Allahtan reva mı bu bana..?

doğru söylüyorsun sana katılıyorum...
bu dediğin üslupları 2 sene öncesine kadar kurardım,
ama karşımda itilmiş gibi bir adam var kakılmış bu cümlleleri kursa fayda edermiydiki acaba..:44:

ahahahah güldürdün beni :D

Doğru aslında yok boş ver ben oğlumla kutlarım derken
aslında kırgınlığını dile getirmiş naz yapmış teraa eşine :30:
İşte sorun eşi zaten ince düşünememsi kadın ruhundan anlayamamış
bakalım terra ne kadar alma demese de bugün o pastanın eve gelmesi lazım

aynen öyleeeeeeeeeeeeeeee.:26:

terra yanlış üslupla konuşuyorsun.
1. cümle; bugün yaptığın beni gerçekten cok kırdı.
2.cümle; sen kendini düşündüğün icin bana sürekli hatırlıyorsun, kendini değerli ve özel hissetmek istiyorsun fakat ayna bana cevrilince duyarsız kalıyorsun. Mutlaka kafan doludur, mutlaka işlerin yoğundur ama ben senin karınım, en özel anlarımı seninle paylaşmak istiyorum.
3.cümle; pasta hediye benim icin önemli değil, önemli olan senin beni düşünerek yapacağın herhangi bir şey

olsaydı zamanla amacına ulaşabilirdin. İletişiminizi yanlış kuruyorsun.

:46:

Çok haklısın ama nasıl değer görürsen öyle değer verirsin sözü çok doğru.
Zamanla aynada kendisi yerine eşini görmeye başlar
çünkü kendisi de istemeden onun gibi olmuştur daha doğrusu olmaya çalışır
böyle ifade ederek onun canını yakmak ister
Eşi ne kadar üzülse veya kırlsa amacına ulaşcaktır Terra
bu şekilde kendisini bir gün anlayacağını düşünecektir.
Tepkiyi böyle veriyor ama dediğin gibi sonuca ulaşamaz çünkü eşi bu tür tepkilere
duyarsız kendisi kullandığı için canı yanmıyor üzülmüyor.
Kesinlikle Terranın eşinin ciddi iletişim sorunu var nasıl ve ne şekilde konuşacağını bilmiyor,
destek alınmadan veya aklı selim birinin yol göstermeden
farkına varacağını sanmıyorıum:26:

Son düzenleme:
kızlar akşam iş yerinde mesaiye kaldım.........:50:

Eve geç gitmek zorunda kaldım..

Neyse gittik yemek yedik...

Baktım eşim sakin dedim ki;

sende hiç insanlık kalmamış..

Neden dedi?

Dün doğum günümdü kutlamadın dedim...

Aaa unutmuşum neden hatırlatmadın dedi

ben sen değilim 12 de arayıp hatırlatayım dedim

7 senedir unutmadında şimdi neden unuttun

valla unuttum,tarihleri takip edemiyorum,kafam ne kadar dolu düşün

bende dedim ki

kutlasan ne olur kutlamasan mesele o değil

kendin hatırlanmak istiyorsun ama hatırlamıyorsun

gıkı çıkmadı

dedi ki;

oğlum yarın annene pasta alalım

bende dedim ki gerek yok geçti bolunun pazarı ben pastamı alır oğlumla yerim....
:51:

Ve konu kapandı...birdaha açılmadı.pastayı da bu akşam ben alıcam..onu dahada rencide etmek için.

Yani arkadaşlarım;

bir doğum günüm sessiz sakin her günkü gibi geçti....sıradan...

Bilmiyorum bir üye bana demişti ki sonun başlangıcı diye

belkide öyle bir şey...:26:

bence alma kendin bırak alsın sonuçta unutmuşum demiş sen de sevin çok insesin deee :) seni mutlu etmenin ne kadr kolay olduğunu anlasın çok laf sokma bence her erkek farklıdır önemli olan tatlı dille yontmasını bilmektir söyledikçe şımarırr .

