• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Allah'tanda mı korkmadın be vıcdansız

siz bunları yazarak iyi insan mı oldunuz? bir annenin suçunu nasıl masum bi çocuğa yüklüyorsunuz! pes doğrusu

ne bu vahşeti yapanları anlayabilirim, ne de bu tarz konuşanları.

vahşet kötüyse, herkese herşeye vahşet kötü. :19:

hayvenseverler insansevmez olmak zorunda mı?Bir bütün olarak hayata karşı vicdanlı bir duruşumuz olmalı.

bence bu dunyada onlara acı yasatsınkı onun gıbılerıne ıbret olsun

benim de sık sık düşündüğüm bişey. mesela bu vahşeti yapan, yaptığı da tüm türkiye tarafından bilinen birine öyle bir şey yapılmalı ki ibreti-i alem için. böyle gizli bir örgüt kurulsa, elimden gelen yardımı yapardım...

Dikkat edin yavrularını çalıp götürmesinler. Benim de dışarda baktığım kedimin 2 yavrusunu da çalıp götürdüler. Daha ben sevmeye kıyamazken :14:

Allah belalarını versin hayvanlara eziyet edenlerin. Tek duam onun yavrularını çaldıkları gibi kendi çocuklarını da çalarlar inşallah. O yavruları nasıl zehirledilerse kendi çocukları da zehirlensin. O hayvanları nasıl öldürüyorsalar kendi çocukları, çocukları yoksa da kendileri öyle gebersin. 1 gram üzülmem bile. Artık insanlardan nefret ediyorum. Zaten iyi insanların dünya nüfusunun %10'u bile olmadığının farkındayım. O yüzden iyi insanlar 'istisna' olmuş oluyor. İstisnalar da kaideleri bozmadığı için insanlardan nefret ediyorummm :120:

2 tane yavrusu vardı ama malesef onlarda oldu annesıyle beraber

Dikkat edin yavrularını çalıp götürmesinler. Benim de dışarda baktığım kedimin 2 yavrusunu da çalıp götürdüler. Daha ben sevmeye kıyamazken :14:

Allah belalarını versin hayvanlara eziyet edenlerin. Tek duam onun yavrularını çaldıkları gibi kendi çocuklarını da çalarlar inşallah. O yavruları nasıl zehirledilerse kendi çocukları da zehirlensin. O hayvanları nasıl öldürüyorsalar kendi çocukları, çocukları yoksa da kendileri öyle gebersin. 1 gram üzülmem bile. Artık insanlardan nefret ediyorum. Zaten iyi insanların dünya nüfusunun %10'u bile olmadığının farkındayım. O yüzden iyi insanlar 'istisna' olmuş oluyor. İstisnalar da kaideleri bozmadığı için insanlardan nefret ediyorummm :120:

yok oyle soylemeyelım onlarda olsa dahı onun cocugu dahı olsa gunahı yok cocuk sonucta herkes bırbırıne benzeyemez babası yaptı dıye cocuklarına beddua etmek bıze yakısmaz ozaman bızde aynı onun gıbı olmus oluruz oyuzden yuce mevlam ınanıyorumkı onuda bır sekılde yargılayacaktır bıze kalan aynı bu ınsanlıgımızla devam etmektır

"Allah der ki; Hayvanlar benim sessiz kullarımdır. Onlar şimdi zulme susuyorlar ama hesap günü konuşacaklardır!.." hz mevlana

bende sinirlendim ,okuyunca ,geçen köpeğimle caminin önünden geçerken yaşlı adamın biri köpeğim havladı diye büyük bir taş attı , adam namaz kılmaya gidiyordu ben şahsen onun bu hareketini çok kınadım bu köpeği yaradanı bilmiyor herhalde içimden yobaz dedim ,kızım ise epey söylendi ve eğer köpeğe enne birşey olsaydı kesin onunla kavga ederdim dedi

vicdansız yratıklar. Bi köpekle yavrusundan ne istiyorsunuz da öldürüyorsunuz.
Sevmiyorsan bırak sevme ama zarar verme.
Ben şu an köydeyim. 1,5 yaşında bir oğlum var. Hayvanları tanısın diye nerde keçi, at inek tavuk görsek durup gösteriyorum. Kayınvaldemlerin komşularının köpekleri var. Onlara ekmek veriyoruz. Oğlum seviyor.
Görümcem hergün sularını tazeliyor. çok keyif alıyoruz.
Hele kayınvaldemler tam hayvan delisi. Görümcem ters dönen böceği bile alır düzeltir.
Ben onun kadar değilim. Evimizde bir kuş birde balığımız var.
çiçekleri, ağaçları hayvanları sevmeyen insanları da sevmez.
Onları beslemek sevmek insana bambaşka bir mutluluk ve huzur veriyor.

Benım ılerı derecede zoofobım var. Korkmak ayrı bırsey ama bu canileri anlayamıyorum.
Nefes alıyor ya bır canlı allahın yarattıgı ne hakla onu oldurursun. pıslık ınsanlar allah'tanda mı korkmazsınız ya... rezıllık resmen.

ama cocukları zehırlensın dıyen arkadasın zıhnıyetede pes dıyorum. cocuklarının sucu ne. allah akıl fıkır ıhsan eylesın.

allahlarından bulurlar
ne ıstıyorlar bu canlılardan onlar bıze emanet ya bunu yapan ınsan olamaz öldrduklerıyle ısım degıstrmelerı lazım

Ortalıktaki zararlı herşey durur, küçücük yavrular öldürülür. Batar iki ayaklı yaratıklara

Sevmiyorum beddua etmeyi ama o canlara dokunanlar onlar gibi can versin inşallah ...

