Almak istiyorum....

gamora kesinlikle sana katılıyorum canım..
arkadaşım sırf iş yerinde degil çevrendede bu tarz muhabbetle rlcaktır işten çıkman çözüm degil kendini zamanla alıştırmalısın.....
bende 4 yıldır bebek sahibi olmak istiyorum...sorun var olmuyor..dr tedavi ile olur dedi...
üstüne üstlük maddi durumumzuda iyi degik...hadi tedavi için borçlandık...ya sonrası ne olucak...
dogurmak olsun diye çocugu dünyaya getirdik onun gelecegi ne olucak....bananı sordunuz dünyaya getirken diye karşımıza çıkacaktır.....
benimde içimin yangınını kimse bilemez...eşimde bende çok istiyoruz olmuyor...
hamile ve bebegi olan çok arkadaşımız sık sık içeiçeyiz alıştırıyorum kendimi....
babaları işten gelince çocukalr nasıl sevınıyor nasıl oynuyorlar babalaır ile bende eşime bakıyorum ne kadar yanıyordur onudna içi....hayallerini ara ara anlatır eşim bana ben üzülmeyeyim diye bu konuyu açmayız....hamile bile kalamadım hiçç çift çizgiyi görmeyi rabbim bizlerede nasip eder inşallah sabır canım sabır

tatlım benim ya
bu durumun çok normal
canım bütün kalbimle söylüyorum
allah yüzünü güldürür inşallah
sana güzel bir bebiş nasip eder rabbim
canım kendini üzmemeye çalış
allah yar ve yardımcın olsun inşallah

seni çok iyi anlıyorum canım aynısı benim başımada geldi aynı branştan olduğum ve devamlı bir arada olduğum öğretmen arkadaş ( vajınusmus olmasına rağmen laelaelaelaelae) hamile kaldı aynı şeyleri yaşadım yavaş yavaş karnı büyüdü hergün aynı muhabbet bense sırıtarak herşeye katılmak zorundaydm tabi herkesin bana hadi sende sende diye tekrarlaması cabası :bbo: Allah tan okullar tatil olduda bu işlenceden kurtuldum tabi 7 aylık olana kadar hep dibimdeydi bence kendini çok kasma her muhabbete katılmak yada devamlı gülümsemek zorunda değilsin ben bir süre sonra ilgilenmedim açıkçasımafoldumben kıskançlık değil ama insana her gün azap gibi hissettiriyor

İnşallah canım bana ve benim kadar isteyen herkeze nasip eder Rabbim..Benimde en büyük desteğim canım kocammŞeniz

Canım benim tabikide herkezin düşüncesi farklı ama ben senin durumunda da olsam böyle bir şey düşünmezdim inan bana yoklukları daha fazla üzüyor.Biraz klasik olacak ama ben her zaman her çocuğun kendi kısmetiyle doğacağına inanırım Rabbim sana bu güzel duyguyu nasip etmişse bir şekilde onu en güzel şekilde büyütmeninde kolaylığını verecektir.

evet kızlar başkalarının çocugunu sevme kısmını aşmak kolay olmuyor...seversin nazar degdiyor derler...
sevmez uzak durursun kıskanıyor derler.....
sevincede bak nasıl içi gidiyor ama onun yok muhabbetleri....
bizimde çevremizde kimse bilmez sorun oldugunu herkes biz istemiyoruz yapmıyoruz diye biliyor...
ortamalrda nasıl davranacagımı şaşırıyorum...4 yıl oldu hala mı düşünmüyorsunuz bak ileirde olmazsa nasihatleri.....gelmeyin üzerime demek istiyorum ama yutuyorum.....çok kırıldıgım günlerde oluyor...aralarda laf ignelenince.....

Evet canım bazı tipler varki insanların özellikle bu eksik taraflarını yüzlerine vurmaktan zevk alıyorlar..lmaz:

Zaten bir kez olması sonucu kötü de olsa şu durumda şükrettiğim tek şey..

Canım çok teşekkürler iyi dileklerin için ama işte o stresi atmanın yollarını daha bulamadımmafoldumben

Canım sende çok kötü bir sürü şey yaşamışsın.Evet daha az düşüneceğim bundan sonra galiba senin gibi bende elimdekilerle yetinmeyi bilmeliyim

Canım Allah seninde yardımcın olsun inşallah en kısa zamanda sende doğal yollardan bebişini içinde hissedersin.Ama bence sende şunu unutma gelirse kısmetiyle gelir muhakkak..