1. Cümle; bugün yaptığın beni gerçekten cok kırdı.
2.cümle; sen kendini düşündüğün icin bana sürekli hatırlıyorsun, kendini değerli ve özel hissetmek istiyorsun fakat ayna bana cevrilince duyarsız kalıyorsun. Mutlaka kafan doludur, mutlaka işlerin yoğundur ama ben senin karınım, en özel anlarımı seninle paylaşmak istiyorum.
3.cümle; pasta hediye benim icin önemli değil, önemli olan senin beni düşünerek yapacağın herhangi bir şey

olsaydı zamanla amacına ulaşabilirdin. Iletişiminizi yanlış kuruyorsun.

arkadaşa katılıyorum

Kocasına çemkirmeyi hayatta bir dönem meziyet edinmiş bir kadın tarafından yazıldı aslında o yukarıdaki cümleler. Biizm evin itilmişi de bendim. Eşim de beni can evimden vurdu. Üzerimdeki bütün ilgisini cekti benden. Özel günleri bilmez, sacımı okşamaz elimi uzattığım zamanlarda elimi ısırır kıvama geldi.

Sonra birden yazdığım cümlelerle konuşmaya başladım onunla. Hep biz dili kullandım. Ben cok üzülüyorum demek yerine, senin bu yaptığın evliliğimizi yaralıyor, ilişkimizi zedeliyor dedim. Bizi biribirimizden uzaklaştırıyorsun vs vs gibi.

Pardon sonucu yazmamışım :D Şeker gibi bir kocam var.

Son düzenleme:
terrakota canm cok kırgınsın bılıyorum ama bı evlılık danısmanına gıt ve esını ıkna et gıtmelısnız bunun baska yolu yok ınan cok faydasını goreceksın sen ne desen bos kaıdeye almıyorlar ama psıkolog deyınce anaca ıdarakına varıyorlar sımdı yapacagın sey bı evlılk danısmanı ayarlamak hem ucretsız.sevgıler canm

kızlar akşam iş yerinde mesaiye kaldım.........:50:

eve geç gitmek zorunda kaldım..

neyse gittik yemek yedik...

baktım eşim sakin dedim ki;

sende hiç insanlık kalmamış..

neden dedi?

dün doğum günümdü kutlamadın dedim...

aaa unutmuşum neden hatırlatmadın dedi

ben sen değilim 12 de arayıp hatırlatayım dedim

7 senedir unutmadında şimdi neden unuttun

valla unuttum,tarihleri takip edemiyorum,kafam ne kadar dolu düşün

bende dedim ki

kutlasan ne olur kutlamasan mesele o değil

kendin hatırlanmak istiyorsun ama hatırlamıyorsun

gıkı çıkmadı

dedi ki;

oğlum yarın annene pasta alalım

bende dedim ki gerek yok geçti bolunun pazarı ben pastamı alır oğlumla yerim....

ve konu kapandı...birdaha açılmadı.pastayı da bu akşam ben alıcam..onu dahada rencide etmek için.

yani arkadaşlarım;

bir doğum günüm sessiz sakin her günkü gibi geçti....sıradan...

bilmiyorum bir üye bana demişti ki sonun başlangıcı diye

belkide öyle bir şey...:26:
Yanlış anlaşılmasın doğum günün unutmak büyük bir mesele değildir bence,
doğum gününü unutan erkek seni sevmiyor da değil.
Ama bu tür şeylere çok önem veren biriyse, birden bire doğumgünün kutlamıyorsa tabi insan kırılır,
nedenini merak eder ama erkekler kadınlar gibi bu tür mevzulara pek önem vermezler.
Flört döneminde etkilemek için hediyeler alır, çiçek verir ama evlenince işi garantilemiş olduğundan önemsemez.
Bu onun artık sevmediği anlamını taşımaz.
Benim eşim de çoğu zaman hatırlamaz, bu sene doğum günümde tv izliyoruz filmde kıza ailesi mezuniyet hediyesi veriyordu,
eşim sana da mezuniyet hediyesi aldı mı annenler dedi ben de hayır dedim, ama ben de bugün bir hediyeyi hakediyordum dedim.
O zaman farketti özür dilerim, unuttum söz yarın alıcam falan dedi, almadı tabi ama geçtikten sonra bir önemi yok.
Ki bizde hepimizin doğum günü kutlanırdı ailede, hediyeler alınır süprizler yapılırdı ama eşimin ailesinde yok o yüzden onun önemsemediğini düşünüyorum.

1. cümle; bugün yaptığın beni gerçekten cok kırdı.

olsaydı zamanla amacına ulaşabilirdin. İletişiminizi yanlış kuruyorsun.

