aLLeGRia da çeyizini hazırlamaya başladı :)

hadi hayırlısı olsun cnm :46::nazar: çok güzel şeyler almışsın allah ağız tadıyla kullanmanızı nasip eder inş:16: bu arada benimde kahvalı setim keramika marka inş memnun kalırız:9:

Hayırlı olsun öncelikleee herşeyin çok güzelll, yorganlarımı bnde e.homedan aldım 40 tl ve çok güzeller bnde tavsiye ederim , deterjan kutunnu nereden aldın ? çok begendim bende alalyım

bende yorganımı english home dan kaz tüyü aldım..120 lıraydıı..ben 10 20 lıralık yastıkları kullanmaya katılmıorum cok sağlıksız.kaz tüyü en mantılısı.

Hayırlı olsun öncelikleee herşeyin çok güzelll, yorganlarımı bnde e.homedan aldım 40 tl ve çok güzeller bnde tavsiye ederim , deterjan kutunnu nereden aldın ? çok begendim bende alalyım

canım markafonide bugün kampanyası var
bi bak istersen hemen tükenio çünkü bu kutu

özgecanımm topiciğin hayırlı ve bereketli olsunn çoook güzellerr:16:

ezgimmmm sağol kuzucummmm, sıra sende :52:

cnm markafonide bulamazsan eğer bende buradan aldım. HediyeCaddesi özgecim sen ne kadara aldın peki markafoniden :)

bende yorganımı english home dan kaz tüyü aldım..120 lıraydıı..ben 10 20 lıralık yastıkları kullanmaya katılmıorum cok sağlıksız.kaz tüyü en mantılısı.

ama ben de misafir için uygun olduğunu söyledim :) gece kalacak misafir için temiz temiz konulabilir. ayrıca kaliteli olduğundan sağlıksız olduğunu düşünmüyorum ama tabi yine de kullanmadan anlaşılmaz.

Kız sen evleniyormusun cidden. Hangi ara bitirdin okulu:37: (Bayağıdır görüşmüyoruz ya senle o bakımdan şeettim.)

ama ben de misafir için uygun olduğunu söyledim :) gece kalacak misafir için temiz temiz konulabilir. ayrıca kaliteli olduğundan sağlıksız olduğunu düşünmüyorum ama tabi yine de kullanmadan anlaşılmaz.

tabı misafir için bende english homedan aldım 2 tanesını 35 lıraya almıstım:)

özgecimm de açmış çeyizlerini oyyy oyyy oyyyy:16::16::16::16::16::16::16:

çok beğendim aldıklarını, sen de ben gibi english home almışsın mutfak takımlarını.

Allah bir an önce mutlu mesut yuvanızda, bizim oranın yöresel söyleyişiyle 'güvendirerek' kullanmayınasip etsin,

düğün fotolarını da görürüz burdan inşallah.

hepsi çok şirin güzel günlerde güle güle kullan inşallah :16: ben de bu zamanlara gelirim inşallah:26:
deterjan kutuna ben de bayıldım ya ve kahvaltı setine:8:

topiğinn hayırlıı olsun özgecimmm hepsini aşkla mutlulukla kullanınn cicilerinizi :16::16: :9::9:

Hayırlı olsun topikciğin canım.:29:

Ev alanla evlenene Rabbim yardım edermiş.:31:

Tamamladığın günleri de göreceğiz inşallah.:54::54::54:

Back
X