İnşallah tatlım..Çok iyisiniz hepiniz karşılıksız bu kadar iyi dileği bir arada duymak şu devirde çok zor..opuyorumnanaktan

alkisalkisalkis evet tatlım ya ne kederda iyi anlamışsın neler hissetiğimia.s.

Bende şu sıralar etraftakilere (kriz nedeniyle eşim bir kaç iş değiştirmek zorunda kaldı şu son zamanlarda) eşim sürekli bir iş bulunca diyorum ama sadece etraftakiler için bir bahane yerimseniben

insan kendi acısını yaşıyor birde çevredekilere dert anlatıyoruz. bende işten çıktıgımda 1 yıl evde kaldım herkes aklını kullanmadın çocuk yapmadın diyor bana borcumzu var diyordum gerçektende öyle ben çalışmayınca eşim 800 tl maas ile kira veremedi borçlandık 1 yıl düşünün kredi çektik..neyse cümlemiizn allah yardımcısı olsun canım...

Amin canım ama deriz ya hep herşeyde bir hayır vardır diye bu olumsuzluklar ikimizede bahane olmuş bir bakımakaydirigubbakcemile3

bence de strasi bi taraf bırakıp hayatına odaklanmsaın rabbim takdir ederse sana bebek vercektir en doğru zamnada zaten heleki daha önce bi defa hamile kaldıysan neden tekrar olmasın ki ben bu tür şeylerde tek sorun olarak stresi görüyorum daha önce aynı duyguları yaşadığım için tecrübeliyim bu konuda inan bana başka birşeye odaklanırsan en kısa zamanda bir mucize gelebilir sana

sabır canım sabır yapmamız gereken bu rabbim bir gün ol diyecek biliyorum kendine sitres yapma inşallah en kısa zaman da sende hamile olursun

vakti zamanı gelince rabbim verecektir...emin ol....
bu hasreti çekip olmuyor diye kenara çekilipte hamile kalanı bizzat gördüm....
herşey allahtan canım benim ne zaman ol derse olacaktır....
istemeyen rabbim verir gider aldırır bizim gibi yüregi yananlara isteyenelere vermez demekki bir hayır var....

Evet canım dışardan gelen tepkilerle fazla kasmışım galiba kendimi serbest bırakmalıyım.lmaz:
Bundan sonra biraz daha dikkatli olacağım bu konuda.

sabır canım sabır yapmamız gereken bu rabbim bir gün ol diyecek biliyorum kendine sitres yapma inşallah en kısa zaman da sende hamile olursun

Canımm benimle birlikte bekleyen herkez inşallah hayırlısıyla kavuşur bebişlerine..:Saruboceq:

Ya evet haberlerde falan duyduğum zaman nasıl içim yanıyor bir bilsen ama kısmet işte
kimine hiç istemden kimide yanıp tutuşurken..mafoldumben Ama Rabbim en doğrusunu bilir elbette..

evet güzelim vakti zamanı bekliyoruz....sıkma canını tatlım.....dışarıya karşı hep pozitif ol...tepki verme sakına....bu düşünce ve konudan uzaklaş bence canım degişik bir şeylerle ugraşş..

Bende düşükten bir yıl sonra hamile kaldım, düşükten hemen sonra çocuklu kadın hamile kadın görmeye dayanamadım kaçıyordum hep, sonra aynı stresleri yaşadım, tuvalete gidip geldi mi diye bakmalar felan, sonra stresin bu durumu olumsuz etkilediğini farkettim, ve zamana bıraktım bu düşünceyi, hamile kalma günlerini es geçmeyelim takip edelim felan hepsini bir tarafa bıraktık bunu çalışma halinden çıkardık, sonra oldu işte şimdi oğlum var şükürler olsun umarım sende yavruna kavuşursun.:teselli::içelim:

üzülme işyerlerinde vardır ööle dangalak tipler...daha çocuk sahibi olmadan bebek bakımını a dan z ye zorla dinlettirerek öğretirler insana..bunlar sayesinde zamanı gelince hiç acemilik çekmeyeceğiz....
bizim okulda bir erkek hoca var, bunların ilk bebekleri oldu üfff muhabbeti görmelisin karı gibi adam vır vır vır bebeğin gazı, kakası,ateşi,çişi.............öööfffff
etrafındaki deneyimli ulu anneler de anlatırlar da anlatırlar artık....
ama tek çözüm var fazla takmayacaksın ....ve arada pis bakışlar atacaksın sıkıldığını gösteren o zaman biraz kendilerine geliyorlar....bu bir müddet idare eder zaten ...
ama sonra yeniden başa sararlar bu tipler...o zaman yine aynı taktik....
tavsiye ederim.tecrübeyle sabittir....

şok oldum kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…