canım , sonuna kadar haklısın...bazen bende aynı eşime benzediğimi hissetmiyor değilim:)
ama bu şekilde hayat geçmez..geçer de pek bişey anlayamazsınız..hadi bugün d.gününü unuttu,yarın sevgililer günü var..
doğum günündeki tatsızlığı öne atarak belki onu bile kutlamaktan kaçınacaktır..eline koz verme onun..
belliki eşi var çocuğu var ee hayat standaartlarıda fena değil..bi salmış kendini..özgüveni tavan yapmış..
böyle ufak şeyler sana bana romantik,kocalara göre,heleki dünyanın yükünü taşıdığına inanan kocalar için
sadece bir görev..
sen ona benzeme canım..onu kendine benzet...birşeyi kırk kere söylersen olurmuş..ya sabır diyerek,her aklına geleni söyleme..
anlık rahatlama olacak ama iki dakika sonra yine üzgün bulacaksın kendini..az sık dişini...yumuşakbaşlı ve mağdur davran..bakalım yine seni kırmayı göze alacakmı?
bende zamanında eşime dünyayı zindan eden bi tiptim
nezamanki tükettiğimizin ömrümüz olduğunu anladım.....tüm benliğimle eşime yaptığım hatalrı düzeltmeye adadım..
hatta bazen sinirleneceğime kesin gözüyle baktığı olaylarda bile sakinliğimi görünce şaşırıyor..
bense bişey yokmuş gibi davranıyorum:)
o,tatlı tatlı gülüyor:)ee o gülüncede bende sinir minir kalmıyor:)
iyiki hemen şu çenemi açmamaşım diye dua ediyorum:)
bide bişey ekliyim benim tüm hareketlerime eşim olgunlukla karşılık verdiği için kendime çekidüzen verme gereği duydum...böyle bir adamı bulmuşum kaybetmek istemiyorum moduna girdim çünkü:) eğer oda bana karşılık verseydi kesinlikle hatamı göremez ve darboğaza girerdik...
yumuşakbaşlı ve mağdur davran
hmm....:26:
bir taktik...