allahindan bulsunlar..
katiller..
cani bunlar ne kadar kalpsiz..
ne günahi vardi minicik yavrularin :50::50:

hayvanları seven insanları seviyorum.

hayvanları sevmese de onlara zarar vermeyen insanları da seviyorum.

illa sevecek die bi kaide yok elbet. ama bir can taşıdıklarını çoğu zaman insanlar unutuyor.

buarada konu gelmişken kk bayanlarından da rica edeyim.

malum havalar çok sıcak ve sokaktaki hayvanlar su bulmakta zorlanıyor. kapınızın önüne ya da çöp kutularının yanına bir kap su bıraksanız nasıl sevaba girersiniz.

yemek artıklarını da koysanız tam süper olur :16:

İnsanoğlu önce hayvanların yerini işgal eder, sonra da onları istemez. Bu konuda insanlık çok megaloman davranıyor. Kimseye birşey yapamayan yavrular ilerde korkutur ihtimali üzerine zehirlenmeyi haketmiyor. İnsanlar haksız yere bir hayvanın canına kıymanın günahı yok mu sanıyor. Çoluğundan çocuğundan bile çıkar kimse anlayamaz.

Siz köpeklerden korkmadiginiz icin beni anlayamazsiniz. Sunu da belirteyim hayvanları öldürmek caniliktir elbette. Ben Suna vurgu yapmak istiyorum apartmanda rahatsız olanlar vardır normaldir, benim odum kopuyor mesela buna da anlayışli olunmalı ve başka yere götürülmeli bu durumda

Son düzenleme:
Siz köpeklerden korkmadiginiz icin beni anlayamazsiniz. Sunu da belirteyim hayvanları öldürmek caniliktir elbette. Ben Suna vurgu yapmak istiyorum apartmanda rahatsız olanlar vardır normaldir, benim odum kopuyor mesela buna da anlayışli olunmalı ve başka yere götürülmeli bu durumda

Bende apartmanlarda oturanlardan rahatsız oluyorum nasıl olacak ????

Diktiğimiz apartmanlar onların yaşam alanlarını yok ettiği için bugün bu haldeler, inanın bizimle yaşamaya hiç meraklı değiller

Biri korkuyor,öbürü tiksiniyor,birinin alerjisi var; sürülsünler ordan oraya öyle mi , olmaz arkadaşım senin insan olduğun için başka bir canlıdan önceliğin yok bunu hiç unutma

Hiç bir yere sığmıyorlar, sonunda öldürülüyorlar, binlerce bahaneyle şikayet ediliyorlar cevap verecek dilleri olmayan o canlılar ve sonunda öldürülüyorlar, bunu sizin yapmamış olmanız hiç farketmez, yaşam alanlarını ve haklarını kabul etmeyerek bu suça ortak oluyorsunuz

Son düzenleme:
Annemin mahallesinde büyük yengemle yaşlı bir komşu kadın otururken hamile bir kedi yanlarına gelmiş. Yaşlı teyze git burdan diyerek bastonuyla karnına sertçe bir kaç defa dürtmüş ve kedi yavrusunu düşürmüş. Yani yaşlı başlı şurada daha 1 sene yaşayacağın belli değil nasıl bir vicdan var, o kedi senin neyine battı? Sonradan kedi, düşen yavrusunu, yanlarına gidip ağzıyla önlerine bırakıvermiş. Kedileri sevmeyen amcam bile kahrolmuş nasıl bir kadın bu diye.

Zavallı hayvanları zehirleyen varlığa ne yazsam kifayetsiz kalır, şu insanoğlu sanıyor ki bu dünya sadece onlar için yaratılmış, ağzı var dili yok hayvanlara dokunmayın artık:47:
Bir kuru ekmek, bir tas suyla bile en sadık dostunuz olan hayvanlara bu eziyet niye?
Allah hayvanlara işkence eden, öldüren herkese müstehakını verecektir İnşaAllah:ssz:
Ve bu sıcak yaz aylarında bende arkadaşların yazdığını yinelemek isterim, sokağınıza, bahçenize hayvanlar için su kapları koyun, mümkünse yemek artıklarınızıda hayvanların ulaşabileceği yerlere dökün.

Bende apartmanlarda oturanlardan rahatsız oluyorum nasıl olacak ????

Diktiğimiz apartmanlar onların yaşam alanlarını yok ettiği için bugün bu haldeler, inanın bizimle yaşamaya hiç meraklı değiller

Biri korkuyor,öbürü tiksiniyor,birinin alerjisi var; sürülsünler ordan oraya öyle mi , olmaz arkadaşım senin insan olduğun için başka bir canlıdan önceliğin yok bunu hiç unutma

Hiç bir yere sığmıyorlar, sonunda öldürülüyorlar, binlerce bahaneyle şikayet ediliyorlar cevap verecek dilleri olmayan o canlılar ve sonunda öldürülüyorlar, bunu sizin yapmamış olmanız hiç farketmez, yaşam alanlarını ve haklarını kabul etmeyerek bu suça ortak oluyorsunuz
Apartmanda oturan insanlardan korkuyormussunuz bir doktora gidin derim. Allah insanı daha farklı yaratmıştır ben kendimi hayvanlarla bir görmüyorum kendini öyle görenler beni ilgilendirmez. Böyle plânız çoğalan hayvanlara karsı önlem almayanlara bir tepkiniz yok ama bundan rahatsız olanlara tepkiniz var ilginç. Yasam alanı benim evimin onu mü yani saçma. İnsanlara karsı kırıcı olmadan önce bir empati yapın. Belli ki geçmişimde beni kötü etkileyn bir olayla karşılaştım ki acayip korkuyorum köpeklerden. Ne yapayım ise gitmeyin mı dışarı çıkamıyorum diyorum ama anlayana

Back
X