- Konu Sahibi ecrinbulut
-
cnm benim bak annem yanımda dio ki kendini strese sokmasın stresli olması olumsuz etkiler günlük yaşamına dewam etsin hiçbişe olmamıs gibi dawransın rahat olmaya calıssın bi gün bi bakmış adeti gecikmiş dio hihoyyyt
bence fena abartmısım arkadasım 10 15 yıl cocuk yapamayan nice insanlar var bunlar ne yapsın arkadasınızın duruu gayet normal buna karsılık hamileliği takip eden dier arkadaslarınıda isim araması cok hos bir durum
sen kendini bunaltıyorsun biraz rahat ol bebeğin olmıcak diye bir şey yok ki allahtan herseyin hayırlısını dileyin eminim bebeginiz olcak ve olduktan sonra abarttıgınızı fark edeceksiniz..
canım insan stres ve üzüntüden bile hamile kalamayabilirmiş, sana tavsiyem kendini her türlü sıkıntıdan uzak tut elbet ki bu kadar istiyorsan bebeğin olacaktır tıp bugün çok ilerledi,
lütfen üzülme ya zamanı vardır ve o zaman gelince olur ya da olmassa da demekki hayırlı değilmiş de. Allah herzaman kullarına haklarında en hayırlısı neyse onu verir bu bize zaman zaman üzücü görünebilir ama düşünsene hayırsız evlat olacağına olmasın daha iyi değil mi.. Bence sen düşük yapmış olmanın etkisiyle de bu kadar karamsarsın istersen bir psikoloğa görün faydası olacaktır..
Canım bende ilk bebeğimi düşürdüm,ne kadar acı olduğunu çok iyi biliyorum
sanki bi daha asla olmayacak gibi düşünüyordum,ama 3 ay sonra tekrar hamile kaldım ve şuan 19 aylık bi oğluşum var,darısı sana ve tüm bebek hasreti çekenlere olsun inş.
Canım iyi tarafından bak... Onları dinleyerek hamilelikle ilgili bilgi sahibi olabilirsin...
Ayrıca kendini çok şartlamışsın... Senin de eşinin de çocuk sahibi olmakla ilgili bir sorununuz yok, yani çocuk sahibi olabiliyorsunuz...
Çocuk sahibi olamayop tedavi görmek zorunda kalanları ve buna rağmen hamile kalamayanları düşün ve kendini teselli et.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?