:46: :46: :46: :46: bravoooo...

Ama bu tür şeylere çok önem veren biriyse, birden bire doğumgünün kutlamıyorsa tabi insan kırılır,
nedenini merak eder ama erkekler kadınlar gibi bu tür mevzulara pek önem vermezler.
Flört döneminde etkilemek için hediyeler alır, çiçek verir ama evlenince işi garantilemiş olduğundan önemsemez.
Benim eşim de çoğu zaman hatırlamaz, bu sene doğum günümde tv izliyoruz filmde kıza ailesi mezuniyet hediyesi veriyordu,
eşim sana da mezuniyet hediyesi aldı mı annenler dedi ben de hayır dedim, ama ben de bugün bir hediyeyi hakediyordum dedim.
O zaman farketti özür dilerim, unuttum söz yarın alıcam falan dedi, almadı tabi ama geçtikten sonra bir önemi yok.
Ki bizde hepimizin doğum günü kutlanırdı ailede, hediyeler alınır süprizler yapılırdı ama eşimin ailesinde yok o yüzden onun önemsemediğini düşünüyorum.

evet malesef.... erkekler bu konuları bızım kadar önemsemıyor... hoş etraftada (evli çiftler için) göremiyorum her seyı kutlayıp hedıyeleşen eglenen ınsanlar... olsa olsa 1-3 yıl arası belki.... herse evlenmeden önce yapılıyor bana kalırsa...

aaa canim seni burda görmek ne güzel...uzun süredir yoktun ortalikta yada karsilasmadik?iyimisin?

terrakotam ne dıyorum bılyor musun kk arkadasları olarak sana bı pasta alalım ve bırlıkte kutlayalım... boşver kocanı.... :36::36::36:
ya valla senın soylemenle hala pastayı almıyorsa dıcek bıseyım yok... odunu yontmak lazım artık... bır de insana ne gelırse dılınden gelır demışler.. keşke susup cevap vermeseydın.. polemiğe girmeseydın canım ya.. dolunaya katılıyorum...

nazapım sağol...

aslında tarzım bu değil ama sanırım ona benziyorum gitgide...:26:

:46:

Çok haklısın ama nasıl değer görürsen öyle değer verirsin sözü çok doğru.
Zamanla aynada kendisi yerine eşini görmeye başlar
çünkü kendisi de istemeden onun gibi olmuştur daha doğrusu olmaya çalışır
böyle ifade ederek onun canını yakmak ister
Eşi ne kadar üzülse veya kırlsa amacına ulaşcaktır Terra
bu şekilde kendisini bir gün anlayacağını düşünecektir.
Tepkiyi böyle veriyor ama dediğin gibi sonuca ulaşamaz çünkü eşi bu tür tepkilere
duyarsız kendisi kullandığı için canı yanmıyor üzülmüyor.
Kesinlikle Terranın eşinin ciddi iletişim sorunu var nasıl ve ne şekilde konuşacağını bilmiyor,
destek alınmadan veya aklı selim birinin yol göstermeden
farkına varacağını sanmıyorıum:26:

beni o kadar iyi anlıyorsun ki..
sen yazdıkça gözbebeklerim büyüyor..:53:

canım , sonuna kadar haklısın...bazen bende aynı eşime benzediğimi hissetmiyor değilim:)
ama bu şekilde hayat geçmez..geçer de pek bişey anlayamazsınız..hadi bugün d.gününü unuttu,yarın sevgililer günü var..
doğum günündeki tatsızlığı öne atarak belki onu bile kutlamaktan kaçınacaktır..eline koz verme onun..
belliki eşi var çocuğu var ee hayat standaartlarıda fena değil..bi salmış kendini..özgüveni tavan yapmış..
böyle ufak şeyler sana bana romantik,kocalara göre,heleki dünyanın yükünü taşıdığına inanan kocalar için
sadece bir görev..

sen ona benzeme canım..onu kendine benzet...birşeyi kırk kere söylersen olurmuş..ya sabır diyerek,her aklına geleni söyleme..
anlık rahatlama olacak ama iki dakika sonra yine üzgün bulacaksın kendini..az sık dişini...yumuşakbaşlı ve mağdur davran..bakalım yine seni kırmayı göze alacakmı?

