Almak istiyorum....

ecrinbulut

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2009
34
0
86
Bursa
Merhaba arkadaşlar.Fazla uzatmadan sıkmadan konuya geleceğim.Ben iki yıl önce 4,5 aylık bir düşük yaptım.Bir müddet sonra yine hamile kalmak için uğraşmaya başladım ki hala da devam ediyorum.Ama daha başarılı olamadım.Eşimde bende o kadar çok istiyoruz ki...Sıkıntıma gelince çalıştığım yerde 4 bayan 1 erkek çalışıyoruz ve hepsinin çocukları var hepsi hemen hemen her gün çocuklarından bahseder buda acıtıyor ama diğeri kadar değil.Bu bayan arkadaşlarımdan birisi yine hamile ve şuanda artık karnı büyümeye başladı. İkimizi görenler önce bana daha çocuk yapıp yapmayacağımı soruyorlar. Bürodaki arkadaşlarla kaç haftalık olduğunu hep birlikte takip ediyorlar isim arıyorlar…Bense çok üzülüyorum belli etmemek içinde hep konu bebek olunca gülümseyerek konuşmaya çalışıyorum arkadaşımı çok ama çok seviyorum ama içim çok fazla acıyor.Kendime bu durumu bir türlü anlatamıyorum.Sizce çok mu abartıyorum yada buna alışabilmemin bir yolu varmı çünkü daha uzunca bir süre bu durum devam edecek ve ben artık işe gelmek bile istemiyorum.

canım benim düşünme umarın en kısa zamanda hamile kalırsın bir sürü yöntemler var anlatsınlar senin için tecrübe olur

Canım öncelikle allah inşallah güzel çocuklar nasip eder sana, zamanın hangi an olduğunu tabiki biz bilemeyiz ,ama sen elinden geleni yapıyorsan ,artık gerisi Allaha kalmıştır dualarını ve sabrını görüp inşallah sanada bir evlat verir ..Dünyanın en güzel şeyi muhakkak ki bu duygu..kendimi senin yerine koyuyorum mutlaka ki içinin acıması ve butür duygular hissetmen normal..Elinden geldiğince bunu dışarıya vurmamaya çalış ve sabırlı ol.ama keşke işyerinde ki arkadaşlarında bukonuda hassas olsalar,en azından senin olduğun yerde bu şekilde davranmasalar,ama belki senin bu konudaki hassasiyetini bilmiyorlardır senin için sakıncası yoksa kırıcı olmadan söyleyebilirsin yada çocuk konusundaki özlemini belirtirsin onlarda belki anlarlar ve farklı davranırlar ama,insanların çocuklarından yanında bahsetmesininde önüne geçemezsinki bir şekilde kendini alıştırman lazım,işe gitmemekte çözüm değilki evde oturmak sana daha kötü gelecektir..Sabır canım malesef tek yapman gereken bu ....

güzelim herşeyin hayırlısı. mutlaka bir zamanı vardır. allahın bir bildiği var ki şu an hamile değilsin. bu psikolojikte olabilir. kendini üzüp strese girme. kendini rahatlat kafana takma bıırak zamana. işe gitmeme gibi birşey düşünme. hem bak ne güzel arkadaşın hamile ve sen onun sayesinde tecrübe kazanacaksın. şanslısın bence.

canım sabır göster olucaktır allahın izniyle arkadaşlarında bılerek bır sey yapmıyolardır emınım sen sadece bolyle dusunuyosun bence inşallah allah sanada nasıp etsın

çook ama çook teşekkür ederim arkadaşlar ama zaten onların bu davranışları yüzünden ben onlara kızmıyorum işimi çok seviyorum işe gitmeme gibi bir ihtimalim de yok sadece duruma alışamadığım için kendime kızıyorum.

yiğitimmm canım çok güzel yazmışsın çok teşekkür ederim.Dediğim gibi arkadaşlarımın hepsini çok seviyorum ama işte insan bazen engel olamıyorya kendine işte öyle bir durum benimki.Onlara yansıtamam biliyorum ki bu durumda arkadaşım benden daha çok üzülecek.

