- 1 Temmuz 2008
- 3.622
- 12
- 358
- Konu Sahibi ecrinbulut
-
Allah hayırlısıyla bebeğini kucağına almayı nasip eder inş canım.sıkma canını emi.sabret ve dua et
dualarım seninle :Saruboceq:
canım kk da senin gibi bebek özledi çeken çok kişi var ,bunlardan biride benim..rabbim büyük ,vakti zamanı gelince o da olur..yeterki sabretmesini bilelim..
olabilir canım zaten kendim için ne zaman dua etsem 10-15 yıl cocuk yapamayanlar için de dua ediyorum.Hatta hiç olmayanlara da Allah'ım sabır versin diye dua ediyorum ama haftanın beş günü 10 saat benim deli gibi özlemini duyduğum ama bir türlü ulaşamadığım bişeyle burun buruna olmak ne biliim işte canımı acıtıyor
canım umarım seni kırmamısımdır eminim rahat umursamaz davransan bebişin kapıyı calıp gelecektir bu sekilde kafanda kurdugun zaman psikolojik olarak olmuodur dr yardımı almayı dene.ben eminim bize buraya hamile oldugun hbri de vereceksin.:teytey:
ewet cok haklısın bak bende aslında cok kuruntuluyumdur dediğin gibi burdaki yazılanları okumaktan kocamı melek gibi görmeye basladım bencede halimize bin sükür etmemiz lazım
valla canım bnede aynı şeyi yaşadım ilk düşük yaptım eşimin arkadaşıda yeni hamileydi.teyzemin kızı hamile kaldı hamile birini görmek istemiyodum ama yinede içime ata ata gözaşlarımı tuta tuta gebelikleriyle ilgili konuşuyodum.umursamamaya çalıştım.allahın taktiri bu sonuçta bence stresten olmadı senin bu zamana kadar.başka şeylerle uğraş gez toz.bebeği düşünme bir süre oluruna bırak 1-2 ay içinde gelecektir bebeğin.bende 5 aylık düşük yaptım.işimdende çıkarıldım evde bunalımlı günler geçirdim ama şimdi hamileyim allah sanada en kısa zamanda nasib eder inşallah arkadaşım
Yangına körükle gitmek istemem ama bence haklısın Eğer aynı ortamda çalıştığın insanlar senin bu durumunu biliyorlar ve hala konuşuyorlarsa bence hatalılar. Biraz ince düşünmeleri gerek. Ya da ben çok ince düşünüyorum bilmiyorum. Çok hassas bir konu bebek Yaşamayan bilmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?