerde var...

Son düzenleyen: Moderatör:
fiziksel şeyleri duygusal seylerle karıstırma.... yoksa fızıksel seyler (totosuna olan) yüzünden duygusal şeylerden mahrum kalıcaksınız... kanaması varsa az da olsa etkiler merhemler sen bı danıs eczaneye ne kaybedersın.. onlar yarı doktordurlar. not: reçetesiz merhemlerde var...

ne akıllı kadınsın sen ya:54:
evet dınle sonucta saglık bu,

sizde sessiz mi kalıyorsunuz??? benim gibi... o anda...:26:
tarışmakla sorunları çözemezsin eşinin karakteri öyleyse..ben o anda bir şey söylemem.. daha sonra keyfi yerindeyken yaptığına alındığımı söylerim..

totosunun ilacınıda ben mi alayım iyice tepeme çıksın nazapım ya....:14::14::14::14::14:

amannnnn çokm haklısın salka şeyelr kusura bakma gitsin doktoruna bunalr bebek ayol bişey yapamaz orayada senin götürmeni bekliyordur
analarından bişey öğrenmemişler ben 6 yıllık evliyim kocam benle evlendikten sonra adam oldu benden öncesi böyle değildi bana kötü kullanmdığı takdirde hali harap hem benden oluyor hem sağlığından ama anlamıyorki
ama kızlar siz siz olun susup oturmayın söyleyiceğinizi ki.. eğer haklıysanız söyleyin sonra susarsanız sususn konuşmayın o kıvransın salak şeyelr

o totosuna kremi aldıktan sonra hele bana bir hakaret etsin varya......

:47:

azını yırt:37:

benımkı bana dedıya senın sacın surukluye surukluye doktora götürcem dıye, sacım topuzdu actım dedım al hadı surukle, yigitsen yap ta bak bakalım sana neler yapıyorum
ankarada adam bırakmam hepsını yıkarım buraya:27: cok gözüm donmus:37:
bıde korktum dedım yapıscak sımdı boku yedim:27:

allah allah o kadar odun mu eşin... sanmıyorum canım ya.. sevınır bıle. kremı alınca dersın ki kıyamadım sana aldım. madem doktora gıtmıyorsun. .. bazıa rk. demıs ben mı alıcam, kendı gtsın alsın. malesef erkekler kusbeyınlı dusunemezler.. bebek gblerdır onlar... hatta bebeklerını bıle kıskanan babalar vardır...

tarışmakla sorunları çözemezsin eşinin karakteri öyleyse..ben o anda bir şey söylemem.. daha sonra keyfi yerindeyken yaptığına alındığımı söylerim..

sesis kalma az da olsa sesin çıksın eğer haklıysan eğer sessizde kalmak isiityorsan sonradan konuş neler yaptığını neler söylediğini

Back
X