Allahtan reva mı bu bana..?

doğum günün kutlu olsun tulluuuh!!

mutlu mutlu nice yıllaraaa :)

aynı gün mü doğum gününüüz hayatta unutmaz eşin ne güzeel.. benim her sene ödüm kopuyo unutur mu diye gerçi unutunca ne kadar çekilmez olurum tahmin eder ilk sevgililer günümüzü ' aamman bizim her günümüz sevgililer günü kutlamaya gerek yooo ' cümlesi tamamlanmadan artık nasıl bi rüzgar estiyse telefonda benden biz 17 şubata kadar kutlamıştık:1: üç dört hediye almıştı hergün bitane vermek suretiyle şeyetti kendileri:21::32:

Sağol çook teşekkür ederim.
Evet unutma şansı yok
olsaydı kapı dışarı :37:
Şaka bir yana hassas olması önemli benim için.

maşallah size de 40 gün 40 gece düğün misali
ne güzel:nazar:

Tesadüflere inanmam aslında ama
birbirimiz için yaratıldığımıza inanıyorum:16:
Tanıdıkça daha da seviyorum iyi var Rabbim eksiklğini göstermesin inş.:nazar:

Tatlım hep diyorum üzülmenide istemiyorum ama ben eşinin seni gıdığından
öptüğü o gün için yorum yapmak istemiyorum...............

ay içimin yağları eridi o gün sesetmeee:17::17::17::17:

sayi sen neden yorumsuz kaldın...ogün...

fal baktım diyemi ??? o saatte..:26:

Sabah Sabah ağlattınn beni kzı zaetn doluyudumm....

:- ben nişanlımla aynı evd eyaşıyorum 1 bucuk snedir.. kardeşim 2 gundu burda kalıo. sabh okula gönderıyorum kalkıp kahvaltı hazılıcaktım benımkim kalktı sen yat hayatım ben hazırları dedi.. :18:

:neyse yttım gayetm mıutlu geldi yanıma sarıldı felan uyuduk azcık daha.. kalktıı ne çok uyuyoruz yaa kaldırmıyorsunda benii işe gideyim dedi.. işide dükkanımız var oyun salonu bakan var oynsakı..
heyy alhım nedıyosun sen be dedim.. Güldüü şaka şaka sadece kıvırmak içinn haa birzçık ssim çıksın korkar ama şak şaka herşeyi yüzüme vuruyoo. Dayanmadım kalktım topladım evi ehm ağladım ehm topladım.. gittii arkasında avaz avaz bağırdımm.. NE OLCAK BUU BALTAMI DESEM ODUNMU DESEM YONTULMAMIŞ KERESTEMİ DESEMM!!:43:

Anlayamadım yazdıkalrınızı
kızlar özet geçen varsa sevinirim

Son düzenleme:
ay içimin yağları eridi o gün sesetmeee:17::17::17::17:

sayi sen neden yorumsuz kaldın...ogün...

fal baktım diyemi ??? o saatte..:26:

Çok detaya takılıpta üzmek istemiyorum seni
amaher dediğinin anında olmasını istiyor ya
yani sana öyle kuruntu//(cilve) yapıyor
bundan vazgeçmeli
bak yakında seni kankası sanbilir dikkat et canım:19:

Son düzenleme:
Hamıleymısm haberım yok ya su esımın kardesının kız arkadası gorumceme benm hakkımda bıse demıs ya ıftıoraya ugradım resmen onun namusuna laf etmısm geldıler burda bana hesp sormaya ne olduysa o gece oldu hepsınden nefret edıyorum..cok yalnız hıssedıyorum kendımı aılem kıbrısta

Hamıleymısm haberım yok ya su esımın kardesının kız arkadası gorumceme benm hakkımda bıse demıs ya ıftıoraya ugradım resmen onun namusuna laf etmısm geldıler burda bana hesp sormaya ne olduysa o gece oldu hepsınden nefret edıyorum..cok yalnız hıssedıyorum kendımı aılem kıbrısta

eşin nerde eşin savunsun seni...:20:

eh affetme tabi de eşin yanındaysa sorun yapma bırak...
konuşup konuşup susarlar karşılık alamayınca..
sen biliyosun zaten neyin ne olduğunu..
bebeğine sebep olmuşlar baksana

Back
X