• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah'tanda mı korkmadın be vıcdansız

Ben gayet sakinim ama siz pek bi asabisiniz internetten yapistirmisim ne olmus zaten bildigim bir seyi kaynak gostererek yazmak istedim. Bunun sebebi ise hemen karsi cikicak yalanlayacak birilerinin olma ihtimaliydi sakinlesin yahu :1:

Yıllardır savaşıyorum; ellerimde ölüyorlar can çekişerek, herkes yatağında uyurken ben gece yarıları son nefeslerine bir yudum su yetiştirmek için, hiç olmazsa ölürken yalnız kalmasınlar diye sokaklarda sürtüyorum. Yaralısını,sakatını kliniklere yetiştirmek için debeleniyorum, insanlara anlatmak için dil döküyorum.

Tabi sakin olalım .....

Yaşam Hakkına Saygı - YHS - Yaşam Hakkı yine de son bir çabayla bu siteye bir göz atın diyorum, bir de benim kaynağıma bakın.

Öfkemi ve üzüntümü anlayabilmenizi ve yeryüzünde hakları olan tek tür olmadığınızı kavrayabilmeniz umuduyla, hoşçakalın

$10.webp

=((((((((((((((((((((

yaaa inanmıyorum:14:
hiç mi vicdanı yokmuş yapanın
Allah yanında bırakmaz ama

benim 5 yıl boyunca beslediğim muhabbet kuşum hastalıktan ölmüştü de 1 sene ağlamıştım arkasından
nasıl kıyabiliyolar onlara

bu konuda dinimiz de çok hassas, hatta rasulullah döneminde bir kadın kapısının önüne musallat olan (!) kediyi bir odaya tıkayıp aç bırakmak suretiyle ölmesine sebep oluyor
bu olay üzerine islam toplumu o kadını dışlıyor bir süre onunla kimse konuşmuyor, ticaret yapmıyor ve sonunda kadın pişman oluyor

onların yaşamlarına son vermek bizim hakkımız olamaz
cezası da ahirette hiç de kolay değil
çok sinirleniyorum bunları duyunca:50:

Ben daha oncede yazdım hayvanlardan asırı korkuyorum. yanı degıl hayvana zarar vermek hayvancagızı gorur gormez kendımı ışınlıyorum o ortamdan.
evet şuna katılıyorum kapımızın onunde kopek olursa cok ama cok korkarım.
evden bıle cıkamam tek basıma o derece.
ama şunu yapıyoruz kapının onune kaplar koymus komsularımız kedıler ıcın onları dolduruyorum ama karsı kısma bırakıyorum korkudan.yemek artıklarını kapının onune koyamam gorursem korkuyorum ama sokagın basına bırakıyorum.

yanı evın onunde kopek gorursem cıddı problem yasıyorum. kasınmaya carpıntım olmaya ve korkudan cok kotu oluyorum.
dun mesela dısardayız. yemek yedık kaldı. ben dısarda oturdugumuz yerın teee karsı kısmına koydum onları bı baktım toplandı kedıler.
evet hayvanlara asırı duskunlugum yok bayıldıgımıda soyleyemem ama onlara asla zarar vermek aklımdan gecmez.

kapının onunde ıstemem ama korkmadgım alanlarda sularını koyarım.
pekı kısırlastırmaları ıcın ne yapılması gerekıyor kı?

Yıllardır savaşıyorum; ellerimde ölüyorlar can çekişerek, herkes yatağında uyurken ben gece yarıları son nefeslerine bir yudum su yetiştirmek için, hiç olmazsa ölürken yalnız kalmasınlar diye sokaklarda sürtüyorum. Yaralısını,sakatını kliniklere yetiştirmek için debeleniyorum, insanlara anlatmak için dil döküyorum.

Tabi sakin olalım .....

Yaşam Hakkına Saygı - YHS - Yaşam Hakkı yine de son bir çabayla bu siteye bir göz atın diyorum, bir de benim kaynağıma bakın.

Öfkemi ve üzüntümü anlayabilmenizi ve yeryüzünde hakları olan tek tür olmadığınızı kavrayabilmeniz umuduyla, hoşçakalın

Ben size 100% katiliyorum hanimefendi. Kendim yurtdisinda yasiyorum ama f...'ta bir cok gruba üyeyim ve o kadar cok vahset görüyorumki. 3-5 insan toplanip birsey yapmaya calisiyorlar ama insaninda maalesef belirli bir maddi olanagi oldugu icin cok zorlaniyor. Sizin gibi arkadaslarim cok, bu tür islerin ne kadar zor ve yipratici oldugu cok iyi biliyorum ve onun icin size diyebilecegim sey tek: Allah sizden razi olsun, yüce rabbim yardim ettiginiz o hayvanlar icin sizi kazalardan belalardan korusun.

