benimde düğünüm 22 hazıran 2013 :) geçmek bilmio günler yaa:) gelsin hazirannnn...
22 haziranda evlencek ne çok kızla tanıştım

günler geçiyo geçmesine ama azcık daha hızlı geçse fena olmaz di mi

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benimde düğünüm 22 hazıran 2013 :) geçmek bilmio günler yaa:) gelsin hazirannnn...
Hayırlı olsun öncelikleee herşeyin çok güzelll, yorganlarımı bnde e.homedan aldım 40 tl ve çok güzeller bnde tavsiye ederim , deterjan kutunnu nereden aldın ? çok begendim bende alalyım
özgecanımm topiciğin hayırlı ve bereketli olsunn çoook güzellerr![]()
Hayırlı olsun öncelikleee herşeyin çok güzelll, yorganlarımı bnde e.homedan aldım 40 tl ve çok güzeller bnde tavsiye ederim , deterjan kutunnu nereden aldın ? çok begendim bende alalyım
cnm markafonide bulamazsan eğer bende buradan aldım. HediyeCaddesi özgecim sen ne kadara aldın peki markafoniden :)
bende yorganımı english home dan kaz tüyü aldım..120 lıraydıı..ben 10 20 lıralık yastıkları kullanmaya katılmıorum cok sağlıksız.kaz tüyü en mantılısı.
7.99 a aldım burcum
o sitede ne kadar ki :26:
ama ben de misafir için uygun olduğunu söyledim :) gece kalacak misafir için temiz temiz konulabilir. ayrıca kaliteli olduğundan sağlıksız olduğunu düşünmüyorum ama tabi yine de kullanmadan anlaşılmaz.
9 lira tatlımm :) arada çok fark yokmuş allahtan ama sipariş vermiştim 1 gün sonra elime ulaşmıştı o yüzden seviyorum o siteyi :)