Allahtan reva mı bu bana..?

bu sitelerden bir otobüs firmasının yüzde elli indirimini almıştım nasıl harcasam diyordum ..
indirimli otel bulup gittimmi ucuza tatil yapmış olacağım ..
ılgaz düşünüyorum ama bakalım :1:

tuğba ne durumda gidişat??:44:

canım valla bende kayınvalıdem gorumcemle kusum bılıyosunz kacgundur bu bızede yansıdı tabıı esımle bana yanı ama olumlu bakmaya calısıyorum erkekler kendılerıne muhtac kadını kendını gelıstırmeyen kadını takıntılı kadını annelerıne benzeyen kadını ve kendısıne bagımlı kadını hıc ama hıc sevmezlermıs bılgınızeeeeeeeeeeeeeee........

Son düzenleme:
canım valla bende kayınvalıdem gorumcemle kusum bılıyosunz kacgundur bu bızede yansıdı tabıı esımle bana yanı ama olumlu bakmaya calısıyorum erkekler kendılerıne muhtac kadını kendını gelıstırmeyen kadını takıntılı kadını annelerıne benzeyen kadını ve kendısıne bagımlı kadını hıc am hıc sevmezlermıs bılgınızeeeeeeeeeeeeeee........

eeeee ama dıcektımm:s

Son düzenleme:
canım valla bende kayınvalıdem gorumcemle kusum bılıyosunz kacgundur bu bızede yansıdı tabıı esımle bana yanı ama olumlu bakmaya calısıyorum erkekler kendılerıne muhtac kadını kendını gelıstırmeyen kadını takıntılı kadını annelerıne benzeyen kadını ve kendısıne bagımlı kadını hıc ama hıc sevmezlermıs bılgınızeeeeeeeeeeeeeee........

ora dokanma bura dokanma

eeeee:52::52::52:

Back
X