bende zamanında eşime dünyayı zindan eden bi tiptim:(
nezamanki tükettiğimizin ömrümüz olduğunu anladım.....tüm benliğimle eşime yaptığım hatalrı düzeltmeye adadım..
hatta bazen sinirleneceğime kesin gözüyle baktığı olaylarda bile sakinliğimi görünce şaşırıyor..
bense bişey yokmuş gibi davranıyorum:)
o,tatlı tatlı gülüyor:)ee o gülüncede bende sinir minir kalmıyor:)
iyiki hemen şu çenemi açmamaşım diye dua ediyorum:)

bide bişey ekliyim benim tüm hareketlerime eşim olgunlukla karşılık verdiği için kendime çekidüzen verme gereği duydum...böyle bir adamı bulmuşum kaybetmek istemiyorum moduna girdim çünkü:) eğer oda bana karşılık verseydi kesinlikle hatamı göremez ve darboğaza girerdik...

DOLUNAYCIM;

Ya inan insanın karşısında kaba saba biri olunza zamanla sende onun gibi davranmaya başlıyorsun
Adam benide kendine benzetti...
Bu sabah yanından ayrılırken işe iyi günler bile demedim..Düşün ne kadar kırılmışım...:17::17::17::17::17:

Son düzenleme:
nazapım sağol...

aslında tarzım bu değil ama sanırım ona benziyorum gitgide...:26:

o zaman olmayan seni oynama kocana canım... hatırlanmak mı ıstıyorsun sevgı mı ıstıyorsun üstüne gelmek yerıne alttan alcaksın... deger ver deger gör derler.... kızdımı sus, dovdumu kendını savun kenara cekıl diklenme, unuttu mu sen kendın kutla .... bırak o utansın yaptıklarından..... çok şey yasadım deneme yanılma yoluyla ıstersen dene ve gör......

Kocasına çemkirmeyi hayatta bir dönem meziyet edinmiş bir kadın tarafından yazıldı aslında o yukarıdaki cümleler. Biizm evin itilmişi de bendim. Eşim de beni can evimden vurdu. Üzerimdeki bütün ilgisini cekti benden. Özel günleri bilmez, sacımı okşamaz elimi uzattığım zamanlarda elimi ısırır kıvama geldi.

Sonra birden yazdığım cümlelerle konuşmaya başladım onunla. Hep biz dili kullandım. Ben cok üzülüyorum demek yerine, senin bu yaptığın evliliğimizi yaralıyor, ilişkimizi zedeliyor dedim. Bizi biribirimizden uzaklaştırıyorsun vs vs gibi.

Pardon sonucu yazmamışım :D Şeker gibi bir kocam var.

bende mi eşimin üzerinden ilgimi çekeyim..

bide kaptırmayayım kurda kuşa..hoş kapanda hayatının hatasını yapar ama..heptende elimle teslim etmeyim..

biz dilini bu ara deneyeceğim sürekli...bakalım ne derece etkili olcak...

yeterki iyi olalım.ben üstüme düşeni seve seve yaparım..

ancak ümidim azalıyor..

terrakota canm cok kırgınsın bılıyorum ama bı evlılık danısmanına gıt ve esını ıkna et gıtmelısnız bunun baska yolu yok ınan cok faydasını goreceksın sen ne desen bos kaıdeye almıyorlar ama psıkolog deyınce anaca ıdarakına varıyorlar sımdı yapacagın sey bı evlılk danısmanı ayarlamak hem ucretsız.sevgıler canm

sen ne durumdasın..umarım herşey iyi gidiyordur...

danışman işi bizde zor..

artık o görev bana düşüyor.danışmanlarımda kk kadınları..

benım sımdılık ıyı gıdıyor her haftayı sabırsızlıla beklıyorum cunkı bızde buzluk meselesı var danısmanımz dedıkı nekadr kızarsanız kızın buzluga kaldırın konuyu burda acın dedı bızde ole yapıyrz orda bende hatalarımı goruyorum ve esımı daha ıyı anlamaya basladım oda benı. cok ıyı geldı ınan bak..

eşim;onu tanıdığım günden beri bana hediye alır
hep beni mutlu eder
o kadar alışığım ki onun tarafındam şımartılmaya
şu yaşadığım günler beni çok üzüyor...

Back
X