cnm benim bak annem yanımda dio ki kendini strese sokmasın stresli olması olumsuz etkiler günlük yaşamına dewam etsin hiçbişe olmamıs gibi dawransın rahat olmaya calıssın bi gün bi bakmış adeti gecikmiş dio hihoyyyt

dermancım sağol canım benim yöntemleri biliyorum hergün araştırıyorum bilsen ihtisas yaptım bu konuda ama dr.en son gittiğimde biraz daha beklememi söyledi bir kez hamile kaldın kalamamanda bir sorun görünmüyor dedi.

canımmm anneni benim yerime öp tşk.ederim ama aması var işte her ay geldimi diye 5 dk.bir wc ye gitmekten iş yapamaz oldum.mafoldumben

bence fena abartmısım arkadasım 10 15 yıl cocuk yapamayan nice insanlar var bunlar ne yapsın arkadasınızın duruu gayet normal buna karsılık hamileliği takip eden dier arkadaslarınıda isim araması cok hos bir durum
sen kendini bunaltıyorsun biraz rahat ol bebeğin olmıcak diye bir şey yok ki allahtan herseyin hayırlısını dileyin eminim bebeginiz olcak ve olduktan sonra abarttıgınızı fark edeceksiniz..

olabilir canım zaten kendim için ne zaman dua etsem 10-15 yıl cocuk yapamayanlar için de dua ediyorum.Hatta hiç olmayanlara da Allah'ım sabır versin diye dua ediyorum ama haftanın beş günü 10 saat benim deli gibi özlemini duyduğum ama bir türlü ulaşamadığım bişeyle burun buruna olmak ne biliim işte canımı acıtıyor

canım insan stres ve üzüntüden bile hamile kalamayabilirmiş, sana tavsiyem kendini her türlü sıkıntıdan uzak tut elbet ki bu kadar istiyorsan bebeğin olacaktır tıp bugün çok ilerledi,
lütfen üzülme ya zamanı vardır ve o zaman gelince olur ya da olmassa da demekki hayırlı değilmiş de. Allah herzaman kullarına haklarında en hayırlısı neyse onu verir bu bize zaman zaman üzücü görünebilir ama düşünsene hayırsız evlat olacağına olmasın daha iyi değil mi.. Bence sen düşük yapmış olmanın etkisiyle de bu kadar karamsarsın istersen bir psikoloğa görün faydası olacaktır..

evet biliyorum canım elimden geldiğince bu dediklerini yapmaya çalışıyorum ama bu zamanda stresten ne kadar uzak durabilirsin ki...Canım ya bak buda olabilir zaten ben düşükten sonra bayağı bir kötü olmuştum yani depresyona girmiştim ilaç falan kullanmıştım iyisin kullanma artık demişti dr. ama acaba tekrarlıyormu yine CADIARZU

Canım bende ilk bebeğimi düşürdüm,ne kadar acı olduğunu çok iyi biliyorum
sanki bi daha asla olmayacak gibi düşünüyordum,ama 3 ay sonra tekrar hamile kaldım ve şuan 19 aylık bi oğluşum var,darısı sana ve tüm bebek hasreti çekenlere olsun inş.

Allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip eder inş canım.sıkma canını emi.sabret ve dua et

dualarım seninle :Saruboceq:

Canım iyi tarafından bak... Onları dinleyerek hamilelikle ilgili bilgi sahibi olabilirsin...
Ayrıca kendini çok şartlamışsın... Senin de eşinin de çocuk sahibi olmakla ilgili bir sorununuz yok, yani çocuk sahibi olabiliyorsunuz...
Çocuk sahibi olamayop tedavi görmek zorunda kalanları ve buna rağmen hamile kalamayanları düşün ve kendini teselli et.

Allah bağışlasın canım banada kısmet olur inşallah sen yine erken kalmışsın şimdi bu kadar zaman geçtikten sonra bende acaba mı diyorummafoldumben yani herşeyi düşünüyorum

canım 6 yıldır hep birlikte çalışıyoruz ve bu zaman içerisinde tam 4 tane doğum sürecini izledim yani epey bir deneyimim oldu galiba.Dualarımda benim gibi bekleyenler her zaman var zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…