Ben daha oncede yazdım hayvanlardan asırı korkuyorum. yanı degıl hayvana zarar vermek hayvancagızı gorur gormez kendımı ışınlıyorum o ortamdan.
evet şuna katılıyorum kapımızın onunde kopek olursa cok ama cok korkarım.
evden bıle cıkamam tek basıma o derece.
ama şunu yapıyoruz kapının onune kaplar koymus komsularımız kedıler ıcın onları dolduruyorum ama karsı kısma bırakıyorum korkudan.yemek artıklarını kapının onune koyamam gorursem korkuyorum ama sokagın basına bırakıyorum.

yanı evın onunde kopek gorursem cıddı problem yasıyorum. kasınmaya carpıntım olmaya ve korkudan cok kotu oluyorum.
dun mesela dısardayız. yemek yedık kaldı. ben dısarda oturdugumuz yerın teee karsı kısmına koydum onları bı baktım toplandı kedıler.
evet hayvanlara asırı duskunlugum yok bayıldıgımıda soyleyemem ama onlara asla zarar vermek aklımdan gecmez.

kapının onunde ıstemem ama korkmadgım alanlarda sularını koyarım.
pekı kısırlastırmaları ıcın ne yapılması gerekıyor kı?
Ben de aynı seyleri yasıyorum. Bu yasımda birinin yardımı olmadan dışarı çıkamıyorum eğer bir hayvan varsa kapı önünde. Seni çok iyi anlıyorum. Kisirlastirmayi belediyeler yapıyor diye biliyorum

Tamam uzuluyorum ama tek kisiyle de olmuyor. Burada kopek yok disarida. Guvercinleri zehirliyor bazi belediyeler. Hatta ozel sahin yetistirdiler taksim gibi bir bolgede guvercinleri kurutmak icin. Guvercinlere ekmek verdigim zaman garip garip bakarlar, kimi laf soyler, kimi kizar. Biri onumde ezdi guvercini. Guvercin kormus zavalli kus nasil can cekisti. Insanlarin elinde olmayan seyler var. Cok vicdansiz olmusuz . Yazik ya valla yazik.

Şikayet edin.
Yanlarına kalmasın sadece beddua etmekle kalmasın.
Gerekli kuruluşların iletişim linklerini verebilirim.
Dileyen özelden ulaşabilir.

Tamam uzuluyorum ama tek kisiyle de olmuyor. Burada kopek yok disarida. Guvercinleri zehirliyor bazi belediyeler. Hatta ozel sahin yetistirdiler taksim gibi bir bolgede guvercinleri kurutmak icin. Guvercinlere ekmek verdigim zaman garip garip bakarlar, kimi laf soyler, kimi kizar. Biri onumde ezdi guvercini. Guvercin kormus zavalli kus nasil can cekisti. Insanlarin elinde olmayan seyler var. Cok vicdansiz olmusuz . Yazik ya valla yazik.

Allah bin belasını versin. inşallah üzerine kaya düşer de ezilir pislik!!!!!!!!!!!!!!!!

Allah bin belasını versin. inşallah üzerine kaya düşer de ezilir pislik!!!!!!!!!!!!!!!!

Ben aldim veterinere goturdum ama artik cok gecti cunku kafasi delinmisti. Yapilacak birsey yoktu. Zaten tek gozu kormus zavalli gorememis. Uyutuldu. Burdada guvercin dusmanligi var, manyak ya millet mutlaka birseye sariyor.

Ben aldim veterinere goturdum ama artik cok gecti cunku kafasi delinmisti. Yapilacak birsey yoktu. Zaten tek gozu kormus zavalli gorememis. Uyutuldu. Burdada guvercin dusmanligi var, manyak ya millet mutlaka birseye sariyor.

:14: sen yurtdışındaydın dimi... ne isterler savunmasız yaratıklardan :14:

:14: sen yurtdışındaydın dimi... ne isterler savunmasız yaratıklardan :14:

Evet ya hani derler ya Avrupa cennet, insan haklari, hayvan haklari bir numara. Oyle degil iste. Tamam disarida tek bir kopek, kedi yok. Guvercinde bir hayvan onlarin ne gunahi var. Belediye zehirliyor ya. Var mi otesi Avrupanin gobeginde.

Evet ya hani derler ya Avrupa cennet, insan haklari, hayvan haklari bir numara. Oyle degil iste. Tamam disarida tek bir kopek, kedi yok. Guvercinde bir hayvan onlarin ne gunahi var. Belediye zehirliyor ya. Var mi otesi Avrupanin gobeginde.

böyleleriyle ilgili içinde bolca işkence geçen hayaller kuruyorum. :47: laf olsun diye söylemiyorum. gerçekten işkence görmeliler.

Allah der ki;hayvanlar benim sessiz kullarımdır.onlar şimdi zulme susuyorlar ama hesap günü konuşacaklardır!

okuduklarım karşısında çok üzüldüm..annemin kedisi vardı,2 yıl önce öldü..onu o kadar çok severdik ki bazı insanlara komik gelirdi bu durum.abartı bulurlardı.ben hamileyken doktor kedi ile temasımı yasakladı,onlarda bulunan bir mikroba karşı bağışıklığım yokmuş.çok üzülmüştüm.sorunlu bir hamilelik geçirdiğim için annemde kalmam gerekiyordu,herkes kedimizi vermemizi söyledi,bırakın gitsin dediler...biz asla buna müsade etmedik.ben bi odada yattım Pamuk (kedimiz) hiç yanıma gelmedi biliyormuş gibi...ve benim hamileliğimin 5.ayında aniden öldü,hiçbir şeyi yoktu..ölü hali bile çok güzeldi,bembeyaz uzanmıştı yere..o kadar çok ağladık ki anlatamam.annem hala resimlerine bakamıyor,hemen ağlamaya başlıyor..:14:

Allah der ki;hayvanlar benim sessiz kullarımdır.onlar şimdi zulme susuyorlar ama hesap günü konuşacaklardır!

okuduklarım karşısında çok üzüldüm..annemin kedisi vardı,2 yıl önce öldü..onu o kadar çok severdik ki bazı insanlara komik gelirdi bu durum.abartı bulurlardı.ben hamileyken doktor kedi ile temasımı yasakladı,onlarda bulunan bir mikroba karşı bağışıklığım yokmuş.çok üzülmüştüm.sorunlu bir hamilelik geçirdiğim için annemde kalmam gerekiyordu,herkes kedimizi vermemizi söyledi,bırakın gitsin dediler...biz asla buna müsade etmedik.ben bi odada yattım Pamuk (kedimiz) hiç yanıma gelmedi biliyormuş gibi...ve benim hamileliğimin 5.ayında aniden öldü,hiçbir şeyi yoktu..ölü hali bile çok güzeldi,bembeyaz uzanmıştı yere..o kadar çok ağladık ki anlatamam.annem hala resimlerine bakamıyor,hemen ağlamaya başlıyor..:14:

ne kadar güzel bişey yazdın, çoğu insan bir hevesle evcil hayvan alır, bir bahaneyle dışarı atarlar.

yıllarca yemeği suyu önünde olan, hiçbir tehlikeye maruz kalmamış hayvan dışarıda sudan çıkmış balığa döner.

sorumluluğunu alamayacak, ona bir ömür bakamayacak olanlar evcil hayvan almamalı.

barınakların hali ise zaten içler acısı, cehennem gibi :50:

Benim köpeğimi de Çeşmede yazlıkta zehirleyerek öldürdüler.... lanet olsun hangi soysuz yaptıysa elleri kolları kırılsın... en son gördüğümde can çekişiyordu bebeğim:(( çok havlıyor diye rahatsız olan soytarılar vardı o nlardan biridir kesin..... Hem bu dünyada hem ahirette iki elim yakasında yapan soysuzun.....

böyle şeyleri okuyunca acayip derece de insanlardan soğuyorum.tv de göstermişlerdi madde bağımlısı gençler yavru kedinin patilerini kesmişler.ölmek üzereyken belediye görevlileri buluyor.ekranı bulandırarak göstermişlerdi kediciği nasıl miyavlıyordu canım içi :43: allah böyle insanları bildiği gibi yapsın.

ne kadar güzel bişey yazdın, çoğu insan bir hevesle evcil hayvan alır, bir bahaneyle dışarı atarlar.

yıllarca yemeği suyu önünde olan, hiçbir tehlikeye maruz kalmamış hayvan dışarıda sudan çıkmış balığa döner.

sorumluluğunu alamayacak, ona bir ömür bakamayacak olanlar evcil hayvan almamalı.

barınakların hali ise zaten içler acısı, cehennem gibi :50:

Ben tatile gelemiyorum birakacak yerim yok diye. 5 tane muhabbet kusu getiricem Turkiye'ye temelli:)

Back
X